gerçi bu olayın non stop ile alakası yok ama ....
bu gün toplantıdaydım binanın yöneticisi olmak emme zor yahu...burda bütün esnaf beni sayar...
neden çünki binanını suyu tek saate bakıyordu ve binaya 6 milyar su parası geldi.... bu mesele halledildi...sonra binanın tüm suyunu tek saatten ben kurtardım tam 22 birim hayatımın en zor olayı idi...
bir sürü kağıt parçası vergi levhası fotokopisi yok nüfus cüzdan suret örneği...
evet şimdide binanın statiğinin hesaplarını ozalitten çıkartacağım yakında mütehatliğe başlayayım en iyisi.......
muhanmed hocam....
bu gün gelmez olaydım o dükkana...ama beni yaraladı o pinarello dogma ....
nefis bi kadro ve campagnalo ayna kol vede campagnalo bora ultra jantlar ile enfes bi görünüm arzeder
tabi piyango bileti almaya devam ....ya çıkarsa 50 milyar....
evet büyük sehir belediyesi bence hemen pinarello dogmanın aşkı için bütün istanbulun yollarının yol bisikleti ile gitmeye müsait hale getirilmesi için plan ve projelere başlaması lazım tabi bunun için önce sponsör firma bulacak ve sponsör firmada dünya bankasına ya da ımf e başvuracak ...
dünya bankası bu işe ne der kredi verirmi sonra niye versin adam kerizmi....
karşılığında kar etmeyecek hiç bir özel sektör el oğluna kredi vermez faiziyle söker alır animallah...
hükümetin gücü buna yetmez bütün istanbulun yollarının alt yapısının avrupa birliği standartlığına getirilmesi için ...
avrupa birliği sana 500 milyar yuroda vermez ....
ne olacak bu istanbulun yolları....evet benim meleze gebe kalacak tabi......
bence istanbul yollarına göre tasarım bisiklet tarzına yönelmek en akıl karı bu nedenle ......
amma uzun yazdık ha ..roman gibi oldu......
piyangodan para çıkınca scott scale 30 melez karbon modifiye edilecek konseyin son kararı budur efem...
saygılar sevgiler ...
el elçi
kudret kurtcebe ....
imza ...
sanal ortamda imza atamıyoruz.....
(link)