Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

'' nonstoptempo''

Kaptan teşekkürler, saatleri daha yukarıda yazmışsın ben atlamışım orayı, ikinci kez yazdırdım kusura bakma. :)

Saat'lere göre kendimi ayarlıyorum, iskelede buluşuyoruz.

Saat 08:30 Üsküdar İskelesi

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Yeni kasan hayırlı olsun Kudret Abi. Yerinde olsam hemen kendini devamlı güncelleyen, ayrıca kasmayan iyi bir antivirüs edinir ve işletim sistemini, ayrıca kurulu diğer programları devamlı güncel tutarım.

Çavuş yeni kasan hayırlı uğurlu olsun....
Yeni Topiğinde....yeni topikte sana bol bol rampalı , uzun turlar ve sıkı arkadşlar dilerim....

@Cem Şentin

teşekkürler cem ....
evet avast virüs programı otomatik kendini güncellemekte ...
buda comqag model kasa bu kasalara yabancı değilim..............
fazla program kullanmıyorum sadece adobe 9 u güncelleme yapıyorum..

@Hasip Çehre

aytekin teşekkür ederim....
sıkı arkadaş dedinde bizim gibi manyak arkadaşlık olurmu bilemem sağ kolum gitti bunu biliyorsun sağ kol giderse ben yarım adam olurum ...
canım sıkkın sensiz uzun yolların tadı olmayacak vede tempolu sürüşleri arayacağım onur sen ben mahşerin 3 atlısı tozunu attık istanbulun çabuk iyileş bu bir emirdir ....ben anlamaz tekrar bu topiğin onursal vede şeref konuğu olarak dönecen vede ben kurban keseceğim.......

yerler kuru kısa mesafe bi yapalım.....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

Saturday 1/15/2011
Sun and clouds
High Temperature: 9°C
RealFeel: 8°C
(link) (link)

tam bisiklet havası idi saat 14.04 .....
doyamadım havaya bu ocak ayımı yoksa yazmı....
yarın serpiştirme yapacak 8 saat yağmur akşamdan yağmur geliyor hasip aga ben üsküdardan engini alıp geleceğim yolu biliyorum mavi torbayı geçirmece ayakkabı kılıfı artı arkaya çamurluk hiç sevmiyorum bisiklete bişey takılmasına ama o çamurluk koruyor bu arada kaçkardan zafer yarışıyor yarın, deltadan turan hoca tezahürat yapacam ...hehehehehheh

mersiyento...
bir hafta daha kıpırdamayacağım sonra ufak ufak 5 dakka 5 dakka trainerda çevireceğim 1 ay sonra röntgen çektirip doktora göstereceğim sorun olmadıysa tarinerde 30 dakka dan başlayarak ince ince yüklenirim...
ve Mart başı tekerler yola iner...
tabii tüm bunlar herşey yolunda giderse aksi halde Nisanı bulur yola inmemiz...
Buarada sen zaten devamlı çalışıyorsun umarım bir kaç arkadaş daha eklenir bize düşünsene 5-6-7-8 kişilik bir gurup Boğaz hattındayız ip gibi gidiyoruz Çayırbaşından dalıyoruz Kemere çıkıyoruz ilk rampa çatırtı kopuyor herkes asılıyor....
top gibi bir arad çıkıyoruz kimse kopamıyor...
Kemeri geçince Bahçeköyden Kilyos yoluna dalıyoruz rampalar tekrar başlıyor iyi ısınamayanlar ve haddinden fazla asılanlar yavaştan yelkenleri indiriyor kafadaki koparıyor 1 dakka ileride sonra 3er 5 şer boy aralar açılıyor Kilyos kavşağında toparlanıyoruz iniş var sürarler 70km/h altına inmiyor tabii sen en arkada emniyeti elden bırakmıyorsun mütevazi bir iniş yapıyorsun limitlerini biliyosun işte bunu seviyorum...sende...
Demirciköye girerken herkes ısınmış o ormanlık yolda tempolar 40- 50km/h ları buluyor...Kilyosa iniyoruz.... çıkış inilen o hoş rampadan yine herkes kendine gelmiş muhabbetle bir miktar çıkıyoruz birden bir fırlama oluyor hadaaa her kes gaza geliyor çat çutt patırtı asımaya başlıyor millett...
orada Garipçe garipçe inişi emniyetli olmalı sakat bi iniş kahvaltıcılara bakıyoruz sen bi çay içiyosun beleş tabiii tekrar çıkış Garipçeyi kimse zorlamıyor...Fener yapıyoruz bakkalda bir kola içiyoruz birerde kek sen kayısı üzüm muz götürüyosun...dönüşü Kavağa yapıyoruz sakin ve keyifli bir iniş Sarıyerin içinde çıkınca düz yol bastır Allah....yol müsait olduğu sürece tempolar 35-40km/ rakkamlarını gösteriyor...trafiğe ister istemez bulaşıyoruz....
Koko.......bundan sonrasını anlatmak istemiyorum artık mikrofon sende orayı sen daha iyi tavsir edersin :):):):):):):):):):):):):)

Namık Kemal ne demiş.....:):):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

heheheheheheheh
evet koko 100 km nin üstüne geldi emme durumu sakatlamadan devam ettirdik dönüşte gene bastık hurra beşiktaş........................
pek o kadar kopma olmadı aşırı bir şekilde ...beşiktaşa geldiğimizde ...
o gün yapılan tur harbiden acaip hızlı idi...
evet inişlerde hep temkinliyimdir fakat arayı açmakta olmaz tabi ...
gerçi artık güzergahları yedim bitirdim artık kaybolma durumu yokta geçen pazar kendime çok güldüm milleti sağ salimen kavşaklardan geçir arkada kal ara bi açıldı 100 metre köşeyi bi döndüm aney millet yok iyimi ülen dedim bu kadar kişi 35 kişi nereye gitti hemen döndükten sonra sapada kalan yoldan millet dalmış ben tabi orayı jet hızı ile geçtiğim için farkedemedim hemen sağımda sapa bi yol idi bi ileri gittik millete sorduk yok arkadaş grubu gören yok ...geriye döndüm kayabaşı mesire yeri nerde diye sordum ve giriş yolunu buldum girdikten sonra birisine sordum ağbi dedi onlar burdan geçti dedi sağdan gidiyoruz felaket çimento çamuru sola kaçtık güm beton çivi girdi arkaya ...
hayde şipşak işi bitirmece devam baktım dostlar geldi neyse ...............
evet namık kemal iyi demiş...

:D :D :D

pazarrrrrrrrrrrrrr................

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg

Sunday 1/16/2011
Rain; windy in the afternoon
High Temperature: 9°C
RealFeel: 7°C
(link) (link)

@Hasip Çehre

hehehehehhehehehehh
bu sanal ortamda birbirimizi görmeden monitörlerin içinden geçip gidebiliriz...
amma saçmaladık ha...

:in: :in:

hasip aga .....
bu günü bisikletle değerlendirince iç işleri ile ilgilenemedim ..
yarın special bi olay olacağı için özel araba ile evden alınacağım senin anlayacağın iç işleri vaziyetleri....

@Hasip Çehre

valla yarın bir bayan araba ile beni alacak ....
arabanın rotasını ümraniye izci kampına çevirttirebilirsem gelirim belli olmaz süpriz yapabilirim ama yüzde 20 olasılık....

bende gitmiyorum ozaman çünkü araç içinde sıkıntı olur benim için Onur a bol şans buradan tekrar bugün birlikteydik zaten...
tv den seyredeceğim...

@Hasip Çehre

Hangi TV kanalında izleyebiliyoruz ve saat kaçta acaba?

sana katılmak isterim lakin açılmam lazım :D sana yetişebilir miyim bilemiyorum çabuk yoruluyorum korkuyorum :( eğer antreman yaparsam belki olabilir ama :( yapacak yer bile bulamıyorum düzgün

Geri