Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

'' nonstoptempo''

o zaman performansımın zirvesindeydim diyebilirim şuan %60 - %70 falanım :) daha çok çalışmamız antrenman yapmamız lazım kudret abi ;) yoksa seni rampalarda yakalayamayız havalar düzelsin aydos tepesi bana çok yakın ve çok dik rampalar var yakacık ordan aydos rampa antrenmanlarına başlicam. hafta içi pazartesi perşembe zaten en az 55 km lik sağlam antrenmanımızı yapıyoruz. esenköye gidelimde şuan olmaz abi oraya gidince dayanamayıp şelaleye girmek isteyen çok olur bende dahil :) havalar ısınsında öyle yaparız :)

Scudo
@samet_özdemir

kaynarca ekibi ile yaptığın düz yol yüksek tempo faydalı ama o grubtan sadece sen dağ bayır rampa yapıyorsun bide ersoy başkada adam yok temcit pilavi gibi hep aynı yere yolla gitmek vede hiç rampa yok o yolda
hafta içi akşamları pazartesi ve perşembe düz yol yapılır ama pazar muhakkak yol bisikletleri ile bi 200 km bol rampalı etapları devirmek lazım bu işi rutin hale getirmek ......kış aylarında bu iş olmaz gerçi -200 km - günler kısa genelde şu üç ay aralık ocak ve şubatta kısa mesafe yüksek tempo rampalı antremanlar yapmak lazım .... evet aydos rampaları iyi orda hazırlanabilirsin bide biliyorsun offroadda ..... bazı arkadaşlar hataya düşmekte kısa mesafe yüksek tempoda kimin kondüsyonlu kimin kondüsyonsuz olduğunu anlamak yerine 200 km lik etaplarda durumlara bakmak lazım eminim 150 inci km den sonra çatırdamalar olacaktır..... 200 km lik bol rampalı etapta tempoyu 35-40 larda götürmek gerçekten zor bunu iznik turunda gördüm.....gerçi biliyorsun orada hatırı sayılır rampa yok ...... bi orhangaziyi dönüşte almaca var....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Wednesday 1/19/2011
Sunshine
High Temperature: 11°C
RealFeel: 12°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Thursday 1/20/2011
Mild with sun through high clouds
High Temperature: 13°C
RealFeel: 14°C
(link) (link)

evet çarşamba ve perşembe hava iyi cuma bozuyor cumartesi ve pazar yağmur....
dostlar ilgilenirse vede gelirlerse ben onlarla saat 10.00 da bostancı adalar iskele önünde buluşurum iki güzergah var ya aydos rampaları yada kanlıca istikameti....duruma göre bakarız bu günkü hava gerçekten bisiklet havası idi doyamadım ....
yalnız sabah erken soğuk olmakta bu nedenden ötürü bu aylarda saati 10.00 lara çekmek bence iyi....

kudret abi geç kaldım zaten aşağı indiğimde lastiğim gümledi ( inerken de hava buz gibiydi):( :( yana yana bisikletçi aradım :( one biçim bisiklet yoludur öyle mayın tarlası yanında f1 pisti kalır gerçekten özür dilerim sizi göremedim eve 17 45 de girdim. sizi göremeyince halamlara göztepeye de çıktım zaten oraya kadar yanımda bisikletle gittim firma ismi vermek doğru mu bilmiyorum kaçkar bisikletin orada arka lastiğimi ilkin hallettiler öyle bi hallettilerki ayar tutmadı daha istasyona varmadan lastik tekrar indi :boese157: geri gittim bu sefer iyiye benzedi birde on lira istemez mi yuh çok afedersiniz :boese157: beş liraya halletim de gerçekten çok sinir oldum şuan kadıköy ve büyükşehir belediyesine fotoğraflı dilekçe yolluyorum.Daha kötüsü olup düşüp yaralana bilirdim
son olarak akşam kaçta döndünüz sizi gördüm galiba gümüş bir bisiklet üzerinde

@engin güner

sağlık olsun ....
kısmet değilmiş yarın ben kanlıca tarafına gideceğim ...beylerbeyi ramplarına doğru bi arkadaşa uğrayacağım ....bi öğlen yemeğine ...
gümüş değil bisikletim simsiyah kendimde simsiyah hemen farkedilirim kar maskesi ve gözlüklerimle...
saat 13.00 de evdeydim ....

Çavuş harika bir tempo tutturdun sezona bomba gibi gireceksin...
valla sezonun ilk günlerinde sana kimse gider yapamayacak....
Zafere sende selam söyle görürsen eyvallah...

bu arada ısrarla rampa çalışman acayip valla sana zor ayak uyduracağız...
ne kadar düz yol gidersen git rampalarda şunu diyosun aaaa ben bisiklete binmiyomuşumm yahu....
dikkat edilirse büyük turlarda en değerli bisikletçiler tırmanışçılar adamlar bazen etap almadan turu kazanabiliyor...
dolayısıyla rampada rumpa...esmer bomba...:):):):):):):)

@Hasip Çehre

böyle tek tek canım sıkılıyor hasip aga ...
ne zaman iyileşecen gene sahalara dönecen eski günlerin hatırına gene deliler gibi basacağız istanbulun altını üstüne getireceğiz ..canım sıkkın ....
hasip aga, bu iş olmuyor biz birbirimizden feyz alıyorduk yollarda tempo yaparken acaip konsantre oluyordum bu üçlüye ...
ya az zaman harcamadık biliyorsun sen ben onur gebze kartepe etabı 14 kasımda karlar içinde...
daha sonra sevgili kamber dostumuz bir numara kankamız volkan yahu arkadaş ben özledim volkanı yahu biz ne edeceğiz bi araya gelelim gene, volki almanyada ne yapıyor acaba şurda kaç kişiyiz hasip aga ....kafaca anlaşan az tabi ...
sen ben volki gebze kartepe ....ve o gün yediğimiz çamur .....
tam çoşku olay oldu yahu...
unutulur gibi değil bir gün 80 e geldiğimde sana anlatacağım bu olayları aytek neler yaptık değilmi diye ne manyakmışız be ...............
yahu arkadaş ben manyaklık yapmak istiyorum benim içimde durmak bilmek istemeyen kabuğuna sığmayan bi manyak deliliğim var gene bi çılgınlık yapmak ama nasıl hele bi havalar ısınsın ...
günler uzasın bakalım yaz nasıl olacak....

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi esenköy'e gidileceği zaman kesinlikle gelmek isterim esenköy bildiğim yer ve oraya hep beraber pedallamak mükemmel bişey olur geçen sene evet gidiliğini biliyodum ama o sıralar bisikletim tamamlanmamıştı sanırım

bu arada cuma günü sınav takvimine göre gelebilirim kudret abi hafta sonu malum kurs mecbur gelemiyorum çok isterim ama imkansız :S cuma gününün sınav takvimine göre saatlerimizi ayarlarız

perşembe günü sanırım bomboş bir günüm var yarın akşam kesin yazacağım buraya...

@Recep Volkan ÇETİNCEVİZ

yarın bi davet icap edince bende davete bisikletle gideceğimden ve orada 3 saat kalacağımdan yarın tek takılmaca durumu hasıl oldu yalnız cuma hava kötü yağmur bizi bozar ....
cumartesi ve de pazarda yağmur, önümüzde sadece senle iş perşembeye kaldı bu perşembeyi kaçırırsan şansına küs eğer o.k dersen aydosa doğru....
bostancı saat 10.00 perşembe günü adalar iskele önü burdan haberleşmeye devam.....
evet yaza doğru program çekilecek esen köy 200 km ve üstü.....hazır ol....

Kutred Abi, Hasip bakiyorum Antramanlara baslamisiniz, gecen hafta bende Antramanlara basladim. Bu Sene Performansinizi yückseltin back, Kartepeye tirmanirken vazla bekletmeyin beni, Hasip bu Sene izin dediklerini unutma, Hasip gib Gaz.
o gün yedigimiz camuru sisde da unutmamisiniz .....

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
@Volkan Akboga

hoş geldin volki....
gözlerimiz seni aradı hep özlettin kendini...
volki ne demek seni yakalamaya çalışacağız tabi kendi namıma konuşursam benim için zor seni yakalamak.... ama sonuçta zirvede nasılsa buluşuyoruz evet kartepe olayı nisan sonu yada mayıs başına gelebilir .....
gidiş trenle derbentte inmece bu sefer 18 km tırmanıp otelde işi bitirmece
zirveye zati çok çıkıldı ......benim tekerler silik ....dönüşü istersek suadiye yönünden iner ordan basarız istanbula toplam 150 km bu prosedürü hiç denemedik bide böyle yapalım hoşumuza giderse hep bu prosedüre devam ederiz.....

Hallo Herr Akboga :) Wie geht es ihnen ? :)
ich muss lachen....ich habe unfall:(
ich kann nicht radfahren...

sende çok iyi biliyosun ki biz sana yetişemeyiz Volkan :(:(:(:(:(:(:(:(:(
ama iyileşir iyileşmez antremanlara başlayıp daha iyi olacağım ve seni fazla bekletmeyeceğiz...

@Hasip Çehre

evet bu günkü yemek güzeldi....
ayrıca yarında binme durumu.....
vede pazar 3 saatlik yağmur var ve belgrada doğru basmaca kırmızı urbanın şefini sollayarak geçmeli......

:D :D :D :D

perşembe ...

recep dostum geceyarısı yazma ben yatmış oluyorum saat yarımdan sonra ben forumda değilim....sabah gelirsen saat 10.00 da bostancı adalar iskele önünde ol....gelemezsen sorun etme....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg

Thursday 1/20/2011
Mild with sun and some clouds
High Temperature: 12°C
RealFeel: 13°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg
Mild with sun and some clouds

High Temperature
12°C

RealFeel®
13°C

Winds
ENE 5

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi yarın geliyorum sabah saat 10 da bostancı vapur iskelesi önü
bu arada hafta sonu belgrat turunu görünce içimden ses bu pazar günü de kursu iptal et pedala bas diyor ama ikilemdeyim =)

Şimdi bisikleti güzel bir titizlikde temizliyeceğim bu arada kudret abi lastikler arazi lastiği yolları çıkarmıştım belki lastikleri değiştirebilirim yine yol lastiği takabilirim eğer üşenmezsem =/

@Recep Volkan ÇETİNCEVİZ

o.k saat 24.00 gene geç geldin tam yatıyordum mesajı gördüm yarın saat 10.00 da buluşmaca aydosa doğru....

Gezmisolsun Hasip iyleztikten sonra gene weiter weiter Tranieren.
Bakalim biz Kudret Abinin Yasina gelirsek onun Performacin Standardini tutabilcek miyiz?
Kendinice iyi bakin

@Hasip Çehre

@Volkan Akboga

willkommen volki...........doğru yazdım değilmi hoşgeldin volki sensiz kambersiz düğün olmaz .... almanyalı dostumuz bizi yalnız koyma burda bi an önce gene gel gidelim kartepeye ....
teşekkür ederim volki .....herşey için.....

:in:

eyvallah Volkan sende kendine iyi bak....

ya Çavuş ağzımın sularını akıtıyosun harbiden varya....

havalarda iyi zor duruyorum...çanağı kırdık çömlekte gitmesin:):):):):):):)

@Hasip Çehre

çömlek ne olaki....

:D :D :D
uleeeeeeeeee
saat 01.10 ben yataş ama yarın saat 10.00 da buluşmaca nasılsa....

:D :D :D :D :D

evet evimin tam karşısından güneş beni karşılıyor yeni güne,,,,, tam bisiklet havası bu gün ,bekle bizi yollar geliyoruz...

Geri