Nereye yazayım nereye yazayım. Beni en iyi siz dinlersiniz.
Bazı şeylere ve bazı insanlara uyuz olmaya başladım.
Benim nereye resim koyacağıma onlar karar vermeye çalışıyorlar. Foruma koymayacakmışım. Forum ticariymiş bilmemneymiş. Ne ticarisi kardeşim? Ticari olmayan bir şey kaldı mı bu dünyada? Sen kendin bile ticarisin artık. İnsanlar bile mal oldular artık bu dünyada. Alınıp satılıyorlar.
Benim resimleri nereye koyduğum kimseyi ilgilendirmez. Ben bu foruma konu açıp tur yapıyorsam, çektiğim resimleri de buraya koyarım. Kimseyi alakadar etmez. Kimse neden koydun veya neden koymadın da diyemez. Ama saygı gereği koymak gerekir çünkü 35 tane adamı resimlemişsin ama kimseyle paylaşmamışsın anlamı kalmaz. Facebook'ta paylaşmanın manası yok çünkü facebook'ta listemde bu 35 adam ekli değil.
Bir adam diğer adamı sevmiyor diye ben de mi ondan nefret edeceğim ? Örneğin A kişisi urbayı sevmiyor diye ben urbadan nefret etmek mecburiyetinde değilim. Veyahutta A kişisi forumdan nefret ediyor diye ben de mi nefret edeceğim forumdan ? Ne alakası var ? Ben forumu haberleşmek, iletişim, yeni insanlarla tanışmak, bir konuda bilgi ve fikir almak için kullanıyorum kimse de karışamaz. Kıskananlar çatlasın. Kendileri banlanıyorlar ben banlanmıyorum diye kıskançlık oluştu herhalde.