Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

'' nonstoptempo''

Scudo
@Kudret Kurtcebe

selam hasip aga bu mesajı dışarıya bakmadan yazdım .....
sonra vazgeçtim çünki yerlerin ıslak olduğunu gördüm 3 gün takıldım zati
yürüyerek deltaya bi uğradım dostlarla muhabbet ettik ....
bi çay ikram ettiler sağolsunlar ...

Çavuş Selam...

dün öğleden beri içişleri ile ilgileniyorum bakanla özel toplantımız vardı....:)

senden bir ricam olacak bu ve diğer topiğine artık yazmayacağım çünkü bana göre değil benim için bir topik açarsan oradan yazışırız ama ben zaten bişey yazmıyorum sakatlık geçene kadarda pek bişey yazmayacağım kaldı ki sakatlıktan sonrada yazmayacağım gibi görünüyor...
zatan benden başka herkeste her şeyi benden fazla biliyor dolayısı ile sadece senle haberleşme durumu geriye kalan onuda artık bir başka şekilde hallederiz....

hadi bana by...:):):):):):):):):):):):)

Not : diğer topikte biri benden alıntı yaparak bişeyler yazmış...
yav ben demedimmi en çok acıyı gülerken çekiyorum diye....:):):):):):):):):):)

Baba, Hasip'e bir haller olmuş. Bu böyle değildi.
İçişleri Hasip'e foruma yazma demiş olmalı.

kutret abi merhaba yarın için kolay gelsin havada yağmur birikti bende bugün dolayoba tarafında turladım yer yer zeminde ıslaklık vardı BU arada yokuş çıkma tekniğini kavramam lazım.Sanırım sele borum alçak ondan bilek kısımında ağrı meydana geliyor.Selemde pek konforlu değil sünger ile kaplamayı düşünüyorum.Kısıtlı imkanlarımla yılmadan başaracağım :D inşallah
ama daha çook pedal çevirmem gerek

@Hasip Çehre

o.k merkez anadolu yakasında benim borum ötecek anlaşıldı...
evet iç işleri önemli....
non stop tempo hafta içi ve hafta sonu devam edecek ..hafta içi ve sonu buraya hava durumunu koyarak gelen olursa pedallarım olmazsa gene pedallarım bi akşam öncesinden mesaj düşen beni ertesi gün yakalar anadolu yakası çalışmaya devam edecek....
özel special durum garipçede ve poyraz ve de belgradda uygulanacak yüksek tempo olarak açılacak ...
beni uyardığın için teşekkürler non stop tempo gene seni bekleyecek ....
çünki biliyorsun kankamız volkan bizi bu topikte ziyaret edecek ve onunla tekrar kartepeye gideceğiz belkide sensiz olacak...neyse hiç bir yorumda bulunmayacağım ben yola devam edeceğim bu topik ilelebet 500.000 e dayanabilir...
diğer topik te yanlış anlaşılma olmuş olabilir....
neyse seni özleyeceğiz, bizi genede boşlama arada sırada buraya yaz derim...

@krankmili

sevgili krank mili ...
takdir onlara ait bi şey diyemeyiz....

@engin güner

selam engin....

sele borusu alçak olmamalı boyun uzun ise durumu ayarlama pedala tabanını bastığın vakit diz kırılmayacak aksi takdirde rampalarda çok yorulursun rampada
genelde ayakta çıkmak daha az güç sarfettirir insana.....
ama bunun için spd şart dostum....
imkanların kısıtlı olması hepimizin derdi...
evet her şey çok pahalı onun için her tur sonrası bisiklete
a dan z ye bakmak lazım

@Kudret Kurtcebe

tam olarak bilmiyorum ama sele borusunu sanayide alüminyumdan kestirsem olur mu 194 gibi bir boyum var :( her indiğimden sonra kuru bezle tüm her yerini siliyorum su vb pas yapan ürünlerden kaçınmam lazım spd pedallara bakınıyordum onun içinde benim teneke parçasının iki katı para gidecek inşallah ilerde olur şimdilik rüya gibi kalıyor

@engin güner

o konuda bilgim yok sele borusunun kesilmesi ...
boy 1.94 oldukça fazla. evet dediğim gibi sana göre bi sele borusu lazım ve ayağını pedala koyduğun vakit diz kırılmayacak boyun uzun olduğu için bunu kesin kez ayarlaman lazım uzun bi sele borusu lazım sana ....
bu kış aylarında yağmurlu havalarda arka çamurluk gerekir sele çamurlanmaz....
seleye arkadan su şıçrarsa oturduğun sele çamur içinde kalır bu da rahatsızlık verir
yarın arka çamurluk takacağız mecburen 6 saat yağmur gözüküyorda ne hikmetse bu gün yağmadı öyle şakur şukur...çiseleme olacak herhal...

@Hasip Çehre

ben üç maymun misali duymadım ...görmedim ...konuşmadım

:D :D :D :D

http://img841.imageshack.us/img841/3747/ucmaymun1.jpg

non stop temponun yeni müdayim dostları bu gün hepsi iyi idi...
kendilerini kutlarım bi pazarıda böylelikle geride bırakırken eski ekibimizi aramıyor değilim ...
evet hasip aga by dedi ,dediğim gibi üç maymun misali ...
buraya yazmakta istemiyor olabilir kendi takdiridir ama ben derimki kapımız her zaman açık bir çok delice olayları paylaşmış bir dostumun bir anda kaybolması hoşuma gitmiyor aslında ...
neyse fazla yorum yapmak istemiyorum hasip aganın içinin gittiğini çok iyi biliyorum ...
ama biliyorumki sahalara dönecek duramaz o ....

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs740.ash1/163255_103363419741839_100002045438823_20511_3253184_n.jpg

30 ağustos ....
bir günde 270 km bostancı kartepe bostancı ,,,,
sağ baş
aytekin ......
orta volkan akboğa
sol baş
kudret ......

(link)

kartepede bi cengaver
almanyalı kanka dostumuz
volkan akboğa

(link)

ve kürsülerde volki dostumuz....

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs752.ash1/164395_103375366407311_100002045438823_20615_5929352_n.jpg

evet yavaş yavaş volki ile faceden haberleşmece yaklaşan olay belli gene...

@Hasip Çehre

ağzından bal damlıyor hasibim hakikaten efsane kadro o zamanlar gol makinesi idik şimdi traş makinesi olduk

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
legend durumları......
ali dost traş olmadık yahu...
senin özel durumun var bir bebek oldu tabi sende onla ilgilenecen ...kaçışların azaldı bana bakma deliye hergün bayram bağlantılarım yok ....
hasip aganın iyileşmesi lazım ....
sahalarda olacağız yine .......
ben anlamaz .....

@Ali Emre Akcan

o günler neydik ne olduk.....
şimdi o gece Bostancıda parkta sabahlamıştım uyku tulumunda sadece bir kaç saat uykum vardı zaten göz altlarından belli oluyor...
gerçekten süper bir kadroydu....
bir kaç arkadaşın aksilik yaşayıp geri dönmesinden başka bir olumsuzluk olmamıştı...
Volkanla birlite çıkmıştık ozamanlar daha hafif ve formdaydım tabiki
sık sık Kartepe ve Uludağ tırmanışları yapıyordum ben bilmem rampalara vurmadan gelişemiyorsunuz...
paso rampa rumpa....

Çavuş şu toplu foto varya İzmitte onu bi koysana yaw....gurup görsün millet...:):):):):):):):):):)

Geri