Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

'' nonstoptempo''

@mtsemiz

ben artık karamsarım şöyleki.....28 şubat ile bu ülke çok büyük bir şekilde manüpüle edilmiştir ve 8 sene boyunca borsa patlamış faiz inmiş ve döviz düşmüş ,türk parası değerlenmiş.....8 senede nereye geldiğimize bakalım ..
evet arge sıfır.....
2020 de tankımızı yapacağız ama bu yüzde yüz türk tankı olmayacak hyundai firması güney korenindir...bu tankın motorunu bizmi yapacağız hayır.....
italya ile savaş helikopteri yapacağız, yüzde yüz kendi teknolojisi olmayan bi ülke dışardan teknoloji ve yedek parça satın alır ve iki yakası bi araya gelmez ...türkiye kalkınmayacak dış pazara hizmet edecek plan budur....
ara mallara para ödeyecek ve hatta gıdasını dışardan alacak ,geni ile oynanmış tohumu israilden alacak ....biz pazar olmuşuz artık ...
bu ülkenin asla zenginleşeceğini zannetmiyorum kısa vadede ....
mevcut partilerin bu durumu değiştirebileceklerini zannetmiyorum ....
iki parti aynı merkezden bence yönetilmekte....küresel sermaye ....
ülkenin ımf e borcunun azalması bi çözümmüdür ve merkez bankasında 87 milyar dolarımızın olması bize nasıl yansıyacak ...üretmezseniz nasıl zengin olacaksınız.....
istihdam sahaları nerde, nerde teknoloji üreten yüksek teknoloji üreten fabrikalar ..türk sat uydumuzun kaçta kaçı bizim teknolojimizdir ...ayrıca petrole gelen zamlar nedir, arap çoğrafyası karışmaktadır bunun akabinde 3. dünya savaşı olabilirmi....libyada ki karışıklılar bizi vuracak gibi 25.000 türk var orda çalışan ve ülke bitti artık kaybeden türkler ve arap halkıdır...
kuzey afrika, domino taşı gibi yıkılmaya başladı ....evet gelecek karışıklık ve kaos...

Scudo
alo alo aytek sağlık durumun nasıl grip felan filan oldunmu....
ben çakı gibiyim bu pazar basacağım başıbüyüğe 3 saat yağmur var gene çamurluk takacağım ,yav gardaş hiç sevmiyorum bisiklete bi şey takılmasına gece sürüşlerini sevmem bilirsin yok ışık mışık ne yahu bu ..

:) :) :) :)

prolar gece sürmez diye biliyorum yalanmı yurt dışında pro amcalar geceleri erken yatarak ve beslenmelerine dikkat ediyorlarmış uçan kuşlar söyledi....
ama şaka bi yana profesyonel bi bisikletçi ile ahbap olduk ,adamı sene 1980 de yakalayamıyordum yol bisikleti ile tozunu yediriyordu bana ....mildede bana yakın oturuyordu benim okula yakındı ben bisiklet kiralamak için otobüse binerdim bergene giderdim sabah sabah şöför bana hay derdi ne iş yahu istanbulda sabah sabah kim kime hay diyor hayt diyor

:) :) :) :) :)

bergene gelirdim, bisiklet dükkanına uğrar iki günlüğüne kiralardım cumartesi ve pazar bisiklet bende idi o fiyort benim bu fiyort senin eylülde havalar iyi idi ama ben ağustos 16 sında gittim norveçe esas bisiklet aylarını kaçırdım haziran temmuz ve ağustos ayları ideal ....bizim memleket gibi varmı havası o biçim ....

evet bu gün ne yaptık iç lastikler komple onarıldı bu arada benim pompa acaip, içimden 300 e kadar sayıyorum teker taş gibi oluyor ......
yalnız bu pazar 3 saat yağmur ,gene indireceğiz tekeri bu da hız kaybı ,zevksiz olmakta acaip yorulmaca olmakta , hızın rajonu 80 hava basmak bu tekere ....
dün çıktım bayağı bastım arkaya ve öne acaip rahatlama hissettim ve teker yağ gibi kaydı asfaltta ......

Çavuş dünkü turu gördün...
aynen bende çok fazla hava basmadım tam şişmeyen tekerler + rüzgar canıma okudu bacaklar oldu balon ama çok iyi oldu en azından uzun zaman sonra 5 saat gibi bi süre selede durabildiğimi tekrar gördüm...
Grip falan yok alles klar...
şidi yarın napacağız bu akşam bağlayalım bence çünkü yarın bi yalancı Bahar olacak sonra kar kış kıyamet diyolar yarını kaçırmayalım derim ama beraber ama solo...
evet Pro lar gece sürmez bisiklete ışık çamurluk şu bu takmaz hatta pompasınıda cebine koyar yani bisikletin üstünde aksesuaar ve edek parça olmaz hele hele alyan takımı , tornavida , anahtar v.s hiç olmaz heybe bagaj zaten hak getire... Pro tur öncesi beslenmesini ona göre yapar ve tur boyunca ihtiyacı olan gıdayı formasının arka cebine koyar tur boyunca ihtiyaç duyduğu zaman bu gıdaları çevirirken belli bir nabıza düştüğünde tüketir suyu tur uzunluğuna ve mevsime göre 1 yada 2 bidondur bunlarda bisiklette olur buradan içer......:):):):):):):):):):):):):):)

ama yinede bir Pro ya danışılsın..:):):):):):):):)

@Hasip Çehre

aytek ben geliyorum onur gelmez ise ikili ama derimki şu koko rampa sona kalsın evet kemerden gene kilyos sahil ordan demirci ordan belgrad a dönmece ordan kemerburgazdan koko rampasına çıkalım ve sahilden bebek rampasından yukarı çıkıp etilerden beşiktaşa zıplayalım şu bebek rampasını hep yapalım koko dan sonra valla acaip olacak bu sefer .....
havaya bakayım rüzgar ne oldu ..tam güneşli hava ,kokoyu özledim kokosuz olmaz vede üstüne

bebek rampa yieyttttttttttttttttttt tutmayın beni ....

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunny and milder

High Temperature
9°C

RealFeel®
7°C

Winds
NE 14

Maximum UV
4

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188318_158036030917008_100001318357031_298484_596154_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188314_158036204250324_100001318357031_298490_7820905_n.jpg
engin güner den son haberler
:D :D
ne yapacağına karar veremiyen engin babasını ikna edemedi.Peki neden geçtiğimiz bir kaç ay önce büyük miktar para dolandırıldık .Tam on yedi bin küsür lira
abim kooperatife yazılmış kooperatif duman olmuş şu an alacaklarının peşindeler
buradan tüm dostlara molla oğlu toplu konuttan uzak durmalarını tavsiye ederim.Aslında isimi önemli değil tüm kooperatiflerden uzak durun.
:( :(
bisiklet boyadan çıktı onun halide böyle
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181981_157578037629474_100001318357031_295503_1767492_n.jpg
babamın dediği dedik yüz liraya adam olur sa al yap :( bende başımı dersden kaldıramıyorum bilmiyorum ne yapsam

@Kudret Kurtcebe

Yarın görüşürüz. Kaçta Beşiktaş'tayız?

onur ben sabah dikileceğim beşiktaşta 08.00 yalnız sabah soğuk olur derseniz 10.00 da aportingen yapmaca yada 09.00 malum hava soğuk olmakta sabah erken ....

:in: :in: :in:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181981_157578037629474_100001318357031_295503_1767492_n.jpg

engin kadro iyi zamanla üzerlerine kompenant saymaca
şimdi kompenantlar ateş pahası orta karar ikinci elden topla
1- lx ayna kol
2- xt arka aktarıcı
3- frenler deore....
4- lx ön aktarıcı...
tekerler 28 jant ...somunlu yaptır diske girme ve amortisör asla ...

ayrıca, kadroyu muhanmed görsün hangi parçalar uygun ona belkide lx ayna kol olmayabilir..

28 inc uyar mı ki sanırım üzerindeki tekerler 26 27 arası birşey hatta buna lastik bulurken dolaşmadığım yeri kalmadı :) fren bağlantısı sorun olmaz ise 28 yaparım

@engin güner

bu bisikleti city bike tarzında topla derim evet 28 sürat yapmaca....

onur ,aytek yarın yakalanmaca olursa radara ne olacak...valla şimdiye kadar yakalanmadık şehir içi 30 şehirler arası 40 km bu demektirki bisiklete binme diyorlar .....

@Kudret Kurtcebe

o ne ya hız sınırımı geldi bisiklete :)

Çavuş Pazar akşam bir oyun var gelirmisin....
biz Kokoculara Protokolden yer ayırmışlar.....
mekan aşağıdaki linkte...

(link)

mekan çok güzel ...
yalnız yarın bayağı gebertmece olacak vede pazar başı büyük büyük rampaları derken, ben akşama herhalde pelte olurum bi duş alır yatarım aytek benim içinde seyredin yarın saat 08.00 de dikiliyorum......

@Onur Berberci

onur harbiden yasak var ben polislerlede konuştum şehirler arası gerçi tempo mtb ile 35-40 hem ideal hemde ceza yok ..ama şehir içine gelince orda yaş .....
biz biliyorsun 35 lerde gidiyoruz ve yer yer 40 ları buluyor şimdiye kadar dikkat çekmedik yada bizi radarda gördüler ses etmediler...
genelde yapılan olay şu bi adet polis otosu zulaya yatıyor radar onda ikinci araç çeviriyor ,bazen bu araç radarlı olan yavaş gidiyor sağdan evet böyle bi araç sağdan yavaş giderse bilki radar var ...ama genelde araç zulaya yatar ya sağda park halinde durur yada en kötüsü zulada durur farkedemeyiz ...
35 cezaya giriyor 40 hayda hayda şehir içi tempo 30 ...olacağı varsa bi gün olurda o vakit kendimizi acındırmaktan başka çare kalmaz bizim polislerimiz iyidir...ama başlarında amir olursa valla yandık gitti....

:D :D :D :D :D :D :D

Çavuş Karaburun güzargahında 3. köprü bağlantı yolları falan filan derken gizlim ormanın bir kısmını yok etmişler oralara çok fazla tur yaptığım için çok benimsemiştim şimdi bu talanı görünce her şeyden ve herkesten nefret etmeye başladım yeter artıkm gelmeyin İstanbul a üremeyin daha fazla falan diye haykırmaya başladım bu İstanbulun nufüs artışını durdurmak hatta azaltmak için çok marjnal fikirler üzerinde çalışıyorum..:):):):):):):):):):):) mesela...:):):):):):):):) neyse...

bizi burada performans delisi egolu adamlara olarak görüyolar malum....
eğer destek görürsek sosyal kişiliğimizide göstermek için TEMA dAKİ NUFUSUMUZU DA KULLANIP bu gibi gereksizce sadece rant için yapılan doğa bozgunlarına karşı pedallarımızı çevirelim derim....
ümidm yok ama bir harek başlatalımmı ne dersin henüz açıklamadığım bi dünya projeler var belki onlarıda hayata geçirmeye ön ayak olur...

bir diğer konuda evet dünkü Karaburun turunda kesinlikle bir hastalı olayı olmadı çünkü doğru zamanda doğru hareketler yaptığımı düşünüyorum...
mesela hava belli bir sıcaklıkta idi hep ne diyoruz sınır 5 derece bunun altına düşmediği sürece sıkıntı olmaz ama neye göre olmaz tabiki giyim ve sürüş tarzınızıda ona göre ayarlamalısınız...eğer pamuklu , polar falan filan giyer ve sık sık durursanız durduğunuzda aşırı ısınmış vucut ani soğumayla birlikte dengesini kaybedecektir....
sonuç olarak hep ne diyoruz durmadan evden eve turları tercih edin diyoruz bu gibi havalarda soğuk kış günlerinde sadece dışarıda olmak yeterli havalar iyi olduğunda çiçeği böceği seyrede seyrede gidersiniz hemde bu havalardaki nonstop sürüşler yazın rahat etmenizi sağlar diyoruz ama sanırım önce sakal bırakmamız gerek...:):):):):):):):):)
senin sakallı halini düşünemiyorum... burada rica etsek fotoşopçu bir arkadaş sana sakal yapabilir mi??? ..:):):):):):):)

@Hasip Çehre

hahahahahhaha
alemsin kanka.......
benim sakallar bembeyaz çıkıyor aslında sakal bırakmak istiyorum kafa sıfır ve bembeyaz sakal .....

:) :) :) :) :D :D :D

evet aslında doğru tabi 5 derecenin altı risk ...5 derece üstü bile giyinmeye bağlı....çok doğru ayrıca sürüş disiplini.... doğru yerde doğru hareket ....
en doğrusu ise soğuk havalarda çok kısa mola evet vücut soğumayacak ben yarın iç termal vede iki adet bisiklet forma giyeceğim ayrıca bu naylon torba olayına çözümü şöyle getireceğim arkada açtığım delikler çok küçük onları büyüteceğim gene buharlanma yaptı fakat şu açıdanda iyi soğuğu önden hissetmiyorsun şimdi bu delikleri büyüteyim....

bu doğa katliamına gelince ,benim gücüm bi sinek kadar
üzerime düşen ise az teknoloji kullanmak oldu doğaya zararlı olan teknoloji aletlere bakarsak bi dünya var ...evde 37 ekran tv im var 20 senelik bilgisayar var.... cep buzdolabı var ...elektrik süpürge....
vede traş makine kafamı traşlıyorum.....başkada elektrikli alet yok ayrıca gücü ayarlanabilen lambam var onun için bana ayda 16 ytl elektrik gelmekte 59 kilowat yakarım hiç şaşmaz...
ve gaz tabi yakıyorum doğaya gidiyor dumanı doğal gazın evet orda sabıkalı olmaktayız....bu ay 19 ytl lik yaktım ısınma ve yemek içinde fırın doğal gazlı ....
toplam 25 m 3 ....yazın ise 7 ytl veriyorum sadece doğal gaz fırına doğal gaz sobam var ekonomik....
su ise ayda 2 m3 dür o da 10 ytl bedava yaşıyorum bedava...

:D :D :D :D :D

kudret abi bi ara senin güzel sesinden cem karacanın bedava yaşıyoruzu dinlemek isterim:D :D kovayla yıkandığımız halde bize 70 lira su geliyor :boese157: gerisi malum ama şimdi beş kişiye normal gibi

orta mile baktık 113 milim uyar 28 citi olması zor fren ayakları yetişmez deniyor
:D:D:D: tamam ay dede kudu baba yapaccak benim fotoşop olarak bakak ne çıkacak :D varsa yolla baba :D

@engin güner

teşekkürler engin....
beş kişi de normal ....bi kişi 2 m3 olsa 10 m3 olur..ama evde çamaşır makine varsa tabi fazla olur ....çamaşır makine yok bende kullanmam ve de sevmem ayrıca şohbende gereksiz.....
benim eşyalar azdır çamaşırlar azdır ve de battaniyeleri kılıflara geçiririm, sonra kılıflar yıkanır,yastık kılıfları yıkanır sonra yastıklar yıkanır ...ayrıca battaniyeler havalandırılır...
ve çarşaflar hep yıkanır böyyükçe bi plastik kovada ,,,
sıcak su ısıtılır...
arap sabunu ile yıkanır ben arap sabunu kullanırım ...
mis gibi kokar ayrıca yerleride arap sabunu ile sıcak su ile temizlerim mutfak banyo ...arap sabunu ile temizlenir ...asla tabak çatal fazlası yoktur tencereler hepsi tek kişiliktir...benim evde herşey tek e göredir....
ben oldum olası lüksü sevmedim .....halı tutmam evde bi girişte küçük halı var onuda elektrikli süpürge ile temizlemece...
perdelere kadar yıkarım zati 3 perde var 4 üncü odanın tüm pencereleri gazete kağıtları ile bantlı o oda kiler bisiklet parçaları orda bisikletimin ayrı odası var , 20 m 2 orada bakım olur ben evin 40 metre karesini kullanırım .....

aytek ....
faceden haberi aldım ama bana terso göktürk...
neyse ..yarın tek takılayım ama koko sonra yapak yahu...ve de bebek rampo.....

engin foto şop yok yahu....

@Hasip Çehre

Abi bu da talanmı. İnternetten "anadolunun isyanı" adlı kısa belgeseli izleyin asıl talanı görün. Ben izlerken resmen gözlerim yaşardı ve çok sinirlendim. Bizim yaz turunda HES'lere karşı yazılar ve görseller hazırlayıp donatalım bisikletleri.

@Kudret Kurtcebe

45km ile aytek abiye giderken radardan geçtim biş yapmadılar :D

bir kerede radar aracını solladım :D kameralar felan full araç.

dikkat etmek lazım belli olmaz sağları solları

Geri