Scudo Sports

Normal paça eşofmanlar yok olmuş

okidoki

Aktif Üye
Tepki
160
İsim
Oktay Keleş
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 (iki) senedir gündelik hayatımda çarşıda pazarda avmde bisiklette yürüyüşte vs. kullanabileceğim alt eşofman arıyorum. Ama Lcw'den tutun da adidasa kadar hangi mağazaya girdiysem hep aynı model daralan bacak ve paçalar var. Jogger diyorlar sanırım. Böyle tayttan hallice eşofmanlar daracık baldır ve bacak kısımları büzgülü dar paçları olan giydiğimde arizona kertenkelesi gibi hissettiğim eşofmanlar. Ya yok mu eskiden beri giydiğimiz normal eşofmanlar. Orası burası dar olmayan normal düz paca düz bacak bildiğimiz eşofmanlardan. İnternette var ama markası belli olmayan ürünler. Lütfen birisi bana doğru düzgün bir markadan al kardeşim eşofman işte cepli mepli normal eşofman sporda yaparsın avmye de gidersin diyebileceği bir sporesofman önersin alıcam 3-5 tane.

Scudo
Nike da olması lazım. Zaten bu yeni moda dar kesimler nereden çıktıysa. Pantalolar dediğiniz gibi zübük style, gömlekler deseniz slim fit modası çıktı omuzu olmayanlar için sanırım kolları kapatınca sırttan cayırtılar geliyor, o bacağa doğru daralan eşofman altından kazara ben de almıştım lumberjack sanırım, spor salonunda giyerim diye almıştım, yaw arkadaş bench e otururken çatal çıkıyor meydana ne o baldırdan çektiği için, ne berbat bir dizayndır o. Düşünün bisiklete binerken paçalık takmaya ihtiyaç duymuyorsun o derece.

Bence aramaya devam. Bulursunuz mutlaka.

Çok doğru tespit. Ek bilgi Adidasta klasik yandan 3 çizgililer var ama onun dışında görmedim pek.

Apaçi kesim eşofman. Herkes lümpenlige, pacozluğa, zontalığa, barzoluğa, hödüklüğe öykündüğünden senin sevdigin klasik kesim eşofmanı artık sadece eşofmanlı şevket hoca giyiyor.

sadece büyük markalar üretiyor artık, ben de epey direndim dar paçaya karşı ama bir beden büyük alınca alttan çekip üstten açma yapmıyor. :D

Geçen hafta LCW'den aldım ben 89 liraya.
Tam istediğin tarzada Penye kumaş boru paça Ümraniye Akyakapark AVM'de var.
Ayrıca Nike'ta her daim var

Decathlon'da düz kesim eşofman vardı, bir bakın isterseniz.

Apaçi kesim eşofman. Herkes lümpenlige, pacozluğa, zontalığa, barzoluğa, hödüklüğe öykündüğünden senin sevdigin klasik kesim eşofmanı artık sadece eşofmanlı şevket hoca giyiyor.
Sağlınız yerinde mi ? Şimdi bu kesimi çıkaran o dedikleriniz mi ? giyenler neden öyle olsun bütün futbol takımları giydi giyiyor, beğenmeyebilirsiniz de giyen herkese hakaret ne oluyor ? tayt giyenlerin hepsi eşcinsel mi şimdi öyle diyenlere bakarsak ? Bisiklet sürerken süper bir kesim yağ oluyor, aynakola takılıyor, paça bandı alayım derdi yok gayet de kullanışlı. Ha arkadaş bulamamış sormuş satıldığını bildiğiniz yer varsa söylerseniz, başka boş laf kalabalığı genelleme yapmazsanız daha iyi olur.

(link)

Güzel, kullanıyorum

Verdiğim linkte ki ürünü inceleyin, 4 yıldır indirime girdikçe alıp atıyorum kenara, yaz ve kış Alanya için kalınlık olarak yeterli, eksi dereceler de ince gelebilir.

(link)

Halk pazarlarında bir dünya var, hemde hesaplı. Eşofmandan ziyade soft shell pantolon öneririm. Hafif kullanımı güzel ve bir dünya cebi var.

(link)

Bisiklet sürerken süper bir kesim yağ oluyor, aynakola takılıyor, paça bandı alayım derdi yok gayet de kullanışlı.
Bendeki dar paça modelde ne yazık ki öyle olmuyor. Evet çarka değmeyi engelliyor sıkı olduğu için ama alt bacak kaslarına aşırı sıkılık yapıyor ve bunu yaparken de beli aşağıya çekiyor. Bu da son derece rahatsız ediyor açıkçası. Bir iki beden büyük alınırsa ne olur bilemem. Ama o zaman da başka yerler şalvar gibi olur kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
İzmir'de olsaydınız sizi Bostanlı pazarına götürürdüm namı-diğer sosyete pazarı bospa,envai çeşidi var bol paça dar paça boru paça...adidasından tut under ummer ına kadar,hemde 60 70 lira.🤟

bildiğimiz normal polyester pamuk karışımlı eşofmanlar bacağın hareketini çok engelliyor gibi geliyor bana bisikletteyken. tayt malzemesine benzeyen elastanlı parlak kumaşlı eşofman altları rahat oluyor. onların paçalar da lastikli hep. günlük giyim için tercih etmesem de bisiklette lastikli iyi oluyor.

exuma dan almıştım fabrika mağazası vardı izmir ege perla da maalesef kapandı fiyatları çok uygundu

2007-2008 yıllarında alıp hala kullandığım sponsorum diye demiyorum a markasıyla aynı kalitede
(link)

Decathlonda satılan kimjaly yoga eşofmanı tavsiye ederim. Ben kullanıyorum, yalnızca yoga yaparken değil bisiklet için de günlük giyimde de rahat. Özellikle elastan kumaşı ve belindeki geniş ve yumuşak lastik çok konforlu. (link yazamıyorum ama sitede bulabilirsiniz)

pendik pazarında olabilir taklidi orjinalinden daha kaliteli.cmt bakın

Geri