Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Numaralı cam takılabilen gözlükler hakkında yardım?

@Levent Kırça Ben de pazartesi gözlükçüye bir uğrayıp soracağım ben de astigmat da olduğundan daha pahalı olacaktır sanırım

Scudo
Gozluk numarasini istediginiz cama yaparlar. Siz cerceveyi goturun ona gore numarali camda yaparlar

Güneş gözlükleri var iç tarafına bir çerçeve takılıyor ona da numaralı cam takılıyor camı gözlükçü takıyor bildiğim çinden 5 camlı gözlük almıştım o aparatdan vardı onda gözlük kullanmadığım için başkasına verdim

@Levent Kırça

kullandığınız bu ürünü yaklaşık 6 ay önce 70 TL ye Aliexpress'ten almıştım . içindeki numralı cam kısmına camı ise 100 TL ye taktırmıştım :):):)
Gayet dayanıklı ve güzel bir ürün .
Bence tek olumsuz yanı , her kullanımdan sonra numaralı aparatını temizlemek gerektiğinden ön camı çıkarmak ve takmak çok zor . Kırmamak için narin yaklaştığımdan olabilir, her gözlük temizleme işlemi 10-15 dakikada bitiriyorum . Ayrıca Klasik gözlük sapını çıkarıp , bant şeklinde kullanabilmek çok kullanışlı.
Syg

• Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
@Levent Kırça (link) ben bundan aldım son derece memnunum. Ama maalesef tükenmiş.

(link)

Arkadaşlar bende de bundan var. Dün gözlükçüye gittim cam takılan kısım çok bombeli olduğu için normal gözlük camı buna uymaz dediler. Düzleştirir o da normal olan cama sürter dediler ve zamanla o plastik kısmın yapısını bozup yandan çıkabilir dediler. Eğer bombeli cam yaptırmak istersem de policarbon olması gerekirmiş (kırılmayan camlar) ve ayrıca işlem göreceği için oldukça pahalı bir cam olurmuş. Bende asitgmat da yüksek olduğundan fiyatı takribi 300-400 lirayı bulur dedi. Gittiğim yer kendi gözlükçüm o yüzden çakallık yapmazlar aile tanıdığı zaten ama bunları söyleyince bir irkildim :D şuan araştırıyorum başka gözlükçülere de soracağım yaptıran arkadaşlar daha yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba,

Shimano'nun Photocromic gözlüğünü kullanıyordum. Göz numarası ilerleyince numaralı cam takma aparatını aldım ama hem ağırlık oluşturması hem de iki camın arka arkaya olmasından ışığın kırılması gözlerimi rahatsız etti ve kullanamadım. Numaralı cam takılan bisiklet gözlüğü ararken Doğubank'ta Sun optik'te Rudy Project çerçeveleri gördüm. Colormatic cam taktırdım. Çok memnunum şu an. Hem şık hem de çok kullanışlı ve isterseniz camlarını da kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Gün içinde koyu bir camı kullanıp akşama renksiz bir cama geçebilrisiniz ya da isterseniz polarize bir cam kullanabilirsiniz.

Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Merhabalar,

4-5 ay boyunca Shimano CE-s40R modelini RX-Clip ile kullandım.
Düşünen arkadaşlar tavsiye etmiyorum. Sebeplerine gelirsek,

1-Gözlük özel mendille bile silinirken çizilebiliyor, çok hassas.
2-Rx-clip'in gözlüğe montajı çok zor, oturturken burunluk denilen kısma zarar veriyor.
3-Rx-clip'e taktırdığınız camı ve gözlüğü sürekli temizlemek gerekiyor, çıkarıp takması çok zor olduğu için de gözlüğe zarar veriyor.

Ben de çıkarıp takarken oluşan çiziklerden ve her sürüş sonrası temizlemeye çalışmaktan yorulduğum için harıl harıl alternatif arıyorum.
Sanırım para denkleştirebilirsem Ruby Project deneyeceğim.

Ruby Project gözlüklerin fiyatı nedir ortalama

(link)

Burada buldum gerçekten güzel modeller var.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@WishPhysics VBOK4234.JPG

En sağdaki benim 3 derece miyop camlarımı 40 tl ye yaptırmıştım yaklaşık 3 sene önce.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@trainspotting35

XLC mi hocam? Değilse marka-model belirtebilir misinz?

Hepsiburada da 900-1400 TL arası gözüküyor.. ilave olarak cam fiyatı da gelecektir.

@WishPhysics 850 TL + cam diyelim ama ben çok daha indirimli almıştım. Çerçeve fiyatları genelde liste fiyatlarına göre indirimli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: WishPhysics
Açıkcası Shimano'nun adi gözlüklerine 250 lira verip dua ede ede 1 sene gitmesini beklemektense, vadettiği gibi uzun ömürlü ise bu gözlüklere 1000 lira verilir.
Ömür boyu yatırım denebilir. Ancak vadettiği şekilde ise.

(link)
+ 25 tl numaralı cam fiyatı

20180714_134819.jpg

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Avatarımdaki gözlükler rockbross sorunsuz kullanıyorum.

Geri