Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Numaralı cam takılabilen gözlükler hakkında yardım?

@WishPhysics altında numaralı ayrı bir ikinci çerçevesi var.

Scudo
Ben gözlük almayi düşünüyorum ama yanında numaralı cam takmak için aparat yok acaba onu alıp sonra Başka bir gozlugun aparatindan alsam uyumlu olur mu?

Az önce aliexpressden RockBros marka 2 adet gözlük siparişi verdim. İkisi de miyop çerçeve aparatlı.
160 TL ye geldi ikisi. Elime ulaşıp kullanınca geri bildirimini mutlaka yazarım.

(link)

Almayı düşündüğüm ürün bu tanıdığım bir abide oakley marka bi gözlük için olan aparat var o uyar mı acaba aynı modele değil ama.

Onda bu gözlük var orijinal degil

(link)

@Emir haberal
Muhtelemelen Oakley olan parça uymaz hocam.
Hepsinin burunluğun üstüne oturacak şekilde geliştirdiği parça farklı oluyor.
Aynı ise olabilir ancak sanmıyorum.

@five Hocam fotoğrafını atabilir misiniz? Ben de onları sordum yaklaşık 1000 TL ye mal oluyormuş. Arkadan kayışlı modelleri var aslında oldukça güzel görünüyorlar. Gerçi yol bisikleti için çok da kayışlıya falan gerek yok da

20180729_002815.jpg

Merhaba
Şu an Viyana-Kırklareli turundayım ve gözlükten çok memnunum.

Arkadaşar merhaba.
Konuda önceden belirttiğim gibi sipariş ettiğim gözlükler geldi.
Ultra adi çin malı gözlüklerden fotokromik olan kesinlikle fotokromik değil, yaklaşmayın bile.
Değiştirilebilir lensli olan için akşam cam kestiricem.
Aparatlar sert bir şekilde gözlüğe oturuyor, pek sağlam durmuyor, kolay kırılabilir.
İşin özü maalesef aliexpress ve rockbros markası derdimize derman olmadı:(

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@mertgulkokan ben de ondan kullanıyorum. Hatta 2 . gözlüğümü eskittim . Kalitesi gayet yeterli.

@mertgulkokan
Modeli nedir acaba biliyor musunuz?

(link) arkadaş bu modeli söylüyor büyük ihtimalle. Bu modelle ilgili iki uyarım olacak burun süngerleri düşüyor hemen japon ile yapıştırın. Sapları çabuk kırılıyor. Takıp çıkartırken dikkat edin.

@CeRKeZ (link)

(link)

@trainspotting35 Ben 1.5yıldır kullanıyorum sap konusunda bir sıkıntı yaşamadım,burunluklardan birisi ne yazık ki boş bulunduğum bi anda benimde düştü o noktaya dikkat

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhabalar,
Bende de RockBros'un gözlüğü vardı. Vardı diyorum çünkü bu gözlüklerin önce numara çerçevesi lavaboda yıkarken kırıldı. Neyse tek başına satmıyorlarmış. Ali'den başka marka numaralı çerçeve söyledim. O uydu. Sonra çerçeve saplarını tutan yerden kırıldı mecburen lastik kayışları ile kullanmaya başladım. Tabii tüm bu süreç 3 seneye yayıldı. İlk günden elimde kalmadı. Abi bu süreçte çok km yaptığım söylenemez.

Artık bu şekilde kullanmaya sıkılınca linkteki ürünü söyledim. Umarım memnun kalırım. Asıl niyetim RockBros'un fotokromik olanları söylemekti ama onlardan okuduğum kadarıyla kullanıcılar memnun değil.

(link)

Hocam numaralı bisikletçi gözlüklerinden kullanmanızı tavsiye ederim. Darbelere karşı dayanıklı bunlar. Düşmede falanda cam çıkmıyorda kırılmıyorda. Aşağıya bir link bırakıyorum oradan bakarsın.

(link)

sporcu-bisiklet-gozlugu-1000x1000.jpg

• Beğen
Tepkiler: slckats
@trainspotting35
Aklıma Mahatma Gandhi geldi.Gandhi birgün Arkadaşları ile birlikte trene binmiş.Trene bindiği sırada ayakkabısının tekini raylara doğru düşürmüş.Arkadaşlarının şaşkın bakışları altında ayakkabısının diğer tekini de bilinçli olarak aşağıya atmış.Arkadaşları Gandhi'nin bu yaptığına anlam veremeyerek Gandhi'ye sormuş.Neden ayakkabının diğer tekini de attın?Gandhi:''Tren hareket etmeden düşen ayakkabımı alamayacaktımböyle bir şansım yoktu .Tren gittiğinde ayakkabımın tekini bulan kişiye, bulduğu tek ayakkabı bir işe yaramayacaktı.Diğer tekini alamadığım için bana da yaramayacaktı.Diğer tekini de aşağıya attım ki bari bulana tam anlamıyla faydam dokunsun.'':harika:

Ben kullanıyorum iç haznesine optik cam takabiliyorsunuz bı sıkıntı yasamadım simdiye kadar..

(link)

Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ancak Türkiye'den temin edebileceğim fiyat/performans ürün önerisi olan var mı ? Biraz bakındım ancak Türkiye içerisinde pek yok gibi, ben gene şansımı buradan yana deneyeyim ?

Türkiye içerisinden olmaz ise Ali Express'den şu ürünü almayı düşünüyorum; (link)

Bu ürünü kullanmış olanlar var mı ? var ise yorumlarını beklemekteyim.

Geri