@mariokaldato
Eğitim sistemi kötü,çocuklara doğru düzgün şeyler öğretilmiyor demek istediğim mesajı alıp;benim islam/müslümanlar hakkında ipsiz/sapsız şeyler yazdığımı söylemeniz eleştiri mi oluyor?
Gerçekten hiç tanımadığınız birinin kurduğu iki cümleyi baz alıp,bu kişiye ipsiz/sapsız demeyi eleştiri mi sanıyorsunuz?
Çocuklara arapça öğretilmesinin yanlış olduğunu söyleyemez miyim?
Bunu ifade etmek,beni islam/müslüman düşmanı filan mı yapar?
Konu kırılan şişeler..Bu konuyla ilgili ne diyorsunuz?Ben bir şey dediğinizi hatırlamıyorum..
Ben eğitim diyorum ve devleti suçluyorum..Siz ne diyorsunuz?
Ahlaksız isimli üyeyle uğraşmak yerine,konu ile ilgili ne diyebilirsiniz?
Ben ipsiz sapsızım,bu işlerden anlamam ya;anlayan sizin görüşleri nedir?
Niye bu insanlar yollarda şişe kırıyorlar?Bu soruya cevap verebilir misiniz,yoksa derdiniz ahlaksız/ateist olduğunu alenen ortaya koymuş birinin,arapça karşıtlığı yüzünden ona laf sokmak mı?
O KEKO diye aşağıladınız insanlar,bu ülkenin insanları..Askerde can veren,fabrikada çalışan/katledilen,madenlerde ölen,sokakta düşseniz size yardım edecek insanlar..
Hem kendi insanınızı böyle aşağılayacaksınız,hem de benim aslında insanları veya inançlarını aşağıladığımı ima edeceksiniz..Yok böyle bir şey..
Ben o kadar düşman filan olsam,ortaya bir teşhis/tespit filan niye koyayım?Diyorum ki,eğitim sistemini düzeltirseniz,insanlar da düzelir..Düşman olan biri bunu yapar mı?
Devlet denilen şey,dinle içiçe..Türk devleti laik/seküler yönünü,80 darbesi sonucu dine döndürdü..Haliyle bugünün çocukları/gençleri bu süreç sonucunda ortaya çıktı..Hatta sizde..
Bu bakımdan bugün yaşanan tüm olumsuzluklarının ana nedenlerinden biri de dindir..Eğer bu toplum dinden bağımsız,seküler bir yaşam içerisinde olsaydı;o zaman yaşanan olumsuzlukların ana etkenlerinden biri olarak dini gösteremezdik..
Diğer sorunuz da anlamsız..Bu şişeler Japonya'da mı kırılıyor?!
Dipnot:Eğer eleştiri nasıl olur,insanlar medeni bir şekilde nasıl tartışır,görmek istiyorsanız;forum tavsiye edebilirim..Kendinize çok güveniyorsanız,orada gösterirsiniz kendinizi..Seve seve okurum da sizi..
@Yusuf Ziya Aktaş
Benden alıntı yapıp benim bir şey anlamadığımı söylediniz..Ben kimseden alıntı filan yapmadım..!
Ondan sonra da ''hayırlı günler'' filan..!