Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

Arkadaşlar, elden ürün giren arkadaş ürünü yanlış girmiş. Stokta olmayan bir ürün hatalı bir şekilde açılmış oldu. Ürün, stoklarımızda olmayan bir üründür. Kabul ederseniz, bu hatamızı telafi amaçlı sipariş geçen arkadaşlara Delta Bisiklet paça bandı ve zincir koruyucu göndereceğiz.

Scudo
Arkadaşlar, elden ürün giren arkadaş ürünü yanlış girmiş. Stokta olmayan bir ürün hatalı bir şekilde açılmış oldu. Ürün, stoklarımızda olmayan bir üründür. Kabul ederseniz, bu hatamızı telafi amaçlı sipariş geçen arkadaşlara Delta Bisiklet paça bandı ve zincir koruyucu göndereceğiz.
Çok teşekkür ederiz tabiki kabul ederiz en azından ben kabul ederim kendi adıma :D

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Herhangi bir şey göndermeye gerek yok hocam, hata hatadır. Hepimiz insanız sonuçta. Bir ihtimal kampanya vs. tarzı birseydir diye kendime ve samimi bir arkadaşıma 1 er tane sipariş vermiştim. Ben kendi adıma telafi ürünü istemiyorum, ihtiyaç olmayan ürünlere gereksiz yere kargo parası vermeyin. Mustafa Kacar. Kırıkkale.

@Delta En azından bazı yabancı siteler gibi stokta olmayan malzemenin ödemesini alıp sonra "Sorry" stokta yok diyerek haftalarca müşteriyi parasını geri almak için kivrandirmadığınız için kendi adıma teşekkür ederim. 👍

Bence zaten DELTA, yakın zamanda iyi bir indirim/kampanya planlıyordur.

@Delta
@Mustaac Arkadaşın da dediği gibi kargo ile uğraşmanıza hiç gerek yok, teşekkürler bunu söylemeniz bile yeter. Benim de ihtiyacım yok ama mağazanıza gelen bir müşteriye hediye olarak verebilirsiniz mesela. Hayırlı işler :)

Arkadaşlar, anlayışınız karşısında çok teşekkür ederiz. Biz de sizin bu güzelliğiniz karşısında size aldığınız farın gerçek tutarının çok üzerinde güzel bir hediyeler yolluyoruz.

ebefc911-ffa5-4474-8d4b-4e8438cb7806.jpg

Merhaba, hediyeleriniz az önce ulaştı. Şahsım adına ince davranışınızdan dolayı tesekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Bol, bereketli kazançlar.

Güle güle kullanın efendim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
delta bisiklet merhaba. benim şehir-tur bisikletim var ama selesinden memnun değilim. 100-150 tl. civarı hafif (ağırlık olarak) önerebileceğiniz sele var mı? bu işi en iyi sizlerin bildiğinizi düşündüğüm için size yazıyorum bu mesajı. ortalama biniş sürem en fazla 2 saat civarı.

delta bisiklet merhaba. benim şehir-tur bisikletim var ama selesinden memnun değilim. 100-150 tl. civarı hafif (ağırlık olarak) önerebileceğiniz sele var mı? bu işi en iyi sizlerin bildiğinizi düşündüğüm için size yazıyorum bu mesajı. ortalama biniş sürem en fazla 2 saat civarı.

selenin rakam filtrelemesini yapmadan önce, genişlik filtrelemesi yapmanız, konforunuz açısından daha iyi olacaktır, zira memnun kalmadıgınız takdirde ikinci bir seleniz bile olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: 33murat33

Merbaba,
Aşağıda linkini paylaştığımız ürüne göz atabiilirsiniz. Fiyat/Kalite performansı açısından memnun kalacağınızı düşünüyoruz efendim.

(link)

@Delta Göndermiş olduğunuz hediyeler ulaştı. Çok teşekkür ederim ❤ 😁

• Beğen
Tepkiler: cember3454
ilk delta bisiklet alışverişim fiyasko oldu. 18 nisan cumartesi sipariş verdim iç lastik için 20 nisan sabahı havale yaptım ve açıklamaya sipariş numarasını yazdım ama bugün 28 nisan biraz önce kargo parasını ben ödeyerek teslim aldım. alıcı ödemeli olduğu yazmıyordu bir yerde. ürün ve kargo toplamı 50 tl önemli değil ama bundan sonra deltadan her ne için olursa olsun alışveriş yaparken 3 kere fazladan düşüneceğim anlamına geliyor. geciken kargoya veriliş, whatsapp dan siparişle ilgili bilgi istediğimde geri dönüş olmaması ve kargo ücreti.

Kendi siteleri üzerinden ve ilk defa alışveriş yaptım. Perşembe akşam aldığım Topeak ürünleri,bugün Aras Kargo ile teslim edildi. Eksiksiz,sağlam şekilde teslim aldım.
Ürünlerin üzerindeki Euro bazındaki etiketleri görünce, "vay arkadaş,el alem bunu bu paraya alıyor" diye de iç geçirmedim değil.

Abilerim ablalarım, dilenci değilim yanlış anlamayın. Aşağıdaki ürünü almak istiyorum ama biraz fiyatı bana göre yüksek geldi :D Şu güzel kardeşinize bir güzellik yapıp indirim yapabilir misiniz?

(link)

Geri