Delta
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 596
- İsim
- Delta
- Bisiklet
- Geotech
Çok teşekkür ederiz tabiki kabul ederiz en azından ben kabul ederim kendi adıma ❤Arkadaşlar, elden ürün giren arkadaş ürünü yanlış girmiş. Stokta olmayan bir ürün hatalı bir şekilde açılmış oldu. Ürün, stoklarımızda olmayan bir üründür. Kabul ederseniz, bu hatamızı telafi amaçlı sipariş geçen arkadaşlara Delta Bisiklet paça bandı ve zincir koruyucu göndereceğiz.
delta bisiklet merhaba. benim şehir-tur bisikletim var ama selesinden memnun değilim. 100-150 tl. civarı hafif (ağırlık olarak) önerebileceğiniz sele var mı? bu işi en iyi sizlerin bildiğinizi düşündüğüm için size yazıyorum bu mesajı. ortalama biniş sürem en fazla 2 saat civarı.
delta bisiklet merhaba. benim şehir-tur bisikletim var ama selesinden memnun değilim. 100-150 tl. civarı hafif (ağırlık olarak) önerebileceğiniz sele var mı? bu işi en iyi sizlerin bildiğinizi düşündüğüm için size yazıyorum bu mesajı. ortalama biniş sürem en fazla 2 saat civarı.
Merbaba,
Aşağıda linkini paylaştığımız ürüne göz atabiilirsiniz. Fiyat/Kalite performansı açısından memnun kalacağınızı düşünüyoruz efendim.
*Kırık Link*