Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

@Delta

Arama kısmında değişik bir fiyat çıkıyor, üründe renk seçimi yapıldığında ise daha farklı bir fiyat çıkıyor ?

Capture+_2019-12-04-11-20-31.pngCapture+_2019-12-04-11-18-29.png

Scudo
(link)
benzer sorun...

@cazci teşekkür ederiz, sorunu çözmüş olduk.

• Beğen
Tepkiler: cazci
(link)

Bu ürünle beraber bağlantı elemanları geliyor mu acaba? İndirim de istesem yüzsüzlükten ban yer miyim?

@Yegah Merhaba,

Ürün ile beraber kadro bağlantı aparatları tabii ki veriliyor fakat sabitleyici çelik çubuklar ürün içerisine dahil değil, bilginiz olsun. İndirim konusunda ise şöyle bir durum mevcut; çamurluklarda bazı ürünlerimizde indirim yaptık. Yani kampanyada olan ürünlerimiz var bu kategoride. Eğer indirimli ürünlerden faydalanmak isterseniz web sitemizdeki ''indirim'' kısmını inceleyebilirsiniz.

@Yegah Merhaba,

Ürün ile beraber kadro bağlantı aparatları tabii ki veriliyor fakat sabitleyici çelik çubuklar ürün içerisine dahil değil, bilginiz olsun. İndirim konusunda ise şöyle bir durum mevcut; çamurluklarda bazı ürünlerimizde indirim yaptık. Yani kampanyada olan ürünlerimiz var bu kategoride. Eğer indirimli ürünlerden faydalanmak isterseniz web sitemizdeki ''indirim'' kısmını inceleyebilirsiniz.
Hocam ürünü sepete attım alacağım lakin çubuksuz nasıl bağlanıyor anlamadım. Kadroya sabitleniyorsa yine işimi görür. Aydınlatın lütfen.

@Yegah Dostum şu linkteki bilgiler işini görebilir; bayağı detaylı montaj anlatımı mevcut.

(link)

Bende site bu şekilde görüntüleniyor :(
Neden olu rki acaba ?

1575544106675.png

@Yegah Çubuksuz gelmesi söz konusu olamaz, bir yanlışlık olmalı, delta da bu durumu onaylar sanırım.

Hem delta nın sitesindeki diğer sks çamurluklar çubuklu ve hem de orijinal sitedeki sks ürünleri çubuk dahil iken bu modelin çubuksuz olması biraz acaip bir durum olur ki bence olmaz bir yanlışlık olmalı.

aynı ürün orijinal sitede çubuklu, ve başka benzer modeller 45 mm olan bile hem deltada hem sks sitesinde çubuklu.

@Yegah Merhaba,

@Yegah Çubuksuz gelmesi söz konusu olamaz, bir yanlışlık olmalı, delta da bu durumu onaylar sanırım.

Hem delta nın sitesindeki diğer sks çamurluklar çubuklu ve hem de orijinal sitedeki sks ürünleri çubuk dahil iken bu modelin çubuksuz olması biraz acaip bir durum olur ki bence olmaz bir yanlışlık olmalı.

aynı ürün orijinal sitede çubuklu, ve başka benzer modeller 45 mm olan bile hem deltada hem sks sitesinde çubuklu.

Delta yetkilisi çubuk yok diyor. Çubuk yoksa bu çamurluk nasıl monte ediliyor diye sordum ben de cevap yok.

Eğer gerçekten bir yanlışlık yoksa, delta nın elinde bir şekilde çubuksuz halde ürün olmalı. Neden çubuksuz bilmemiz imkansız ama, delta yetkilisi çubuk diye kast ettiğimizi doğru anladıysa ve doğru parçalara yok diyorsa o ürün anlamsız o zaman.

Merak edip ben de araştırdım. SKS sitesinde ürünün iki versiyonu listelenmiş. Çubuklu ve çubuksuz olarak iki modeli var Velo 42 Urban çamurluğun:
(link)

Kendi sitesinde ve baktığım bazı satış sitelerinde satıştaki çubuksuz modelin açıklamalarında şu cümle geçiyor:
For an extra secure mounting of the rear mudguard we also offer a Ø 3,4 mm stainless steel U-stay as optional accessory.
Yani ayrı satılan çelik çubuk aksesuar ile daha güvenli sabitleme sağlanabilir.

Sabitleme çubuğu olmayan çamurluk kullanmışlığım var. Sık sık sök tak yapılıyorsa tercih edilebilir ama takılıyken biraz sallanıyor.

Amazonda çubuklu olarak satıyor delta ama;

(link)
@Özcan aynen doğru, ama bir detay var, sadece arka için u çubuk opsiyonel, ön için yine de içinden çıkması gerek

@Özcan aynen doğru, ama bir detay var, sadece arka için u çubuk opsiyonel, ön için yine de içinden çıkması gerek
Ürün fotoğrafında her iki çamurluk da çubuksuz. Bence, Alman SKS İngilizce cümle kurarken hata yapmış. "Çamurlukların arkasını sabitlemek için" demek istemiş, arka çamurluğu sabitlemek anlamında cümle kurmuş. Belki bizlerde olduğu gibi google çeviri kullanmışlardır :ssrtcbya:

Delta Amazon linkine baktım, evet çubuklunun fotoğraflarını koymuşlar.
@Delta selamlar, lütfen inceleyip hangi ilan hatalıysa düzeltebilir misiniz? Veya her iki versiyon da elinizde mevcut olabilir mi?

Merhaba, ben de aşağıdaki ceketi aldım, bugün elime ulaştı. Delta Bisiklet öncesinde arayıp ölçüler konusunda uyardı, zira sadece L ölçü kalmış, biraz sıkı olabilir dediler. Ürünü deneyince evet çok hafif sıktı ama kalın günlük bir kıyafetin üstünde denediğim için bisiklet kıyafetlerimle daha az sıkı olacağını düşünüyorum, ayrıca kilom azalma trendinde olduğu için sorun olmayacaktır.

Yine de ince uyarıları için teşekkür etmek istiyorum kendilerine.

Bir de 200TL üstü promosyon olarak çantayı seçmiştim sadece ama sağolsunlar 100tl üstü promosyon olan ayak bantlarından da 2 adet yollamışlar, güzel bir sürpriz oldu, teşekkür ederim. Şimdi sıra bu soğuk havada ceketi denemeye geldi ;)

(link)

Bir ayakkabı kılıfına ihtiyacım var ama ayaklarım biraz büyük, diadora’nın 48 numara mtb spd’si. Sizde bana uygun kılıf var mıdır?

@Çetin ŞAHİNÖZ ürünün çelik çubukları yok evet. SKS ürünü öyle gönderiyor çünkü. Tabii ki çelik çubuklu olan modeller de var. Fakat bahsi geçen ürünün kadroya monte edilmesi için parçaları ürün ile beraber veriliyor zaten.

hiçbir indirim yok neyden bahsediyorsunuz acaba bir kişi de çıkıp dememiş şimdiye kadar ilginç

Geri