Velespitli Seyyah
Keşfetmek Güzeldir...
- Tepki
- 1.640
- İsim
- Sabri
- Bisiklet
- Carraro
Hocam ürünü sepete attım alacağım lakin çubuksuz nasıl bağlanıyor anlamadım. Kadroya sabitleniyorsa yine işimi görür. Aydınlatın lütfen.@Yegah Merhaba,
Ürün ile beraber kadro bağlantı aparatları tabii ki veriliyor fakat sabitleyici çelik çubuklar ürün içerisine dahil değil, bilginiz olsun. İndirim konusunda ise şöyle bir durum mevcut; çamurluklarda bazı ürünlerimizde indirim yaptık. Yani kampanyada olan ürünlerimiz var bu kategoride. Eğer indirimli ürünlerden faydalanmak isterseniz web sitemizdeki ''indirim'' kısmını inceleyebilirsiniz.
Hocam o linkte çubuklarla montaj anlatılmış.ürün çunuksuz gelecekse nasıl öante edilecek merak ettim.
@Yegah Merhaba,
Ürün ile beraber kadro bağlantı aparatları tabii ki veriliyor fakat sabitleyici çelik çubuklar ürün içerisine dahil değil, bilginiz olsun. İndirim konusunda ise şöyle bir durum mevcut; çamurluklarda bazı ürünlerimizde indirim yaptık. Yani kampanyada olan ürünlerimiz var bu kategoride. Eğer indirimli ürünlerden faydalanmak isterseniz web sitemizdeki ''indirim'' kısmını inceleyebilirsiniz.
@Yegah Çubuksuz gelmesi söz konusu olamaz, bir yanlışlık olmalı, delta da bu durumu onaylar sanırım.
Hem delta nın sitesindeki diğer sks çamurluklar çubuklu ve hem de orijinal sitedeki sks ürünleri çubuk dahil iken bu modelin çubuksuz olması biraz acaip bir durum olur ki bence olmaz bir yanlışlık olmalı.
aynı ürün orijinal sitede çubuklu, ve başka benzer modeller 45 mm olan bile hem deltada hem sks sitesinde çubuklu.
Yani ayrı satılan çelik çubuk aksesuar ile daha güvenli sabitleme sağlanabilir.For an extra secure mounting of the rear mudguard we also offer a Ø 3,4 mm stainless steel U-stay as optional accessory.
Ürün fotoğrafında her iki çamurluk da çubuksuz. Bence, Alman SKS İngilizce cümle kurarken hata yapmış. "Çamurlukların arkasını sabitlemek için" demek istemiş, arka çamurluğu sabitlemek anlamında cümle kurmuş. Belki bizlerde olduğu gibi google çeviri kullanmışlardır@Özcan aynen doğru, ama bir detay var, sadece arka için u çubuk opsiyonel, ön için yine de içinden çıkması gerek