Özcan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.214
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Specialized
Ödeme aşamasında kredi kartı seçince, siteniz başka bir siteye yönlendirme yapıyor. Yönlendirilen siteyi bilgisayarım bloke etti. Bir şekilde blokeyi geçince açılan sayfa "geçersiz bilgi" diyerek işlem yapmadı. Hadi bilgisayarın bağlantısı, güvenlik duvarları vs. olur böyle şeyler deyip cep telefonundan giriş yaptım. Telefondaki tarayıcıda sepetim boş görünüyordu.
Sanırım sepet bilgileri sadece çerez olarak tarayıcıda tutuluyor. Bağlantı kopması, cihaz veya tarayıcı değişmesi ihtimallerine karşın, sepet içeriğini site kendisinde tutarsa bence daha iyi olur. O da kullanıcı bilgisi sayılır.
Tüm sepet içeriğini tek tek telefondan arayıp bulup eklemek zor geldi. Hem belki indirimler de kaybolur eder, riske girmedim. Bilgisayardan havale seçeneğiyle tamamladım siparişi. Ürünleri ve promosyonları heyecanla bekliyorum
Sanırım sepet bilgileri sadece çerez olarak tarayıcıda tutuluyor. Bağlantı kopması, cihaz veya tarayıcı değişmesi ihtimallerine karşın, sepet içeriğini site kendisinde tutarsa bence daha iyi olur. O da kullanıcı bilgisi sayılır.
Tüm sepet içeriğini tek tek telefondan arayıp bulup eklemek zor geldi. Hem belki indirimler de kaybolur eder, riske girmedim. Bilgisayardan havale seçeneğiyle tamamladım siparişi. Ürünleri ve promosyonları heyecanla bekliyorum