Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

Ödeme aşamasında kredi kartı seçince, siteniz başka bir siteye yönlendirme yapıyor. Yönlendirilen siteyi bilgisayarım bloke etti. Bir şekilde blokeyi geçince açılan sayfa "geçersiz bilgi" diyerek işlem yapmadı. Hadi bilgisayarın bağlantısı, güvenlik duvarları vs. olur böyle şeyler deyip cep telefonundan giriş yaptım. Telefondaki tarayıcıda sepetim boş görünüyordu.

Sanırım sepet bilgileri sadece çerez olarak tarayıcıda tutuluyor. Bağlantı kopması, cihaz veya tarayıcı değişmesi ihtimallerine karşın, sepet içeriğini site kendisinde tutarsa bence daha iyi olur. O da kullanıcı bilgisi sayılır.

Tüm sepet içeriğini tek tek telefondan arayıp bulup eklemek zor geldi. Hem belki indirimler de kaybolur eder, riske girmedim. Bilgisayardan havale seçeneğiyle tamamladım siparişi. Ürünleri ve promosyonları heyecanla bekliyorum :)

Scudo
(link) şu üründen gelecekmi 44 yada 48 kadro olarak 2020 modellerden

Cannondale Quıck Cx 4 Şehir
(link)
indirim olur mu

@Serdar Ç. bizimle 0549 340 40 30 numaralı whatsapp hattımız üzerinden iletişime geçerseniz size yardımcı olmak isteriz efendim.

@Serpe merhaba,

2020 modeller ile ilgili daha detaylı bilgi için 0549 340 40 30 numaralı whatpsapp hattımız üzerinden iletişim kurmanızı rica ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Serpe
Şu kadroların teknik özelliklerini tam olarak yazar mısınız?
(link)
Göbek tipi, QR mi Thru-axle mı? Geometrisi? O kadroya uygun maşa/amörtisörünüz var mı?
Bir de liste sayfasında 1998TL diyor ama ürünü seçince 2397TL oluyor.

Ben hala sorduğum ürüne indirim olacak mı, olmayacak mı cevap alamdım.

@Mad Buddha merhaba, her mesaja tabii ki cevap yazmak için elimizden geleni yapıyoruz. İstemeden gözümüzden kaçanlar olduysa affola. Size nasıl yardımcı olabiliriz ?

@KaragolAbdullah tekrardan merhaba. 0549 340 40 30 numaralı WhatsApp hattımız üzerinden bize gün içerisinde hatırlatma yaparsanız size elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz efendim.

@Delta Öncelikle site çok güzel olmuş emeği uğraşı olan herkesin eline sağlık. Söyleyeceğimi öneri olarak alın lütfen bu sene bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama gravel bisikletlere fazla bi rehabet var ve bende gösterenlerden biriyim. Sizde bir kaç seçenek bir kaç model ve boy getirirseniz çok daha güzel olacak düşük bütçeli. Mongoose dikkatimi çekti derken kadro boyunun 56 olduğunu gördüm. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Delta
@Ogulcan022 merhaba, kadro quick release mandallı sisteme uygundur ve konik maşa ile çalışmaktadır. elimizde 26 jant konik maşa şu an maalesef yok. fakat normal standart 26 jant maşalar mevcut. konik sistemde çalışması için normal maşaya aparata takılabiliyor.

@Delta Merhaba; TOPEAK RESCUE BOX YAMA TAKIMI içinde bir güzellik yapılabilir mi?

@Delta merhabalar,

(link) ürün hakkında nasıl bi yorumda bulunabilirsiniz sarj süresi vs. ?

Şöyle bir geri bildirimde bulunayım...

Sipariş takip sayfasında (mobil) "İade ve Değişim - 7 Gün İçerisinde" şeklinde bir ibare var. Yasaya göre tüketicinin iade süresi 14 gündür. Sanki yasaya aykırı iş yapılıyormuş gibi bir durum olmuş.

Bir de dün verdiğim siparişin kargo sorgulamasını yaptığımda, sayfada girilmiş olan takip no'su Aras Kargo'nun sitesinde hata veriyor. O konuda bir entegrasyon sorunu var sanırım. Şu an kargomun durumu nedir bilgi alamıyorum; bu da müşteri açısından bir başka sorun...

@Mehmet Altuğ Merhaba,

Tabii ki yasaya aykırı bir işlem yapmıyoruz. Yeri geliyor; müşterimiz ürünü bizden alalı 1 ay olmuş, sorun yaşıyor. Değişim sağlıyoruz ya da bir şekilde yardımcı oluyoruz ve elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışacağız.
İade ve değişim ile ilgili geri bildiriminizi göz önünde bulunduracağız.

Kargo takip no konusunda ise şöyle bir durum var. Firma olarak mağazalardan çıkarılan siparişlerin kargo takip numaraları, kargo şirketinin bizlere tahsis ettiği panel üzerinden hazırlanmaktadır. Hazırlanan numaralar anında sisteme tanımlanıyor fakat bu takip numalaraları ancak akşam 19.00'dan sonra takibe açılıyor. Bunun nedeni ise kargo şirketinin kargoları toplayıp, kendi sistemine takip numaralarını tanımlamasından dolayıdır.

@MertV Merhaba,

Öncelikle belirtmek isteriz ki ürün maalesef stoklarımızda kalmadı.

Ürünü satınalan kullanıcılardan bu zamana kadar herhangi bir olumsuz dönüş almadık. Full şarj süresi ortalama 2,5 saat gibi bir süredir.
Kullanıma bağlı olarak şarjı hızlı ya da yavaş tükenebilir ama en az 3 saat ya da 4 saat kullanabilirsiniz.

Geri