Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O güzel bisikletler o güzel jantlarıyla gittiler

A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar artık eskiden üzerinde tiagra-105 var diye beğenmediğimiz, ille de ultegra-dura ace olsun dediğimiz bisikletlere elveda demenin vakti geldi artık.

Bundan sonra rahmetli Kemal Sunal abimizin zam yüzünden zeytine ekmeği bandırdığı gibi yolumuza devam edeceğiz. Artık ultegra/dura ace yok, unutun öyle bir seri zaten hiç olmadı gibi bakacağız önümüze.

Bundan sonra shimano serileri ülkemizde tourney / claris / sora / tiagra/ 105 diye gidiyor ülkemizde, ultegra-dura ace ikilisine uzaylı muamelesi yapacağız.

Hatta dura ace aktarıcıları kuyumcuda bozdurmaya çalışanların çıkacağı söyleniyor, herkes elindeki bisikletine sahip çıksın.

Elin gavurunun 100 birim paraya aldığı şeyi 580 TL'ye almayı ne atalarım adına ne de kendim adına gururuma yediremiyorum...

Scudo
Forumda farklı görüşler olması nedeniyle olası bir huzursuzluğa yer vermemek adına, bir daha bu şekilde bir mesaj yazmamanızı, daha önce görmüş olduğum bazı mesajlarınızı göz önünde bulundurarak, büyüklerinize yazarken de saygılı olmanızı önemle rica edeceğim.

@Şeffaf
Hocam örnek verebilir misiniz? Bu başlıkta en ufak bir siyasi mesaj yok... Siz haklı olduğunuzu örneklerle belirtin ki bende hatam varsa daha dikkatli davranayım.

@KitapSeverKimse salak değil. Salak numarası yapanları da anlamak güç değil. Bu bağlamda, ülkenin şu anki ekonomik durumuna değinerek, neyse ki Atatürk ve silah arkadaşları diye konuyu başlamanız buradaki herkes tarafından hoş karşılanmayacak.

Ben bu ironiyi görüyorum, salak değilm. Sen de salak numarası yapma, siyasi içerik yok deme.

Son sözüm budur.

@rodya Terbiyesizlik yapma. Ağzınıza sakız gibi dolamışsınız "oroboston oroboston". Çok merak ediyorsanız kendiniz gidin görün. İdrak yolları tıkalı beyinlerle uğraşmak zor, ne diyorum ne anlıyor, hey Allah'ım :ckskc::acpsnr:

@Şeffaf
'MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' bu ülkenin kurucusudur, eğer ülkemin kurucusuna bile siyasi gözle bakan varsa asıl salak odur. Ülkemin bu durumuna gelmesine ben mi vesile oldum?

Ben son sözümü söyleyelim çooook oldu...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kamış Tornavida
Ülkemizin kurucusunun sevmeyeni olamaz, varsa zaten sınır dışı edilir bu kadar basit. Şaka gibi arkadaş, nefes aldığımız toprakları kurtaran ADAMLARA siyasi gözle bakıyorlar. Tövbe tövbe. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@rodya
Hocam şaka gibi ya, ülkemizin kurucusuna bile siyasi gözle bakıyorlar. Biriside seveni kadar sevmeyeni de var yazmış. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@Mehmet Metin Levent
Çok pahalılar hocam, asıl fiyata etki eden onlar. :)

@KitapSever Çanakkale'den bile Atatürk'ü silmeye çalışanların olduğu bir ülkede herşeyi derler kardeşim, sıkma canını.
Atatürk'ü siyasi olarak görene de birşey diyesim bile gelmiyor.
Ülkeyi kutuplaştıra kutuplaştıra ne hale getirdiler.

Konu maalesef siyasi üstad. Tamam dolar artıyor ağlanacak halimize gülüp geçiyoruz da, grup setlerden olayı silah arkadaşları gibi sonuca bağlamanız çok kestirme olmuş. Atatürk kurdu diye almadık biz bu bisikletleri, grup setleri. O olmasaydı da bu coğrafyada bisiklet satılacaktı. Sadece 1980 e kadar zengin zenginliğini göstermeye çekinirdi hepsi bu. Neoliberalizm denen şeye kurban gittik özetle.

@KitapSever
Dış mihrakların oyunu bunlar aldırma. Aç Ahaberi çoş verilen mehter ile. Ülkenin ekonomisi gayet yerinde IMF ye borç vereceğiz neredeyse (İ)

@KitapSever Ben sevmiyorum, sevmeyebilirimde seveceğime dair bir kural veya kanun yok, ama saygı duyma yükümlülüğüm var, çünkü bende oda bir İNSAN.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@hamlet2006
Hocam inanın bana çok üzüldüm, özellikle de ülkemizin kurucusunu siyasi bir rakip olarak görmesine. :( Yaşım 22 daha sandık başına gidip oy kullanmışlığım yoktur...
Ne söylesem ki?

Atatürk'e bak ya ne zamandan beri siyasi olmuş ? Vay anasını sayın seyirciler.

Aaa seveni kadar sevmeyeni de varmış bak bak bak. Adam utanmasa yüzde verecek, biz zaten sevmeyenleri adamdan saymadığımız için sıkıntı yok. Ayrıca bu tamamen benim fikrimdir ; Atatürkümüzü sevmeyenin bu topraklarda yaşamaya hakkı yoktur.

Edit : Bilmeyenler için bu topraklar 2 sene önce kurtulmadı,taa 1920 kurtuldu.

Geri