Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Oakley Jawbreaker Bisiklet Gözlüğü

@Wasabie
Kardeş,o çakma gözlük çerçeveleri genelde Çin'de üretilen ve muhtemelen kanserojen bileşenler içeren plastik parçalardan oluşuyor.Yüzüne temas eden bir ürünün böyle olmasını istemezsin.

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Scudo
@Aytaç DİREK
Vallahi kardeş öyle düşünürsen herşeyden kanser olabiliriz. :) paran varsa git orjinalini al, benim düşüncem gerekli değil, hatta elimden düşürdüm sapını kırdım, pattex ile yapıştırıp kullanıyorum..oakley çerçeveler cinde mi hangi materyal ile üretiliyor?

Kullanılan malzemeler ile genel olarak adamların hangi standartlar ile üretim yaptıkları ortada. Farklı noktalara çekmenin manası yok. Para varsa alınır yoksa daha uygun bilinen markaların alternatiflerine yönelinilir [emoji1303]

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@hydrocon bu gün aldım ama sanırım çakması yalnız kutu belge 5 adet farklı camı saten kılıf garanti belgesi ve cam üzerinde prizm logoları tam çok emin değilim internet sitesindeki renklede örtüşüyor herşeyi fiyat yazmak istemiyorum adam yurtdışından getirttim diyordu

@ataberkdönmez çakma olabilir bugün aldım ,yanımda olsa foto atacaktım çok detaylı ve kaliteli duruyor daha önce fransadan orjinal oakley alıp kullandım çerçeve 1 defa tam ortadan 1 defada sapından kırıldı fatura olmadığı halde fahri k optikten sorgusuz değişim sağlamışlardı 2000 lerde

Tabi ya o kadar para verilirmi hiç gözlük için en iyisi çakmasını kullanmak göz dediğin nedir ki biri bozulsa tek gözle idare edilir, gozlukte o kadar dünya markaları var bunları kim alıyor hayret .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@erdalyilmaz_ bu çakmaları avustralyada bir eleman göz doktoruna gidip kontrol ettirdi hepsi uv filtreli ve sağlıklıydı. (bu arada şekillendirilen çoğu plastik şeffaf olsa da otomatik olarak uv filtreli oluyormuş) Ben de cesaret edip aldım çok memnunum. Hem de yani feci memnunum. İsterseniz foakley ve Oakley diye aratın... Ama mesela Oakley başka modelleri var onlardan biri berbattı kullanmadım bile...

Yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım, kesinlikle verilen parayı hakkettiğini düşünüyorum. Clear lens alıp gece ve kapalı hava sürüşlerde de kullanıyorum. Tamamen tercih ve algı meselesi...

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Wasabie
orjinal oakleyler amerikadan başka bir yerde üretilmiyor aklında olsun gözlüğün kasası özel malzemelerden yapılıyor insan sağlığına tehlikesi olmayan maddeler fiyatı bu yüzden pahalı

kullandığınız gözlüğün oriınal olması hayati bir meseledir gözlerinizi seviyorsanız tabi.

oakleyler artık sadece amerikada üretilmiyor, internette gerekli bilgiler bulunmakta.

@irfanyazicitunc

Kesinlikke katılıyorum taklit ürün kullanılmamalı özellikle sağlığımızı bozacak ürünlerde ama şuda bir gerçek ki marka imajı için bu tip ürünler arge ve reklam harcamalarını üzerine bindirerek satıyorlar ki doğaldır eleştirmiyorum yoksa o malzemeler kullanılarak üretilmiş çok daha ucuz sağlıklı ürünler bolca mevcut göz bozma konusuna gelince baktığınız ekranlar çok daha tehlikeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Gözlere yazık beyler aman diyim

Cakma oakleyi arkadasta gorup gozume taktim. 1-2 dakika kadar kafamda kaldi. İzlenimlerim:

Gozlugun govdesinde kullanilan plastigin yapisindan dolayi(esnemesi gerektigi kadar esnemiyor) ve basinizi 2 yanindan acayip bastiriyor. Bas agrisi sebebi.

Kolay buhar yapiyor. Orjinalinin buhar yapcagini sanmiyorum. Parmak izi birakmasi konusunda da ayni sey gecerli.

Agir. Orjinal oakleyi taktiginizda bir sure sonra gozunuzde oldugunu unutuyorsunuz diyor kullanici yorumlari.

Ve lens kalitesi. Yolu daha net goreceginiz kesin.

@Serkan Mıstınoğlu hiçbirisi başıma gelmedi, ama üstünde gelen lensleri dandik, orjinal ile değiştirince sorun yok, bir de yandaki plastiği dandik, kırılmaya müsait, ama ben patex ile yapıştırıp yola devam ediyorum..hele hergün kur nedeniyle fakirleşitğimiz de olunca yapacak birşey oyk..

Arkadaşlar shimano gözlükler var 90 - 100 lira civarı gayet orijinal ve başarılı, oakley bu konuda en uç nokta fiyatları tabiki pahalı ama unutmayalım 30 40 bin liralarada bisikletler var kaç kişi bunları alıp kullanabilir.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Bugün bir satıcı da bu gözlüğün Uranium olanını denedim. Yüzüme çok güzel oldu. Uranium çerçeveli modelin çerçevesi lens kalitesinden sonra göze çarpan 2. etken oldu. Şu an yurt dışı sitelerden araştırıyorum. Malum siteden alışveriş ile %18 vergisini de ekleyince Türkiye fiyatının yarısından biraz fazlaya geliyor. İç piyasadan almaktansa yurt dışından almayı yeğlerim. Geldiği gibi yorum yapıcam

Bende aliexpress ten 10 dolara almıştım 5 camlı falan ama şeffaf cam yok paketin içinde bende şeffaf cam kullanmak istiyorum nerden bulabilirim acaba birde bu şeffaf camlarda netlik çok farkediyormu orjinal alsak nekadar fiyatı vardır.

Geri