Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Oakley Jawbreaker Bisiklet Gözlüğü

@ScaryEnemy Orjinaline kaza testleri yapiyolarmis dolayısıyla bu şekilde kırılmıyo

Scudo
@Erdal Yılmaz hocam gözlüğü antrenmandan sonra nasıl temizliyorsunuz ?

Benim gözlük dış taraftan çizilmiş, küçük bir çizikte değil. Allahtan iç kısımdan bakarken hiç gözüme çarpmıyor... Bunuda ekliyim dedim :)

@turac000 A101'de gözlük temizleme mendilleri satılıyor ben 2 yıldır onlarla siliyorum herhangi bir çizik yok.

@turac000

Suyun altında yıkayıp, toz bırakmayan bir bez ile siliyorum.

@Oğuzhan Y.
Arkadaslar bu tip gozluklerde kimyasal iceren mendiller kullanmamanızı oneririm.polarize vb gibi kaplamalarınıza zarar verebilir.En etkili temizleme yollarından biri bulasık deterjanı ve su ile yıkamak.(35 yıldır gozluk takan ve her turlu yontemi denemis biri olarak yazdım[emoji165] )

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler :) her türlü tavsiyeye açığız :)

@ScaryEnemy
Daha esnek oluyor hocam orijinalleri. Kırılma durumunda da bu kadar zarar vermiyorlar.

Arkadaşlar tüm yorumları okudum, bende bu gözlükten almak istiyorum ayrıca Denizlide yaşıyorum :) gözlükçü.net ile konuştum gaye optik diye bir gözlükçü, elinde oakley gözlüklerden 130 adet stoğu varmış ve türkiyedeki en büyük stok bende diyor. Jawbreaker dan şuan 24 tane varmış. Bugün gidip deneyerek almayı düşünüyorum inşAllah.

Kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim acaba?
Oakleyin farklı modellerini de deneme şansım olacak o yüzden başka önerileriniz de olabilir mi?

Ben alıpta pişman olan görmedim etrafımdaki arkadaşlarım için konuşuyorum özellikle. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Oakley Radar EV kullaniyorum.Gayet memnunum.jawbraker'a gore gunluk olarak da kullanilabilecek bir model.

@legolas99353

Ben halen kullanıyorum ve çok memnunum. gözlükcü.net firması da güvenilir ve orjinal ürünler satan bir yer. Ben tavsiye ederim. :)

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg Arkadaşlar gidip bugün deneyerek gözlüğü aldım. İlk önce satış esnasındaki yaşadıklarımı yazmak istiyorum.
Ürünü gaye optik adında denizlide bulunam bir gözlükçüden aldım. Gözlükcü.net adlı sitede bu firmaya ait. Ayrıca bu firma benimde yaşadığım Denizli ilinde bulunmaktadır. (Ayrıca benim memeleketimdir.) İnternette yaptığın araştırma sonucu bu firmanın denizlide olduğunu öğrendiğimde çok sevinmiştim ta ki dükkana gidip oradaki satış yapan sözde tok satıcı sahiplerini tanıyana kadar.
Çok büyük problem yaşadığımı söylemicem ama orada bir müşteriye karşı yapılan tavır ve davranış gerçekten hiç uygun değildi.
Dükkana girdiğimde sıcak bir karşılama ile karşılandım. Daha sonra gözlük modellerine bakmaya başladık. İçlerinden birazdan fotoğraflarını atacağım gözlüğü seçtim. Daha sonra fiyatını sordum etikette 800 lü bir rakam yazıyordu. Kendisine parayı nakit olarak vereceğimi söyledim. %30 bir iskonta yapacağını söyledi ve 600 lü bir rakam gösterdi. Başka bi şey yapamaz mısın dedim en son 581 olur dedi.
581 lira gözlükcü.net'teki fiyatın aynısıydı. Ona internette de bu fiyat dedim. İşte orda olay başladı. Bana o zaman git internetten al dedi !!!
Ben tok satıcıyım bu şekilde yüzyüze alışverişten hiç hoşlanmıyorum, bu yüzden en güzeli internet, günde kaç kişiyle pazarlık ediyorum biliyor musun sen falan filan resmen azarlamaya başladı beni. Ona ben kredi kartıyla değil nakit ödeyeceğimi söylüyorum dediğimde de havale ile internetten satış yapıyorum onlarıb günahı yok mu söyle bana dedi !!! Şon üstüne şok yaşadım. İlk başta almamaya karar verdim ve gerçekten kızdım bu kadar yükselmenize gerek yok ben sadece bir indiriminiz olur mu diye sordum bu yaptığınız hiç uygun değil vs dedim. Biraz sesimi yükseldim. Orda bulunan ve yaşı itibariyle bu tok satıcının babası olduğu anlaşılan amca siz ne vermek istiyorsunuz dedi. Bende ben 581 lirayada alırım ama bu şekilde bir tepki uygun değil bunlara gerek yok ben iyi niyetimle gelmiştim buraya dedim. Israr edip benden rakam söylememi istedi bende 550 olsun o zaman dedim. Benim yükselmem ve terslemem sonucunda tok satıcı da bana karşı daha iyi davranmaya başladı ve kusura bakmayın gibi laflar etmeye başladı. Bu noltadan sonra benimle çok daha iyi konuşmaya başladı. Tahminim 550 rakamından daha aşağı bir rakama pazarlık edeceğimi düşündü mesela 500 gibi ama 550 lafını duyunca o çirkinliğini bıraktı. Tabi bu benim tahminim. Sonuç olarak benim memleketimde bu gözlüğün satılmasına sevinmeme rağmen böyle bir satıcı ile muhatap olduğum için hiç memnum olmadım. Adam nerdeyse Türkiyede'ki oakley pazarının sahibi gibi kpnuşuyordu. Bir de gözlük başına 20 tl kazanıyorum demez mi!!!! Neyse gözlüğe gelirsek ilk izlenimim müthiş kaliteli bir gözlük. Duco marka bisiklet gözlüğünden sonra (20 euroydu) bu çok ama çok kaliteli bir görüntü sunuyor. Benim astigmatım var ve lazar ameliyatı oldum bu yüzden güneş ışınlarından çok ama çok rahatsız oluyorum bu sebeple benim için biçilmiş kaftan. Ayrıca kilitli pedalda bu gözlüğü incelemiş almak isteyenler izleyebilir.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@legolas99353

Gözlük resmen değer kazanıyor. :D 2015 yıl sonunda 468/9 taksit n11 üzerinden, aynı firmadan almıştım. 600tl ürküttü beni biraz. Güle güle kulllanın. :)

Gule gule kullanin yanlis anlamayin para kolay kazanilmiyor ebette ama bu kadar cirkeflige ragmen almazdim ben 50 tl fazla verirdim neyse cok hos bi model bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gule gule kullanin.Ben de satın alırken bir magazada benzer bir tutumla karsilasinca almadan cikip baska yerden satin almistim.Nedense ulkede oakley satanlarda bir burnu buyukluk sozkonusu.bakma,inceleme,sorma..al ve cik...onlar parayi zor kazaniyor biz agactan topluyoruz sanki..isin ilginci gozlugu bagdat caddesinde(daha pahali olmasi beklenen bir yerde) daha ucuza ve cok daha medeni tavirla karsilandigim bir magazadan aldim sonunda

@sinanarmy bende almayı düşünmedim zaten ama daha sonra araya babasının girmesi kendisinin yumuşaması bana su vs ikram etmeye çalışması orada farklı bir ortam oluşturdu. Gerçi eve geldiğimde eşime olayları anlattım ilk sözü sen nasıl aldın almazdın normalde oldu. Galiba fiyat dışında ihtiyacım olması da sabretmeme neden oldu heralde

@hayriünal siz ne kadar aldınız ? Beyfendi türkiyede en ucuza kendisinin sattığını söyleyip durdu da

@legolas99353 Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan. Sürüşüne konfor katacağı aşikar [emoji106]Paylaşım için de teşekkürler [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Geri