Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oğlum Kulk'una kavuştu

Ben o bakışkan sezdiğim -buna gidondan kilit lazım. der gibi :) ( o işin latifesi )
@master06

Scudo
@mariokaldato
Hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@master06
Kilitli maşa dedigin nedirki abi gelip geçer :D

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Hayırlı olsun.. İyi günlerde kullansın :)

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız belasız kullansın inşallah.. duygularınızı yansıtışınızdan anladığım kadarıyla siz oğlunuzdan çok sevinmişsiniz.. aynı duguları bende yaşıyorum tabi onların mutluluğu bizi bu derece mutlu eden.. Allah bağışlasın

• Beğen
Yakışıklı ya kilitli maşa viz gelir onun yaşlarında benim bmx te sadece ön firen vardı arka fren ise ayakkabımı sürterdim

@Kürşat Tanır
eheheh aynen ben çocukken böyle makinem olsaydı yanımda yatırırdım üstünü örterdim bide üşümesin diye eeheh :D

@Yağız Gökmen
Aleykum selam dostum.
Ayrıca iyi dilekleriniz için tüm bf ailesi üyelerine teşekkürler ederim herkese , @Anonim dostumada tekrar teşekkürler

Hayırlı olsun yakışıklı. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan inşallah :)

Çok da şanslısın.

Hulk'a sahip olduğun için değil, böyle bir babanın evladı olduğun için.

hayırlı olsun abi Allah daha iyilerini nasip etsin kazasın belasız binmeyi nasip etsin yanlız v fren e çamur atma abi :)

• Beğen
@ATALAY16
:D yok be abisi ne çamuru , v fren candır elbet ama yağmurda çamurda tutmuyor işte oda bir acı gerçek :D

@mariokaldato ben o konuda şikayet etmiyorumda benim şikayet ettiğim konu uzun süreli frenlemelerde jant ısınıyor iç lastik için tehlike oluşturuyor :D

@ATALAY16
:D :D bak varmş dimi sıkıntı :D ama hd frenlerde de rotor ısınıyo ısınmıyo değil :D

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Geri