@gmfaruk
Benim çektiğimi o çekmesin , biz küçükken çok fakirdik ; Arkadaşlarım mahallede top oynarken acıktımı anneleri onlara sucuk ekmek yapar verirdi, biz fakiriz ya , başlangıç seviyesiyiz ya fakirlikten ekmek alcak paramız olmazdı , annecim bana yavan sucuk verirdi 1 kangal onu yerdim garibanlıktan sasdf
Hocam hayırlı olsun, bir an kendi oğlumun büyümüş halini görür gibi oldum. Ne büyük mutluluktur senin için Umarım ben de yaşı geldiğinde ona alacağım bisikletiyle aynı mutluluğu yaşarım ve ona da yaşatırım. Kazasız belasız güzel sürüşleri olsun hep.
Cumhur, allah bagslasin delikanlinin havasindanda gecilimiyor yani. Eeee bende öyle bir hulk ceksem altima ne olurdum bilemem.
Hulkun rengide ayni hulk gibi cok güzel ve bir baba olarak iyi bir örnek oluyorsun. Kutlarim seni.
Delikanliya söyle kiskandim onu, hem simdiden kusura bakmasin gelince bisikletini calacam, haberi olsun.
@Murat Cömez
cok sagolasin dostum. Bende senin kadar sevindim evlat bu hic biseye benzemez abi benden iyi bilirsin. Ama guzel alet .cidden ilk kendim test ettim boyum kisadir ayiptir soylemesi boyutuna ve cinsine gore cok seri ve atik alet masaAllah nazar degmesin