Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oğlum Kulk'una kavuştu

@Anonim
:asik::asik::asik::asik::asik::asik: <3 <3 <3 kalp simileyi bulamadım fıratım :D similey similey yaylalarrrrrrrr

Scudo
Abi cocugu cok kotu alistiriyosun simdi scott sonra pinarello tutamazsin cocugu :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Maşallah Allah bağışlasın...güle güle kullansı, hayırlı olsun...

• Beğen
@gmfaruk
Benim çektiğimi o çekmesin , biz küçükken çok fakirdik ; Arkadaşlarım mahallede top oynarken acıktımı anneleri onlara sucuk ekmek yapar verirdi, biz fakiriz ya , başlangıç seviyesiyiz ya fakirlikten ekmek alcak paramız olmazdı , annecim bana yavan sucuk verirdi 1 kangal onu yerdim garibanlıktan sasdf :D :D

Hocam hayırlı olsun, bir an kendi oğlumun büyümüş halini görür gibi oldum. Ne büyük mutluluktur senin için :) Umarım ben de yaşı geldiğinde ona alacağım bisikletiyle aynı mutluluğu yaşarım ve ona da yaşatırım. Kazasız belasız güzel sürüşleri olsun hep.

@Kerem Özbayrak
Amin dostum amin inan bana harika duygular bunlar...Senin ufaklığında büyüdüğünü, seninle mutlu bir şekilde pedalladığını görürsün inşaAllah dostum tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@ERDİNÇ DURAN
sağolasın erdinç kardeşim ; yazılarınızı keyifle okuyorum

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Hayırlı ugurlu olsun , iyi günlerde pedallayın :D

@Elbrus
saolasın mtb ci kardeş :D

Vay be abi hayirli olsun ufakliga.Buyudukce cok luks bisikletler istemesin yanliz.:D:D

• Beğen
@TolgaU
:D hayata başlangıç seviyesinden başlamayanlar için ciddi problem bu haklısın abisi :D :D

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
@Navigare
sağolasın dostum .görüşemiyoruz bu aralar , farkındayım :)

Cumhur, allah bagslasin delikanlinin havasindanda gecilimiyor yani.:koptum: Eeee bende öyle bir hulk ceksem altima ne olurdum bilemem.:)
Hulkun rengide ayni hulk gibi cok güzel ve bir baba olarak iyi bir örnek oluyorsun. Kutlarim seni.
Delikanliya söyle kiskandim onu, hem simdiden kusura bakmasin gelince bisikletini calacam, haberi olsun.:p:p:p

@Murat Cömez
eheheh saol Murat abi maşaAllah diyelimde nazar değmesin :D :krsn::krsn::krsn::hihi::hihi::hihi:

@mariokaldato
Vallaha inan oglnun öyle bir bisiklete sahip olmasi beni cok sevindirdi ve heycandan masallah demeyi unutmusum, özür dilerim.

M A S A L L A H

• Beğen
@Murat Cömez
:D cok sagolasin dostum. Bende senin kadar sevindim evlat bu hic biseye benzemez abi benden iyi bilirsin. Ama guzel alet .cidden ilk kendim test ettim boyum kisadir ayiptir soylemesi :D boyutuna ve cinsine gore cok seri ve atik alet masaAllah nazar degmesin

@mariokaldato

Hayırlı olsun toprağam. ALLAH(C.C.) kaza bela vermesin İnşaallah.

• Beğen
Geri