Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

evimizin mütevazi kütüphanesinde yaklaşık 1000 civarı kitabımız var. (zamanında eşe dosta verilip de geri dönmeyenler, kaybolanlar, satılanlar, hibe edilenler vb. çooook) eşim ve ben seviyoruz okumayı :) bu sebeple şu ya da bu kitap diyemiyorum. ama forum formatında şunu söyleyebilirim; Socrates dergisini ilk sayısından beridir keyifle okuyorum :) emeği geçenlere de buradan teşekkürlerimi iletmek isterim. hıı şuan ne okuyorsun diyenler varsa da, 2 kitap birden okumaya çalışıyorum; biri, Refik Erduran- Er oyunu, diğeri, Emre Kongar- Kızlarıma mektuplar. hoşça kalınız...

Scudo
Sartre - Bulantı

Epey zaman olmuş konu için.

Modern İnsan ve Edebiyat (Octavio Paz)

Ateistin Kutsal Kitabı (Atheist's Bible)
Derleyen: Joan Konner
http://notoskitap.com/wp-content/uploads/2012/10/Ateist-kpk4-198x300.jpg

• Beğen
Tepkiler: genmaichia
Paris Düşerken (İlya Ehrenburg)
http://www.kitapvekitap.com/u/kitapvekitap/img/b/p/a/paris-duserken20120424192226.jpg

ben istanbul ptt telefon rehberini okudum en son . Çok sürükleyici idi ama yazar sanki başka bir mesaj vermeye çalışıyormuş gibime geldi ( özellikle fhiristteki L harfinde)

• Beğen
Tepkiler: CaGe
@mariokaldato Sarı ilanlar kitabı vardı eskiden.. Ansiklopedi gibi, o geldi aklıma :)

Tabi adı "Sarı ilanlar" olmayadabilir.. Kapak sarıydı en azından

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
nasuh.mahruki._kendi_everestinize_tirmanin.kapak_800_600.jpg Benim ilk kitap tavsiyem sonuna kadar geldiğim ve bu gün bitireceğim Evereste çıkan ilk Türk dağcımız olan Nasuh Mahruki'nin "Kendi Everestinize Tırmanın" olacak.
Çok güzel bir kitap, aynı NAsuh'un güzel hayat felsefesi ve spor bilinciyle yazdığı diğer kitapları gibi.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
zaman çarkı serisini okuyan var mı?

Paylaşmak babında dostum... Hayat paylaşıldıkça güzel ya hani ;)

italyan çizgi romanları şiddetle önerilir (zagor, tommiks, dylan dog)

Her konudan olabilir, çünkü burada bisiklet başlığı altında beraberiz ancak başka konulara da açılabilriz. Ben sadece örnek bir sporcu nun okuduğum kitabını koydum. amacım sadece paylaşabilmek

Bilimle ilgili ; Özellikle yeni başlayanlara sırayla Kozmoz ve Zamanın kısa tarihi , Ceviz kabuğundaki evren kitaplarını kesinlikle öneririm.

• Beğen
Tepkiler: genmaichia
Teşekkürler
@DogukanSahil kitabın resmini de koyarsanız çok daha hoş ve görsel olabilir., Doğukan dostum

Fantastik türünden bir seri önerebilirim;percy jackson ve olimposlular ve o 5 kitaplık serinin devamı olan 5 kitabı önerebilirim :D filmleride çıkıyo tek tek mesela ''Şimşek Hırsızı'' ve ''Canavarlar Denizi''

Yeni başlayan o baskıdan sıkılabilir :)

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51iDUQhg%2BgL._SX348_BO1,204,203,200_.jpg eğer yeni başlayacaklar ALFA yayınlarının RESİMLİ yazan kitaplarını okurlarsa hep sıkılmadan okurlar hemde grafikleri, veya konuyla alakalı resimleri kolayca görebilirler :)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri