Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

@Kobebryant birkaç günde bu başlığı hareketlendirdikse senin dükkanı hareketlendirmek biraz zaman alacaktır : ) sabırlı olmak lazım.

not: başlığın "ticari amaçlı kullanıldığı" şeklinde bir rahatsızlık peydah olabilir. dikkatli olmak gerekir mi emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
Scudo
@yakubi Keşke Kitap Satmak , Hemde BisikLet Üzerine Bir Forumda Bunu Yapmak Bu Kadar KoLay oLsa İdi :) .. İşim iLe iLgiLi Bir BaşLık oLduğu İçin Bende Araya Nüans Kattım Biraz :) ..

@Edip Dinçer
Boris Vian okumak amerikan yerlilerine bir gece yatıya kalmak tadındadır.Pek anlaşılmaz gibi görünür söyledikleri ama yaşamına o gece kozmik meyveler tatmışçasına bir renk katar.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@leyla_p evet özellikle hayvan çiftliği kitabı gerçekten çok akıllıca yazılmış bir kitap.

Zen ve motosiklet bakım sanatı-Robert M. PIRSIG
içerisindeki felsefi kavramları okuyucuya sıkılma şansı tanımadan anlatıveriyor, bütün bu felsefi kavramları motosiklet bakımı ve yolculuğu üzerinden örneklendiriyor üstelik :)
tavsiye olunur,

Orhan Pamuk Kafamda bir Tuhaflık bitirdim,

Ahmet Ümit Beyoğlu Rapsodisi'ni okuyorum.

Tom Robbins - Jitterbug Perfume ( Parfümün dansı ) okuması zevkli, kolay ve sürekleyici aynı zamanda insana belli soruları sorduran bir kitap ülkemizde pek bilinmeyen bir yazar gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

@osiosborn Beyoğlu Rapsodisi Ahmet Ümit'in en sevdiğim kitaplarındandır. Artık bazı kitaplarında sanki tekrara düştü, aynı şeyleri okuyup duruyormuşum gibi hissediyorum. Mesela Beyoğlu'nun En Güzel Abisi sanki önceden okumuşum hissi uyandırmıştı. Bir de Kukla kitabı var, o da güzeldir. Okumadıysan tavsiye ederim.

@jaks39 ah Kudra, ah Alobar, böyle bir aşk olabilir mi :) Çok severek okumuştum o kitabı.

@leyla_p evet hoş kitaptı bende aynı duyguları hissetmiştim okurken böyle eserlere her zaman denk gelmiyor insan kıymetini bilmek lazım :)

@ikitekerbirdünya

Haruki Murakami'den korkmayın. Tüm kitaplarını okudum. Büyülü gerçekçilik seviyorsanız zaten her kitap hızlıca biter.
1Q84'ü yaklaşık 1 haftada bitirdim, Sahilde Kafka 4 günde bitti (Sahilde Kafka'yı yolda yürürken bile okuyacaktım neredeyse).
Yine Japon yazarlardan Kazuo Ishiguro ve Kenzaburo Oe benzer tür yazarlardır ve çoook keyiflidir okuması :).

Eğer okuyup severseniz Türk yazarlardan da Alper Canıgüz ve İhsan Oktay Anar öneririm. Onların da kitapları yine büyülü gerçekçilik barındırır. İstanbul'da bildiğim yerleri anlattıkları için ayrıca keyif almıştım okurken.

Fahir Armaoğlu - Yirminci Yüzyıl Siyaset Tarihi - Fragmanlar halinde ve geniş bir perspektiften ham bilgileri iyi özetlemiş.

(link) 2. kitabı Suç Detayda Saklıdır. Çok güzel bir kitap ve seri.

Kafka, milenaya mektuplar

(link)

Hüseyin Nihal Atsız : Ruh Adam , Bozkurtlar , Deli Kurt . Cengiz Aytmatov : Gün Uzar Yüzyıl Olur , Goethe : Genç Walter'in Acıları

Geri