Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Scudo
Boylebuyurduzerdust.jpg

en derinden beni etkileyen zarathustra ,böyle buyurdu zerdüşt.....

başlıkta epeyce aradım, sonra arama yaptırdım, kimse yazmamış: sezgin kaymaz.

okuyun, beni hep hayırla anın :)

Daha önce not düşen oldu mu bilmiyorum ama Şule Gürbüz okunması gerekenlerden kanımca.

Amin Maalouf- Semerkant
Amin Maalouf- Afrikalı Leo
İhsan Oktay Anar- Puslu kıtalar Atlası
İskender Pala-Katre-i Matem
İskender Pala-Şah&Sultan

Mümin Sekman -Başarı Bilgesi.

Size dört tanesini yazayım,

Eduardo Galeano, Latin Amerika'nın Kesik Damarları
Amin Maalouf, Doğudan Uzakta
Paul Auster, Brooklyn Çılgınlıkları
Milan Kundera, Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği

Bir de en son Hasan Ali Toptaş'tan Kuşlar Yasına Gider romanını okudum. Gayet güzeldi.

günümüzü daha iyi anlamak için mutlaka okunmalı!

piyasada iki ayrı baskısını bulmak mümkün.

Elif Şafak - AŞK
Sinan Yağmur - AŞKIN 7 HALİ

HER İKİ KİTABIDA BEĞENDİM

(link) - KUMSAL buda çok beğenmiştim.

Son aylarda Kemal Tahir okuyorum. Osmanlı, Cumhuriyet insanı ve Türk karakterini anlamaya başlamak için "Devlet Ana" ve "Bir Mülkiyet Kalesini" öneriyorum. Devlet Ana için ekşi sözlükte yapılan "Abi, "Lord of the rings" den daha heyecanlı yorumuna da katılıyorum...

Tüm kitap ve film listeleri arasında benim için istisnasız 1 numara J.R.R. Tolkien eserleridir.

En son Chuck Palahniuk - Dövüş Kulübü'nü okuyup arayış içine girmiştim ki; Haruki Murakami'nin "Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu" kitabını aldım ve bir kaç güne başlayacağım.Sonrasında "Beyaz Zambaklar Ülkesinde" var yedek olarak.

@jazzpub Çok merak ettim şimdi, elimdekiler bitince onu da okuyup kıyaslamayı yaparım kendimce :)

@yaboga Çok çok özür diliyorum, alıntıyı bir üstten yapınca karıştı ortalık :) Ayrıca nezaketiniz için çok teşekkür ederim, kitap paylaşım öneriniz çok hoş.

IMG_20170116_122116.jpg

@Melih Demir Kumsal elimde yok bir arkadaşa verdim gitti ama diğerlerini okumanız için gönderebilirim aslında benim kitaplık biraz karışık. :D

• Beğen
Tepkiler: amd
@haldun31 başınız sağolsun, üzüldüm. Babanız ve kitabın konusu oldukça duygusal bir tesadüf olmuş.

sağolun dostlar sağolsun.okumayanlara bu kitabı ,ve veda adlı kitabıda tavsiye edelim o zaman.hasan ali toptaşın kıymetini bilelim.çok yok artık böyle yazarlar.300 kelime ile anlaşan topluma nefes olan bir yazardır kendileri.önünde saygıyla eğiliyorum.george orwelin 1984 yenikonuşunun günümüzde uygulandığını düşününce.yazarlarımız çok ama değerli benim için.

Nacizane tavsiyem okudugunuz kitaplar boş olmasin
Yani saglik spor egitim meslek hobi tarih felsefe vb birseyler ogrenebileceginiz kitaplar olsun
Roman vb insana eglenceli zaman gecirme harici pek bisey katmaz cocuk degilseniz
Best sellerdan uzak durun

@mehmet roy

zaten roman okumak, allah korusun, insanı yoldan da çıkarabilir. madam bovary'nin başına gelenleri hatırlayalım, kiralık konak'ın seniha'sının ya da! aman aman uzak duralım romanlardan.

Geri