Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Tarih, ekonomi ve sosyo-politik kitaplara ilgi duyanlar için okunası bir eser. Farklı bir bakış açısıyla dünya tarihindeki değişimleri uluslar acisindan değerlendiren, kült bir kitap. Oldukça da akıcı bir dille yazılmış, şiddetle tavsiye ederim.

Dosyalar

• IMG_20200612_152322.jpg
    IMG_20200612_152322.jpg
    1,5 MB · Okunma: 37
Scudo
Okurken film izler gibi hissettiğim sherlock holmes serisi kesinlikle öneriyorum gizli detaylara ve gizemi seviyorsanız 10/10

• Beğen
Tepkiler: Alâiye
Öneriniz üzerine Sineklerin Tanrısı kitabını okudum ve çok beğendim. İnsan doğası hakkında okumayı sevenlere kitabı tavsiye ederim. Ben İş Bankası Kültür Yayınları, Mina Urgan’ın çevirisinden okudum. Kitabın sonunda çevirmenin inceleme niteliğinde güzel bir yazısı vardı. İlgilenenler bu yayınevini tercih edebilir.
Zaten sadece İş bankası yayınlarından çıkıyor .. Modern Klasikler serisinde ki kitaplardan .. Bu ay Can yayınları da yeni kapakları ile Modern klasikler çıkartacakmış, oradan hangi kitaplar çıkacak tam olarak bilmiyorum ama bakalım İş Bankası gibi tutacak mı .. Bir çok kitap, bir çok yazar söylenebilir ama her yerde, herkese söylediğim bir şey var Şeker Portakalı başka bir şey, her yaşta okunası olağanüstü bir kitap. Bu arada bizde kitaplar indirimli bekleriz 😉 (tüm forumu) ..

Şah/sultan favori kitaplarımdan biri. İskender pala genel olarak en sevdiğim yerli yazar zaten.
Od'da güzeldir .. Şah Sultan'da ki mektuplar ve Yavuz SultanSelim'in şiiri muazzamdı.

WhatsApp Image 2020-07-27 at 21.46.13.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Gkt34 ve Kübra C.
@Tui Lui
Kitabı okumadım ama fotoğrafta en köşedeki kılıç, yerini sevmiş ve güzel büyümüş.
Doğan kitap a temkinli yaklaşmam, bahsettiğiniz eseri okumamış olmamın sebebidir...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tui Lui
@Tui Lui
Kitabı okumadım ama fotoğrafta en köşedeki kılıç, yerini sevmiş ve güzel büyümüş.
Doğan kitap a temkinli yaklaşmam, bahsettiğiniz eseri okumamış olmamın sebebidir...
Yayinevini ben de onemsiyorum, ama kitap aslinda eski bir kitap. Eserden mahrum kalmamak için ben de tercih etmediğim halde aldım. Kılıç buyudu evet ama asıl siz bir de diğerlerini gorseniz, kaktuslerimin biri parmak kadarken 6 ayda 35 cm oldu. Çok seviyorlar yerlerini☺️IMG_20200720_112039.jpg

Edebiyatla ilgili dostlara kitap önerisi yerine kendi yazilarimdan birini önermek istiyorum. Bu bir yeni versiyon Romeo Juliet hikayesi. Ben bazi hikayelerin sonlarini begenmeyip ,yeniden yazmayi severim. Bu hikayede Romeo ve Juliet oralardan kaçıyorlar, ölmüyorlar mesela ama full dram, full elem dolu diyebilirim :)
Bir göz gezdirirseniz memnun olurum :)

(link)
BİSİKLETLİ ŞAİR

"ne zaman ezan okunsa usulca bir yağmurun başladığı bu şehirde
bisikletli bir şair damlalara yazacak mısralarını
Kız Kulesi’nde, Kadıköy’de, Sarıyer’de
tutup çocuk ellerini yağmuru koklayacağım..."

Yaptığım bisiklet turlarında yazmış olduğum şiirlerin de yer aldığı kitabım sonunda okunmaya hazır hale geldi. Tüm şiirsever bisikletçilere selamlar, sevgiler...🤗👋:srnsml:

(link)

232419 dosyayı görüntüle
Oooo Selamlar üstadim. Bak şiir dedin canevime roket attın :) Simdiden tebrik ediyorum
Yayinevini ben de onemsiyorum, ama kitap aslinda eski bir kitap. Eserden mahrum kalmamak için ben de tercih etmediğim halde aldım. Kılıç buyudu evet ama asıl siz bir de diğerlerini gorseniz, kaktuslerimin biri parmak kadarken 6 ayda 35 cm oldu. Çok seviyorlar yerlerini☺235758 dosyayı görüntüle
Kirmizi koltuklarin retro havasini cok begendim bu arada :)

Son düzenleme:
Uçurtma avcısı ,körlük,patasana,kürk mantolu madonna ,vadideki zambak güzel akıcı kitaplar

Bir stephen king hayranı olarak filmlerinin çoğunu izlediğinizi düşünüyorum ama filmleri boşverin ve kitaplarını okuyun.
1- Mahşer 2- O (it) 3- Sadist 4- Hayvan Mezarlığı 5- Gerald Game 6- Kemik Torbası 7- Tepki 8-Karanlık Öyküler 9- Gece yarısını 2 geçe ve 4 geçe 10- Sis 11- Çağrı 12- Rüyalar ve Karabasanlar
13- Kara Kule 14- Azrail Koşuyor
Bunlar aklıma gelen okuduğum kitapları.

Harlan Coben - Orman
John Katzenbach - Psikoanalist
M. Engin Noyan - Oma
Cenk Enes Özer - Hizmetkar Serisi
Carrie Ryan - Diriliş Serisi (Çok arada kaldım yazıp yazmamakla ama bulunsun bakalım)

Edebiyatla ilgili dostlara kitap önerisi yerine kendi yazilarimdan birini önermek istiyorum. Bu bir yeni versiyon Romeo Juliet hikayesi. Ben bazi hikayelerin sonlarini begenmeyip ,yeniden yazmayi severim. Bu hikayede Romeo ve Juliet oralardan kaçıyorlar, ölmüyorlar mesela ama full dram, full elem dolu diyebilirim :)
Bir göz gezdirirseniz memnun olurum :)

(link)

Oooo Selamlar üstadim. Bak şiir dedin canevime roket attın :) Simdiden tebrik ediyorum

Kirmizi koltuklarin retro havasini cok begendim bu arada :)
Abi okuyamadım ya. Romeo ve julietler ölmez baskı yapıldımı. Yapıldıysa alayım. Kitap sayfaları elime değmeyince zorlanıyorum. :kötü: Baskı olmayınca zevk alamıyorum işin doğrusu bu.

Jean Christophe - Siyah kan
Stefan Zweig - Satranç
Adam Fawer - Olasılıksız - Empati
Dostoyevski - Suç ve ceza

Abi okuyamadım ya. Romeo ve julietler ölmez baskı yapıldımı. Yapıldıysa alayım. Kitap sayfaları elime değmeyince zorlanıyorum. :kötü: Baskı olmayınca zevk alamıyorum işin doğrusu bu.
Hayir tabi ki baski maski yapilmadi. Şart degil ya illa sayfalara dokunmak bilader. Kelimelere ve anlatilan felsefeye odaklan :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato şimdi şöyle mis gibi kâğıt koksa ,imzalı olsa ve kütüphanemde yer bulsa mis olurdu be çok kıymetli ağam. Okunacak bir şeye ilk önce dokunmalıyım. Çevreci olmadığım tek konu kitap işi. :) Hem kitaba dokununca telatapilerden Thinky finky gibi huzurlu hissediyorum.:koptum:

Saysam bir hayli zamanımı alır ama ben ilk aklıma gelenleri söyleyeyim: Serenad, Tutunamayanlar ve Tehlikeli Oyunlar, Nietzsche Ağladığında, Cehennem(Inferno).

Bilim kurgu seveniniz varsa metro serisini tavsiye ederim. Eğer kitap okumayı sevmiyorsanız oyunu da mevcut.

• Beğen
Tepkiler: specific
Geri