Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Scudo
Bu kadar çok bilgiyi ustasından okumak ayrı bir keyif gerçekten. Bu kadar bilimsel bir kaynağı sıkılmadan okumak da. Bisiklete gönül vermiş herkesin okumasını tavsiye ederim.

23364CBC-7833-475F-AB5A-8B4D24F891BB.jpeg

Bir bisiklet kazasıyla hayatını değiştiren adamın hikayesi.. Tavsiye ederim🚴🏽‍♀️📚
Bu kadar çok bilgiyi ustasından okumak ayrı bir keyif gerçekten. Bu kadar bilimsel bir kaynağı sıkılmadan okumak da. Bisiklete gönül vermiş herkesin okumasını tavsiye ederim.

Az önce bu iki kitabın siparişini verdim :okyrm: teşekkürler tavsiyeler için :)

• Beğen
Tepkiler: Umutech
Bisiklet sporu ile ilgili böyle bir kitap olduğundan geç haberim oldu, merak ettiğim cevap bulamadığım konular zaten bu kitapta açıklanarak yazılmış, okumak çok keyifliydi, okuyup bitirdiğime üzüldüm, İrfan Hocam umarım bisiklet sporu üzerine kitap yazmaya devam eder.
20221208_142614.jpg

Bugün aldığım bir hediye. Atakum Belediye Başkan yardımcımız Sayın Atilla KÜÇÜKALA ile Kent Orman Sporcu köyü yapılması , MTB, Koşu gibi sporların yapılabilmesi için görüşmeye gittiğimde kendi yazdığı şiir kitabını bana imzalayarak hediye etti. Bu nazik davranışından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.
WhatsApp Image 2022-12-08 at 15.39.24.jpegWhatsApp Image 2022-12-08 at 15.39.24 (1).jpeg

Bugün aldığım bir hediye. Atakum Belediye Başkan yardımcımız Sayın Atilla KÜÇÜKALA ile Kent Orman Sporcu köyü yapılması , MTB, Koşu gibi sporların yapılabilmesi için görüşmeye gittiğimde kendi yazdığı şiir kitabını bana imzalayarak hediye etti. Bu nazik davranışından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.
298201 dosyayı görüntüle298202 dosyayı görüntüle
Kitaptan bağımsız olarak fikrinizi çok beğendim. Şehirden uzak merkezlerde bu tür köyler yapılan işe odaklanmayı arttırıp maksimum verimin alınması açısından önemli. Acaba aldığınız cevabı öğrenebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bisiklet sporu ile ilgili böyle bir kitap olduğundan geç haberim oldu, merak ettiğim cevap bulamadığım konular zaten bu kitapta açıklanarak yazılmış, okumak çok keyifliydi, okuyup bitirdiğime üzüldüm, İrfan Hocam umarım bisiklet sporu üzerine kitap yazmaya devam eder.

Ne mutlu bana.

2. kitap için konu biriktiriyorum (aslında birikti de). Bisiklet özelinde performans için halen okuyorum ve ders veriyorum, okudukça ne kadar az şey bildiğimi görüyorum her seferinde. Açlığı bastırmak için daha çok okuyorum, doğru meslek seçmişim

Kitaptan bağımsız olarak fikrinizi çok beğendim. Şehirden uzak merkezlerde bu tür köyler yapılan işe odaklanmayı arttırıp maksimum verimin alınması açısından önemli. Acaba aldığınız cevabı öğrenebilir miyim?
Cevap şöyle ; Zaten bir proje yazmıştım , bu projeye paralel kendilerinin de bir projesi varmış. Bizde ki heyecanı gözlerimizden anlamışlar ki işi ihale bile etmişler. Kaynak ayırmışlar. Kısaca yapılacak olan iş şu şekilde 3,5 km -5 km arasında bir parkur. Mtb için ayrı bir çalışma alanı ve park. Bungalov için kafe , kütüphane , Bisiklet evi ,vs koşu yolu, Oryantiring 21 hektar alanda planlandı. Hem de bu iş tam da şehrin ortasında kalan bir ormanda olacak. Güzel gelişmeler oluyor. Saygılar...

GAME OF THRONES kesinlikle okumalısınız

Cevap şöyle ; Zaten bir proje yazmıştım , bu projeye paralel kendilerinin de bir projesi varmış. Bizde ki heyecanı gözlerimizden anlamışlar ki işi ihale bile etmişler. Kaynak ayırmışlar. Kısaca yapılacak olan iş şu şekilde 3,5 km -5 km arasında bir parkur. Mtb için ayrı bir çalışma alanı ve park. Bungalov için kafe , kütüphane , Bisiklet evi ,vs koşu yolu, Oryantiring 21 hektar alanda planlandı. Hem de bu iş tam da şehrin ortasında kalan bir ormanda olacak. Güzel gelişmeler oluyor. Saygılar...
Neredeymiş bu gizemli yer :)

Küçüklüğümde çok kitap okurdum, ama artık teknolojiye erişimim arttığı için olsa gerek, uzun süredir elime kitap almadığımı farkettim. Bilgiye artık ekranım üzerinden ulaşabiliyorum ve kitapların eksikliğini hissetmedim diyebilirim.

James Clear'in Atomik Alışkanlıklar kitabı.

İlk bölümde Britanyalıların "aggregation of marginal gains" yöntemi ile bisiklet alanında nasıl başarıyı yakaladıklarından da bahsediyor. Her gün %1'lik bir iyileştirme bir yılda 1,01^365=37,8 kat iyileştirmeye yol açmaktadır.

Yeni bir kitap değil, içinizde okuyanlar mutlaka vardır. Nitekim ben hala bitiremedim ama masamın üstünde duruyor. Olur ya kitabı bitirirsem hayatım değişir ve bir sonraki yıla 38 kat iyileşmiş bir insan olarak girerim korkusu ile kitabı bekletiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Norotokiller
Geri