Bir bisiklet kazasıyla hayatını değiştiren adamın hikayesi.. Tavsiye ederim🚴🏽♀️📚
295090 dosyayı görüntüle
295090 dosyayı görüntüle
Bir bisiklet kazasıyla hayatını değiştiren adamın hikayesi.. Tavsiye ederim🚴🏽♀️📚
Bu kadar çok bilgiyi ustasından okumak ayrı bir keyif gerçekten. Bu kadar bilimsel bir kaynağı sıkılmadan okumak da. Bisiklete gönül vermiş herkesin okumasını tavsiye ederim.
Kitaptan bağımsız olarak fikrinizi çok beğendim. Şehirden uzak merkezlerde bu tür köyler yapılan işe odaklanmayı arttırıp maksimum verimin alınması açısından önemli. Acaba aldığınız cevabı öğrenebilir miyim?Bugün aldığım bir hediye. Atakum Belediye Başkan yardımcımız Sayın Atilla KÜÇÜKALA ile Kent Orman Sporcu köyü yapılması , MTB, Koşu gibi sporların yapılabilmesi için görüşmeye gittiğimde kendi yazdığı şiir kitabını bana imzalayarak hediye etti. Bu nazik davranışından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.
298201 dosyayı görüntüle298202 dosyayı görüntüle
Bisiklet sporu ile ilgili böyle bir kitap olduğundan geç haberim oldu, merak ettiğim cevap bulamadığım konular zaten bu kitapta açıklanarak yazılmış, okumak çok keyifliydi, okuyup bitirdiğime üzüldüm, İrfan Hocam umarım bisiklet sporu üzerine kitap yazmaya devam eder.
Cevap şöyle ; Zaten bir proje yazmıştım , bu projeye paralel kendilerinin de bir projesi varmış. Bizde ki heyecanı gözlerimizden anlamışlar ki işi ihale bile etmişler. Kaynak ayırmışlar. Kısaca yapılacak olan iş şu şekilde 3,5 km -5 km arasında bir parkur. Mtb için ayrı bir çalışma alanı ve park. Bungalov için kafe , kütüphane , Bisiklet evi ,vs koşu yolu, Oryantiring 21 hektar alanda planlandı. Hem de bu iş tam da şehrin ortasında kalan bir ormanda olacak. Güzel gelişmeler oluyor. Saygılar...Kitaptan bağımsız olarak fikrinizi çok beğendim. Şehirden uzak merkezlerde bu tür köyler yapılan işe odaklanmayı arttırıp maksimum verimin alınması açısından önemli. Acaba aldığınız cevabı öğrenebilir miyim?
Neredeymiş bu gizemli yerCevap şöyle ; Zaten bir proje yazmıştım , bu projeye paralel kendilerinin de bir projesi varmış. Bizde ki heyecanı gözlerimizden anlamışlar ki işi ihale bile etmişler. Kaynak ayırmışlar. Kısaca yapılacak olan iş şu şekilde 3,5 km -5 km arasında bir parkur. Mtb için ayrı bir çalışma alanı ve park. Bungalov için kafe , kütüphane , Bisiklet evi ,vs koşu yolu, Oryantiring 21 hektar alanda planlandı. Hem de bu iş tam da şehrin ortasında kalan bir ormanda olacak. Güzel gelişmeler oluyor. Saygılar...
Kaleminiz pek bir güzel.🖋Bisiklet sporu ile ilgili böyle bir kitap olduğundan geç haberim oldu, merak ettiğim cevap bulamadığım konular zaten bu kitapta açıklanarak yazılmış, okumak çok keyifliydi, okuyup bitirdiğime üzüldüm, İrfan Hocam umarım bisiklet sporu üzerine kitap yazmaya devam eder.
298198 dosyayı görüntüle
Gizemli değil ama güzel. Samsun 'un Atakum İlçesinde Kent Orman.Neredeymiş bu gizemli yer
set halinde mi aldınız ?299099 dosyayı görüntüle
Yaşar ustaya başladım hayırlısı bakalım