Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okula bisikletle gidenler

Geçen yıl nisanda almıştım bisikleti hemen hemen her zaman bisiklete gitmeye çalıştım, zaten 1.5 km yok. Yürüyerek gideceğim zaman mutlaka dolmuş parası veriyordum, bazen yürümek öldürücü geliyor bana. Bisikletle mis gibi.
Arkadaşların tepkisi de bisikleti bildikleri için mercedesle mi geldin diye sormak oluyor:)

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
Scudo
Ben gidiyorum :) her sabah mis gibi toprak kokusuyla daha dinç oluyor vallaha insan :) bisikletide güvenlik kulübesinin arkasına bırakıyorum :) Çıkışta servis şöförleriyle yarışmak gibisi yok...

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Anlatmayın dayanamıyorum en son gidip soyacağım bisikletçiyi sabırsızlıktan :D

• Beğen
Tepkiler: edoardo ve Volg
Gidicem gidicem de okul yönetimi bisiklet parkını dışarı kurdu tamam iyi güzel hoşta okulun olduğu yer bela yer biraz bisikleti oraya bağlasam parkla birlikte götürürler :D ama çok istiyorum bisikletle gitmeyi hep içimde heves kalmıştır :/

Ben ankara da bisikletle okula gidiyorum neredeyse haftanin her günü ziya Gökalp üzerinden gaziye gidiyorum yolda en gicik olduğum taksiciler hic bakmadan rahatça önünüze kirabiliyolar onun dişinda üniversiteye girişte sağolsun guvenlikler kimlik sorma olayından muaf tutuyor rahat bir şekilde okula girip bisiklet park alanina kilitliyorum :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tselim
@Buğra Otaklı
bisiklet park alanı... :) değerini bil ben ağaca kitliyorum :D

Bende üniversiteye bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Mesafeyi bilmiyorum ama Malatya da olanlar tahmin edebilirler merkez ile üniversite arasındaki uzunluğu. Otobüslere bisiklet aparatı yapmak için imza toplanıyordu en son. Bu gerçekleşirse giderken otobüsle gideceğim dönüştü bisikletle.

• Beğen
Tepkiler: Volg
Bende defalarca okula bisikletle gitmişimdir.Sakarya Üniversite'si tepede bir yerde ve giderken 2 km kadar durmadan bayır tırmanmanız gerekiyor.Bu yüzden en büyük sıkıntı bence ter ama seleye koyduğumuz organımızdaki ter. :) Bayırın uzun olması nedeniyle bir zaman sonra artık selede pedallamanız gerekiyor ve o bölge malesef terliyor.Buna çözüm olarak pedli taytlardan alıp şortun içine giymeyi planlıyorum.Bunun dışında bisikleti kilitlediğinizde aklınız hep bisiklette oluyor her molada gidip kontrol ediyorum bu yüzden size yakın bi yere kilitlemekde fayda var veya kuytu bir yerde olabilir.Bunun dışında milletin tepkisi ne olur tarzı düşünceler bence gereksiz çünkü orası üniversite genç beyinler dolu neyin ne olduğunu anlarlar ki bisiklet sürmekde iyi bir şey.Bence garipsenecek bir şey yok hatta imrenilmesi gerekli.
Bu işin artı yanlarına gelirsek ; Bayırı durmaksızın çıkarken yol üzerindeki kişilere gösterdiğiniz iyi anlamda güç gösterisi ve onları gördükçe bizimde gaza gelişimiz,yol parasından kurtulma ve dönüşteki iniş keyfini yaşama. :)
Lisede durum biraz daha farklı çünkü üniforma olayı var.Kıyafet değiştirmek veya okul kıyafetiyle sürmek sıkıntılı iş.Çantada daha fazla ağırlık taşınabiliyor çünkü birden fazla ders işleniyor.Ama yinede haftada ders programının az olduğu günlere göre belirli günler belirlemek lazım.
Bence her şey zamanla olacak insanlar bisikletliye alışacak,ulaşım için bisiklet kullanmak yaygınlaşacak ve kullandırmaya teşvik için gerekli şeyler devlet tarafındanda yapılmaya başlanacak.Ama ne zaman bunu kesin bilemeyiz. :)
Herkese bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: tselim
Ben tam 3 senedir okula bisikletle gidiyorum. Manisa Dündar çiloğlu anadolu lisesi :) Okul biraz şehir dışı olduğu için sakin, bisikletimi bahçesine kitliyorum ve her tenefüs kontrol amaçlı aşağı iniyorum. Tavsiyem ön arka tekeri ve kadroyu alabilecek yaklaşık 1.5 metre kilit kullanın sökülmesi en kolay parça tekerliklerdir :)

Ah ulan ne olurdu evim ve okulum arasındaki yükseklik farkı böyle çok olmasaydı da her sabah 2 saat boyunca otobüs ve Ankaray derdi çekmeseydim.. Gerçi okulun suçu yok, resmen dağ başında yaşıyorum arkadaş :D
Lisede en çok istediğim şeylerden biriydi bu, gerçekleştiremeden bitiriyoruz..

keşke gidebilseydim ama yürüdüm hep o da bir spor:D

Kasım 17'si başlıyor bu furya, benim için. Küçükyalı Beyazıt.

Bende fakülteye bisikletle gidiyorum sırt çantasında kalem kağıttan başka herşey var yama takımı tornavida yağmurluk v.b. :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.Uzun
okuduğum bölümden dolayı ben bisikletle gidemiyorum ne yazık ki , koca proje çantasıyla sürmek zor olsa gerek . 1 ay üstüne ilk defa bir derse hocalar çanta getirmeyin dedi , o gün kaptım bisikleti gittim bir daha ki dönemler umarım böyle olur. :(

Artık kampüse bisikletle gitmeye başlıyorum. Haftada iki gün olabilir mesela. Üniversite de birazcık tepede bilenler bilir umuttepeyi :) kampüse girince spd yi çıkarıp spor ayakkabı giyerim diye düşünüyorum. Artık yokuş çıkmak da eskisi kadar zor değil benim için.. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. Bu da Kocaeli Üniversitesi umuttepe kampüsü

Dosyalar

• IMG_2650.JPG
    IMG_2650.JPG
    152,6 KB · Okunma: 59
@Melih Çolak

Yok Melih ben bayındırlıkta oturuyorum 400 rakıma çıkmıyorum 250 de oturuyorum zaten :) ama zorluk şurada, zaten çok yakın oturduğum için o yüksekliği az bir mesafede çıkıyorum dolayısıyla devamlı bir yokuş çıkma durumu var eğimi fazla olmasa da :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Ben de bu dönem için pazartesi ders olmadığından haftaiçi diğer günler üniversiteye bisikletle gidiyorum. Istanbul Üniversitesi'ne, özelliikle fen edebiyat fakültesine gaziosmanpaşa taraflarından giden varsa beraber gitmek isterim :)

Evle okul arası 12 km olunca biraz sıkıntı oluyor ama elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum

Geri