Metin Burak
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Metin Burak Özçelik
- Bisiklet
- b'Twin
küçük bir şehirdeyseniz ve üniversite hastanesi varsa şehrinizde bence orada ücretli mr çektirin. bende bir düşüşten sonra dirseğimden mr çektirmek istediğimde3 ay sonrasına randevu vermişlerdi. ücretli yaptırmak istiyorum dediğimde 2 gün sonra çektirmiştim. 2-3 ay oldu sanırım 300 lira almışlardı galiba. bu arada eklemler kolay iyileşmeyen yerler. bende dirseğimi 2-3 hafta rahat hareket ettiremedim. yük bindiremedim uzun süre. şöyle düşün normalde 30 şınav çekebilirken 3 ay boyunca şınav çekemedim. diz içinde bence uzun bir iyileşme süreci olacaktır. geçmiş olsun tekrardan.Merhaba, bende 10 gün önce bisikletimle viraj dönerken kayıp sol tarafıma düşmüştüm. Darbeyi sol kolum, sol dirseğim ve sol dizim aldı. Aynı gün acile gittim röntgen çekildi kemiklerde sorun yok dendi. Ancak röntgende sadece kemikler görünüyor. Ağrı kesici ilaç ve jel verildi. Doktor ağrın geçmezse mr çektir demişti. 10 gün oldu ve geçmedi hatta merdiven çıkarken veya dizime yük bindirirken, uzatırken ve gererken çok acıyor. Zorlanıyorum. Devlet Hastanesi'ne tekrar gittim MR için Kasım ayına randevu verildi. Özele gitmeyi düşünüyorum. Sorun ne olabilir?