Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
@evren eke Kardesim Bende de Cateye volt100 var ama Birtane Daha almak istiyorum. Ya moon 330s yada cateye volt 700. cateye volt 700 ü nerden bulabilirim ? yurtdısı site istemiyorum ama

@armagant

Bu ürünü kendiniz kullanıyor musunuz almayı düşünüyorum da @armagant

Arkadaşlar RR8.1 bisikletime sağlam bir ön far almak istiyorum ancak öyle 40-50 liralık ortalama değilde en fazla 100 liralık hani açtımmı araba farı gibi duran T6 ledli bir far arıyorum ancak türkiyede fiyatları ortada yurtdışı siteside dahil bana yapabileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım özellikle kullanan arkadaşlara soruyorum aradığım model harici olarak kadroya sabitlenen bataryaya sahip farlar gibi şimdiden teşekkürler

Türkiyeden alcaksan moon x-power 330s öneririm :)

@M.Furkan Kurt
üstat kullanmaktaysanız birkaç sorum olacak, ışıklı yollarda bile ışığı farke edilecek derecede yanmaktamı ? birde en ışıklı modda sarjı ne kadar gitmekte

@M.Furkan Kurt
hocam ben daha sağlam bir şey istiyorum açıkcası elimdeki panther el feneride zifiri karanlıkta bunun %75 i kadar aydınlatmakta yinede sağolun öneriniz için

@atakan aydin dostum aliexpreste kendi kullandığım bi far var şiddetle tavsiye ederim.neredeyse Araba farı gibi aydınlatıyor.linki atıyorum oradan bakabilirsin.markası solarstorm 3 led veya 2 ledli 6000 lümen...
(link)

@lazrail8181 ustat ürün orjinalmi birde u2 ledmi t6 mıdır ? Şarjı konusunda ne diyebilir siniz ?

@M.Fatih urune baktım malesef o kadar butçem yok ayrıca solarstorm gibi modellere gore daha duşuk aydınlatma seçeneği sunmakta anladığım kadarıyla

harici bataryasını büyütebilirsen 5 saatten uzun süre dayanacaktır.ama orjinal bataryası ile maksimum aydınlatmada 3-4 saat anca dayanabiliyor.yedek bataryada işini görür gece çok kullanırım diyorsan.

@atakan aydin ayrıca u2 led. harici batarya için şunu tavsiye edebilirim uzun süre aydınlatma sağlayabilir.eğer bütçeni aşarsa daha düşük modellerde var.
(link)

@lazrail8181 ustat fener daha düşük fiyatta harici batarya malesef bütçemi almakta :) benim anlamadığım şey x3 u2 ledli modeller 28 dolara bulunabiliyor orjinal olup olmadığını anlamıyorum çunky aynı model 90 dolarada var

@atakan aydin evet çoğu üründe aynı şey yaşanıyor bazı satıcılar yüksek fiyat yazıyor.sen alırken satıcı değerlendirmesi ve yorumlara dikkat edersen uygun satıcıyı bulabilirsin.

(link)

Beyler bu ürün anladığım kadarıyla süper aydınlatmakta 6400 mah diyor sizce pil performansı iyimidir x3 u2 ledli

Ürün çok oldu tükeneli ben oradan almadım ama çinden gelenler hep aynı klonları bunların. Kalite istiyorsanız fenix alacaksınız. Genelde fenix modellerinden çıkıyor taklitler.

@atakan aydin Aynı satıcıdan ben aldım 3 gün sonra şarj aleti bozuldu daha sonra batarya kablosunun ucunda temassızlık oluşmaya başladı.
Bu yüzden bundan değilde, böyle bişey (link) tavsiye ederim.

@citk60 aynı ürünümü aldınız peki ? ayrıca üstat en kötü x2 bir model düşünüyorum sizin verdiğiniz beni pek kurtarmaz gibi

Geri