Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Merhaba sevgili forum üyeleri , ön aydınlatma önerisi arıyorum. Aslında almıştım dealxtreme'den ama batarya ile iligi galiba bir sıkıntı varmış , bizim ülkeye şu an batarya gönderilmiyormuş gibi bir şey dediler. O yüzden aliexpresse yöneldim , aliexpressten aldığınız ve memnun kaldığınız bir ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Kesinlike ve kesinlikle fiyat performans açısından 3800 Lumen bisikelt farı yazın yuvarlak bir model bataryalı kafaya takma aparatlı bir ürün çıkıyor. xm-l t6 falan diye geçiyor. Şahsen yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Harika aydınlatıyor. Çakarı da var. Gündüz bile fark ediliyor. Öneririm :harika:

@adilmusazafer Teşekkür ederim , xl-l t6 adına bir sürü çıkıyor. Marka yada link felan varmı acaba?

3800 Lümen CREE XM-L 3 * T6 LED Bisiklet Bisiklet Işık LED Işık Far + Pil 6400 mah & Şarj
(link)

Bu ürünün 10400 Mah bataryalı olan seçeneğini bulursanız yaklaşık olarak 3. en yüksek modda 3 saat civarı kesintisiz görüntü alırsınız. Çakar halinde 4 saati bile görürsünüz diye tahmin ediyorum. Gösterdiği alan geniş ve çok iyi..

Arkadaşlar bu site ve siz değerli insanlar sayesinde söylenen ve önerilen tavsiyeler üzerine bisiklet kask ve bütün aksesuarlarımi aldım. Öncelikle herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Site de fazlası ile arama yaptım bazı ürünleri not aldım ama net bir şekilde emin olamadım ve konu açma ihtiyacı duydum. Forum yöneticileri açtığım konuyu silmez iseniz memnun olurum. Başta da söylediğim gibi bütün ihtiyaçlarımi giderdim güzel ve sağlam bi ön far aydınlatma ve aynı etki de arka çakar aydınlatma istiyorum. 150liraya kadar bi bütçem var çok az biraz da zorlayabilirgm. Yurt dışından bu zamana kadar sipariş vermedim ama yurt dışından çok daha sağlam ve güzel modeller olduğunu biliyorum. Eğer bi üründe karar verirsem yurt dışından da sipariş verebilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum hepinizi .

Arkadaşlar o kadar yardım aldım teşekkür ettim ama şu açtığım konuya zahmet edip kimse cevap vermiyor? Bugün decathlonda şöyle bi ürün gördüm DSC_0343.JPGbilgim olmadığı için soruyorum ürün arka çakar daha etkili aydınlatma kötü diye bi kaç yazı okudum. Bu ürün ile ilgili bilgi almak ve bu ürün haricinde önerilerinizi bekliyorum.

Gercek bir on aydinlatma istiyorsaniz bunu oneririm

(Ben bunlardan kullaniyorum ve idare ediyor)

Dosyalar

• Screenshot_2016-04-11-23-03-03.png
    Screenshot_2016-04-11-23-03-03.png
    35,9 KB · Okunma: 294
  • 20160411_230420.jpg
    20160411_230420.jpg
    42,3 KB · Okunma: 265
  • Beğen
Tepkiler: honeybadger
"Güzel sağlam ön far" derken bunu biraz açmak lazım. Yani sadece trafikte fark edilmek için far istiyorsanız çok güçlü bir şey almanıza gerek yok. Ama eğer uzun gece sürüşleri yapıp önünüzü görmek istiyorsanız 250-300 Lümenlik farlar yada daha üst modellerine bakmanız lazım ki bu bahsettiğim seçenek tek başına 150 tl ve üstü bir rakama denk geliyor.

Arka lamba trafikte çok daha mühim olduğu için bütçeniz kısıtlıysa arka fara öncelik tanıyın derim. Bende Knog Blinder var, full çakar moda aldığımda ambulans zannediyor çoğu araç :) Bahsettiğim ürün > (link)

Ön aydınlatma için bende onu düşünüyorum görüntüsü de güzel ama idare edecek değil de etkili olacak bir şey istiyorum. Arka kısım için de şu ürün görüntü olarak hoşuma gitti ne dersiniz?
(link)

Arka isik olarakta simdilik 5 tl ye carsida satilan dandik bir isik kullaniyorum ama boyle bir model buldum urun kullanicilari cok guzel bulmus almayi dusunyorum bunuda oneririm

Dosyalar

• Screenshot_2016-04-11-23-10-49.png
    Screenshot_2016-04-11-23-10-49.png
    30,5 KB · Okunma: 179
Oda tamamen karanlık herhangi bir aydınlatma yok ve telefonun flashı kapalı aydınlatma konusunda fikir vermiştir umarım. Aliexpress ten toplam 7 dolara aldım.

@trainspotting35 gönderdiğiniz fotoğraflar gerçekten çok güzel ve etkili gözüküyor kullandığınız modelleri de söyleyebilirseniz çok daha mutlu olacağım ;)

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
(link)
Peki bu is yaparmi duauk butceler icin

(link)

(link)

Toplam 8 dolarmış bu arada hatalı bildirim için kusura bakmayın :)

Snapchat-1137792413943167500.jpg Snapchat-2239063882057109988.jpg Snapchat-1137792413943167500.jpg Snapchat-2239063882057109988.jpg

Dosyalar

• Snapchat-802201561449555996.jpg
    Snapchat-802201561449555996.jpg
    17,5 KB · Okunma: 25
@Bora Kıraç biraz abartmış olabilirim. Hemen açayım söylediğim şeyi. Uzun gece sürüşleri yapmayacağım şehir içerisinde genelde yolun aydınlık kısımlarında olacağım. Sanırım trafikte kendimi farkettirmek kısmı daha ağır basıyor diyebilirim. bu arada söylediğiniz ürünü de not aldım .
@trainspotting35 bunu not aldım teşekkür ediyorum

(link)
Ben bu ürünü kullanıyorum. Gayet memnunum. Bisiklet durduğu yerde otomatik kapanıp ufak bir hareket ile tekrar yanma ve gündüz ışığında kendiliğinden kapanma gibi özellikleri de var. Daha üst model ürün kullanmadım ama bu bence iyi bir şekilde iş görür.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Az önce ön ışık açıkken arka ışığın resimlerini çekmişim ön ışığı kapatıp çektim daha iyi fikir sahibi olursunuz.image.jpegimage.jpeg

Geri