Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

İnceleyiniz ayrıca köşe yazarları bölümünde diğer videolarımıda bulabilirsiniz :)

Scudo
(link)

Bu tarz bir ön aydınlatma almanı tavsiye ederim. Zifiri karanlık yerlerde önünü aydınlatma amaçlı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

örnek fotoğraf.
6000-Lumens-3x-CREE-XML-U2--8-4V-.jpg.jpg

@Anonim benim için faydalı bi video oldu diğer videolar ile takibini yapacağım. Bir sorum olacak gönderdiğiniz videodaki ürünün bi de 3 lambali olanı var yanlış değil isem . Aralarında pek bi fark olmadığı hatta 3 lambalı olanın şarji daha çabuk bitirdiği ve daha çabuk ısındığına dair yazılar okumuştum aydınlatmaniz mümkün mü acaba?
@N.ÖZKAN gönderdiğiniz ürün çok güzel bir şeye benziyor ama usb girişli değil sanırım yanlış görmedi isem?

USB bağlantılı sadece far olarakta alabilirsiniz seçim size kalmış. Powerbank ile kendi bataryası arasında aydınlatma gücü açısından bir fark olurmu onu bilmiyorum yalnız.
4-2V-5V-USB-Cycling-Headlamp-3x-CREEee.jpg

@N.ÖZKAN onu bende bilemiyorum ki . Eğer fark var ise hangisi daha etkili oluyorsa onu tercih etmek lazım. Yurt dışı değil de yurt içinden bi ürün buldum fazla beklememek adına yurt içi olsa daha iyi olur gibi ama daha ucuza daha kaliteli bi ürün olacaksa da beklemek daha mantıklı oluyor . Ürün budur
(link)

Arkadaşlar son bi sorum olacak . Ön aydınlatma için kendinden bataryali olanı mı tercih etmeliyim yoksa usb çıkışlı olup powerbank ile mi kullanayım? Aralarında fark var mı hangisi daha etkili olur? Ya da daha uzun süreli kullanılır?

Ön fener konusunda alternatif çok. Aralarından hangisinin en iyi fiyata maksimum performansı vermesi araştırmalarınıza bağlı. Kendimden örnek vermem gerekirse, forumdan bir arkadaşın tavsiyesi sonucu Fenix btr-20 kullanıyorum. Alıp arkana bakmayacağın bir ürün. Bt-20 de kullanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
@Byburak Benim ön aydınlatmam sarjlı pille çalışıyor. Bir adet yedek bulunduruyorum sarj edilmiş şekilde. Ekstra ağırlık olmasın ve kablo kalabalığı olmasın diye bu şekilde daha rahat ediyorum. Benim bisikletim yol bisikleti olduğu için çözümüm bu şekilde oldu ama siz diğer türlü daha rahat edersiniz belki bilemem.

@Byburak Hocam bu şekil ışıklar zaten yurt dışında 70-80 liraya geliyor. 130 lira para vermeyin bence bekleyin yurt dışından alın.

@trainspotting35 kullanım amacınıza uygun olarak mantıklı bir şekilde 5 kullanıyorsunuz. Benim kadro üst kısmında çift taraflı ufak bi çantam var orası powerbankte koyabileceggm büyüklüğe sahip o yüzden kablo çok uzak mesafelere gitmeyecek. Benim sorum aydınlatma powerbank ile mi daha uzun süre kullanabilir yoksa kendi orjinal bataryası ile bunu öğrenmek istiyorum.
@Burakb993 aynen katılıyorum yurt içinden almaktan vazgeçtim şu anda yurt dışına yönelmiş durumdayım sadece beklemek biraz can sıkacak :)

@Byburak Tabiki kullanacağınız powerbank ın mah değerine bağlı. Benim kullandığım pil 2400 mah olsun siz 12000 mah lık bir powerbank kullanırsanız sizce hangisinin ömrü daha uzun olur.:):)

@trainspotting35 çok mantıklı :) tabi düşünüldüğü zaman değeri yüksek olan daha uzun süre gidecektir.
(link) şu model çok hoşuma gitti Lumen değeri yüksek siteye ilk defa girdiğim ve pek İngilizcem olmadığı için türkçe dil de bu kısımı daha yeni bulabildim :) şu anda kendi sorduğum sorunun cevabını verebiliyorum kusura bakmayın :)

@Byburak verdiğiniz linkteki ürünün batarya kapasitesi gerçek değil. haberiniz olsun :)

özellikle son birkaç haftadır ön aydınlatmanın ne kadar önemli olduğunu anladım.

şöyle ki, iki senedir kalem pille çalışan "sigma roadster" kullanıyordum, sadece önümü aydınlatıyordu.. sonra uzakdoğudan özel bataryalı bir ışık aldım, tüm caddeyi aydınlatıyor desem abartmış olmam. tabi bu durumda ışığın yönünü yere doğru ayarlıyorum ki, karşıdan gelenlerin gözlerini almayayım rahatsız etmeyeyim.

esas belirtmek istediğim konu ise, "çakar mod" açıkken trafikte herkes seni farkediyor. mesela kenarda duran arabanın kapısı aniden açılmıyor, adam senin geçmeni bekliyor. sol şeritteki araba aniden sağ şerite dalmıyor, seni farkediyor ona göre kendini ayarlıyor. karşıdan karşıya geçen yayalar bile seni bekliyor.

trafikte farkedilmek istiyorsanız bu bataryalı lambalardan almakta fayda var ;)

@Türka¥ bende öyle düşünüyorum. Ön aydınlatma ve arka çakar bi kaç model not almış durumdayım ama hangisini alacağım kararsızım. Ön aydınlatmayi kendi bataryali olanlardan mi alayım yoksa sadece usb çıkışlı olupta powerbank ile mi kullanayım bilemedim. Ayrıca şu yurt dışından daha önce sipariş vermedim üye oldum ama sipariş verip vermeme konusunda tereddütlerim var . Siz ne düşünüyorsunuz?

@Byburak Yurtdışından kask, gidon sargısı, ön ve arka ışık, telefon tutacağı satın aldım. (Daha doğrusu kayınçom satın aldı benim için) Kaskım 20 günde, gidon sargım 20 günde, telefon tutacağı 15 günde geldi. Ön ve arka ışık yaklaşık 50 gündür gelmedi. Ben de kayınçomun ışıklarını gasp ettim. Biraz bekleme süreci uzun olacak ama fiyatlarına bakılırsa değeceği kanaatindeyim.

@trainspotting35 alışveriş ilk olunca ve bekleme süreci işin içine girince hem düşündürüyor hemde tedirgin oluyor insan. Nasıl sipariş vereceğimi bilmiyorum internette gerekli yazı ve videolar var o sıkıntı olmaz bi şekilde veririm ama kredi kartı ile ödeme yapacağım onunla ilgili bi sorun olur mu onu düşünüyorum artı direk verdiğin adrese geliyor değil mi?

Artı 50gün çok uzun bi süre değil mi? Verilen süreyi aşmış gibi duruyor? Bu tarz bi durumda herhangi bir şey yapmıyor musunuz?

@Byburak Evet PTT ile direkt verdiğinizi adrese teslimat oluyor. Kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde düşük limitli sanal kart oluşturursanız problem yaşamazsınız.

@Byburak Biraz araştırma yaparsanız 2 ayda 2,5 ay da ürünleri ellerine geçenleri görürsünüz. Büyük ihtimalle farklı bir durum söz konusu oldu. Biraz daha bekledikten sonra satıcıya ürünün halen elinize ulaşmadığına dair bir mail atılabilir. Ben 1 ay daha bekleme taraftarı olduğum ve ışık problemimi gasp etme yöntemiyle (bakınız kayınço) çözdüğüm için bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Byburak
@Türka¥ Hocam merhaba,
Kullandığınız aydınlatma çözümünü gözden kaçırmış olabilirim kusura bakmayın, hangi marka ürün kullanıyorsunuz, inceleyebileceğimiz link rica edebilir miyim.

@Byburak Usb uçlu powerbank ile çalışanı al derim.Çünkü bataryalı olanların bataryası çok dandik oluyor ve patlama riski var.

ufak ve etkili bir ürün isteyenlere nite rider lumina micro 350 tavsiye ediyorum. şu an n11'de solas 30 arka çakarlı ışıkla beraber 280 tl civarına satılıyor.

Geri