Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
ben de bu ürünü kullanmaya başladım ve memnunum. sadece fark edilmek istiyordum ama aydınlatma olayını da çözdü diyebilirim. değişik güçlerde aydınlarma ve flash mode desteği de var. suya da dayanıklı (imiş).

(link)

Bu üründen 2 adet kullandım.İkisi de bir müddet sonra sapıttı.Işık takılı kalıyor.Birini çöpe atmıştım.Diğerini de çöpe atmam uzak değil.
(link)
ÖNEMLİ NOT; Satıcı linkteki değildir.Ürün aynıdır.Almayınız efenim. ;)

Eğer sehir icinde sahilde vs. gibi yerlerde bisiklete biniyorsaniz aydinlatma amaciniz sadece farkedilmek ise bisikletlere ferrari italia gibi ön ve arka aydınlatma takmak bana abartılı ve gereksiz geliyor. Yok ben issiz karanlik yollarda gezerim yolu aydinlatma niyetindeyim dersenizde saygi duyarim.

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Delta bisiklette 30-40 TL ye cok guzEL ALMAN KALITESI. lamba var on arka takim m-wave marka... kargo da ucretsiz bence deneyin... bi bakin

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Ürün tavsiyesi değil ama sürüş tavsiyesi eklemek istiyorum. Lütfen farlarınızı karşıdan gelenin gözüne doğru değil belli bir mesafeyi aydınlatacak kadar eğimli bir şekilde kullanınız. Hele ki sahilde bisiklet yolunda adam açmış bataryalı kamyon farı gibi farını bir de son kademede artık neyi ispatlamaya çalışıyorsa, resmen geçici körlük yaşıyoruz. Lütfen!.

@Burak Boralılar

aliexpress :)
(link)

@Aykuttasdelen Ben şarjlı zannetmiştim hocam. Bende de batarya ile çalışan ışık var ama bunun kadar fonksiyonel değil ve batarya taşıma olayından sıkıldım. Şarjlı olsaydı direk alacaktım :)

@Burak Boralılar

bende çok baktım sizin gibi ama sonra dedim olacak gibi değil püff diyip aldım

kendiden şarjlı iyi markalar var ama ! parasıda 10x 20x felan :(

@Aykuttasdelen Aynen öyle hocam çok yüksek fiyatları var maalesef. Sizin ışığın baya fonksiyonu varmış alınabilir aslında :) Meilan bende de var ondan çok memnunum. Sanki pahalı markaların ürettiği ışık gibi geldi bana kalitesi fonksiyonları falan. :)

@Burak Boralılar ben bu kadar iyi beklemiyordum :) geldiğinde çok daha mutlu oldum diyebilirim bi akşam dışarıda bir videoda çekip koyacağım

@Burak Boralılar

usb şarj diyorsanız moon 200 ya da 250 ye bakın derim, zaten çin malı olan da 75 tl civarı üstüne 40 tl gerçek 250 lümen usb şarjlı alıyorsunuz en uygun bulabildiğim site ve gayet iyi bir firma, reklamını yapmaktanda çekinmiyorum çünkü çok ilgililerdi, hemen bekletmeden kargoladılar, bir de kargoya şunu eklemişler ıslak imzalı (link)
bunu eklemesi zihniyetin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. istanbuldaki boktan birçok firmayı görünce bunların ne kadar değerli olduğunu anlıyor insan.

(link)

200 lümeni
(link)

@Burak Boralılar

umarım işini görür, video çektim ekleyebilirsem nete hemen gönderirim.
20160512_201648.jpg

@Aykuttasdelen

nasıl metela mı soyad? anlamadım kusura bakma :ssrtcbya::acpsnr:

Geri