Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

bende fara powerbank taktım kılavuzda 300 kere sarj oluyo diyo iki sene gider tahminim....

Scudo
Merhaba arkadaşlar

Bu ürünlerden hangisini önerirsiniz.Başka önerilerede açığım. limit 50-70 TL
Tesekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Ön Moon Meteor
(link)

Arka Moon Shield
(link)

Flaşör modunda çektiğim bir video
(link)

Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

@AhmetArslan Ben kesinlikle şunu öneririm
Deneyerek aldım ve çok memnunum...Dehşet ışık veriyor :harika:;
(link)

@AhmetArslan Performans olarak tabi ki 5 ledli Sigma daha iyi bir seçim olur, fakat görsel olarak ta Topeak çok hoş duruyor.Hafif ve kompakt ürünler her zaman ilgimi çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: AhmetArslan
Lezyne KTV Drive siparişi verdim. Ön 15 arka 7 Lümen. Usb şarjlı. Alüminyum su geçirmez gövde diyor. 15 Lümen nasıldır sizce?

(link)

Basit ucuz yollu ufak fazla yer kaplamayan bir ürün için şu ürün fena durmuyor;
(link)
@Sancak sanırım sen bu ürünün şarj edilebilir olanını almışşın. bu ürün ise cr2032 pillerle çalışıyor moduna göre 30-60 saat yanma süresi var.
Şarj edilebilir ürün olarak specialized'in set olarak sunduğu stix sport modeli var. Basit yer kaplamayan bir ürün. Ancak full kullanım modunda yanma süresi ciddi anlamda az gelebilir. Fakat diğer eco modlarda yeterince yanma süresi sağlayabilir diye düşünüyorum.
(link)
Zaman zaman yurt dışı sitelerde çok daha ucuza bulunabilmekte.

Her iki ürünü de kullanmış değilim. Sadece gözüme çarpan dikkatimi çeken ürünlerdi. Bu fiyatlarda daha iyi performans veren yer kaplamayan basit ürünler varsa lütfen paylaşın.

@Fuubar
pil çıkarıp takmak, hele şarjlı değilse hepten masraf. Ortak yanı ise 15 lümen olmaları. Bu da yol aydınlatma için değil özellikle görünürlük için kullanılacaklarını gösteriyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Fuubar
hem usb li hemde adaptör kablolu modeller çıkmaya başlamış.

powerbank veya adaptör güç çıkışı çok farkedermi acaba?

(link)

@Byburak o ürünü zamanında hem görsellik hemde fonksiyonları açısından bende çok istemiştim sonra bir şeyler oldu daha düşük bir model aldım ama cidden güzel. Hatta yine forumda konularında birisinde bu ürünü gördüm kullanan arkadaş memnunum demişti. Sağ sol sinyal falan var. Bende arkaya 4 fonsiyonlu usb şarjlı çinden bir ürün aldım 3 dolara bataryası da gayet güzel gidiyor.
Ön lamba olarak
(link)
Arka lamba olarak
(link)

Bu da benim karaşimşekP_20160730_005337_1_p.jpg P_20160725_175138_1_p.jpg P_20160725_175115_p.jpg

@mudo77 Sağda ki kumandaya benzettiğim aparat ne işe yarıyor?(Merakımı mazur görün:D)

Üstte ki mesajlara bakınca anladım tamam, arka stop lambasının kumandasıymış.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@mudo77 ön aydınlatmalar ile ilgili bilgi alabilirmiyiz acaba? Model marka vs

@honeybadger
Aliexpressten aldım çok var bu tarzda

Arkadaşlar arka için aydınlatma siparişi verdim fakat ön farım yok. Bisikleti sürdüğüm yolda bir hayli karanlık. Bir anda köpekler felan havlıyor karanlık olduğundan baya korkuyorum yolun ortasına doğru sürmeye yöneliyorum o nedenle ön far almam lazım fakat üniversite kaydı felan derken pek param kalmadı. 25-30 liraya Yolu baya aydınlatacak bi far bulmak mümkün mü? Işığı güçlü olması lazım dediğim gibi amacım çukur varmı göreyimden ziyade yolu aydınlatmak. Marka Model ya da Link verebilirseniz çok sevinirim. İyi günler

Mesela şu şekilde aydınlatacak ışıklardan bahsediyorum

http://www.seeglobalonline.com/images/product/1108795028-3-1010/BF_customized_CREE_XM_L_T6_Bicycle_Headlight_LEDs_Led_Cycling_Light_Bicycle_Headlight_Bike_Front_Light.jpg

https://i.ytimg.com/vi/vVdPWbdOEG8/maxresdefault.jpg

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1oNqIHVXXXXbdXFXXq6xXFXXXX/Hot-sales-of-the-highest-quality-ultra-mini-LED-flashlight-Strong-lumen-flashlight-lanterns-scalable-flashlight.jpg

Benim aklımda direk 220V dan şarj edilen elektro şok da üstünde olan bir fener var.
Oldukça güzel bır aydınlatma sağlıyor.
yarın belki monte ederim sadece aparat bulmam gerek.
ürün şu:
(link)

ürün elinde mevcutmu şuanda?

Evet mevcut hatta 2 tane var.
elektro şoklu olması da iyi. Yollarda gece bazen sağı solu belli olmayan tipler olabiliyor .
Yardımcı olur :)

Karanlıkta yakıp resmini çekebilir misin nasıl aydınlatışı merak ettimde

yada video felanda olur bide hem odada hem de balkondan sokağa doğru deneyebilirsen acayip makbule geçer :)

Geri