Merhaba.
Bir süredir ben de ön / arka ışık araştırıyorum. Aliexpress'de satılan, bugünğün fiyatıyla 70-80 liralık ürünler oldukça iyi görünüyor. DAha ucuzları da var elbette ama onlar benim isteiğim bazı özelliklere sahip değiller. Bu led ışıklarda T6 ve L2 diye bazı model farklılıkları var. Bazıları pilli iken, bazıları da bataryaya entegre veya usb çıkışıyla powerbank üzerinden çalışan modeller. Hal böyle olunca fiyatları da değişiyor. Bildiğiniz üzere, bu lambalar aşırı ısınıyor, ısıyı dışarı atabilmesi için de adam akıllı, hava delikleri olan güzel bir aluminyum plakaya, yuvaya monte edilmesi gerekiyor.
Ben özellikle şarjlı pili olan bir model istemiyorum. 18650 denilen pillerden almak, ekstra yedek pil taşımak bana lüzumsuz geliyor. Şu nedenle, bir powerbank'ım var zaten. Bu pillerden daha yüksek kapasiteye sahip. Daha uzun süre çalıştırır. 2 veya 3 saat sonunda zayıflayan pil nedeniyle karanlıkta kalmak istemem. Hayır yanımdaki diğer ikinci pilin de şarjı için sürekli evde onu sök bunu tak da yapmak istemem. Benim istediğim şey belli. Powerbank ile çalışan cree sürücülü bir L2 ön far.
Benim sizlere sormak istediğim şey şu: Aliexpress'den alınan bu tarz ürünler ne kadar dayanıklıdır?