Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

@emir yakup bulut

hocam senin aradığın şu linkteki ürün sanırım. dağ bisikletinin önüne, tam ortasına monte edebileceğin bir aparat var.

(link)

bir başkası :

(link)

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Scudo
hocam dahili pil olan modellerin de ne yazıkki kısıtlı bir ömrü oluyor ne yazıkki 10000 lik powerbanki eve götürüp şarj etmek gayet kolayken dahili pilli olan farı söküp eve götürmek lazım ,tabi powerbanki iyi bir şekilde muhafaza etmek lazım ki yuvasına zarar gelmesin

@Şeffaf
hocam ikinci ürünün çıkışı usb değil ama onu nasıl powerbank a bağlayabiliriz ki?

@emir yakup bulut
hocam şöyle bir aparat alıp farınızı takabilirsiniz (link)

Birçok ışık kullandım ama şimdiye kadar en memnun kaldığım ışık Moon Vortex oldu.

187192

Çıkarılabilir ve değiştirilebilir pili olması büyük bir avantaj.
(Lityum pilli, 3.7V 3350 mAh )

Kullanım süreleri şu şekilde;
  • BOOST 900 1:45
  • MODE 1 700 2:30
  • MODE 2 400 4:30
  • MODE 3 200 9:00
  • MODE 4 80 22:00
  • FL 1 20 80:00
  • FL 2 100 24:00
  • FL 3 20/400 18:00
  • DAY FL 400 48:00
  • SOS -- 90:00
Day FL dediği modda ışık sürekli yanıp arada selektör yapıyor. Trafikte bu kadar rahat ettiren bir şey olamaz. Araçlar selektörü farkedip geçeceğiniz bir boşluk bırakıyor trafikte. Cidden yoğun trafikte yaşadığım stresi azalttı diyebilirim.

Yol bilgisayarının altına bağlandığında da göze batmıyor boyutu;

187193

Kesinlikle çok başarılı, uzun pil ömrü sunan, hem aydınlatması hem görünürlüğü iyi bir ışık. Gündüz bile metrelerce öteden görünmenizi sağlıyor :harika:

BerkEvren çok teşekkürler açıklama için. Merak ettiğim şu moon Vortex pil olarak 18650 pil mi kullanıyor. Bu pil değiştirilebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@mervan kızıl
İçindeki pil şu şekilde;
187272

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Merhaba arkadaslar. Ben de far almak istiyorum ama kararsiz kaldim. İzmirde bisikleti alacagim satici plus'in on arka setine 125 TL dedi. Modeli hatirlayamiyorum. 500 lumen dedi. Hangi model oldugunu da bulamadim.
Plus konusunda tereddutteyim. 100-200 bandinda yurticinden onerebileceginiz bir set ya da ön far var midir? Menemenden Karsiyaka'ya dogru gidecegim icin bazi yollarda iyi aydinlatmasi gerek. Tavsiyelerinize acigim.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Arkadaşlar merhaba, size aliexpressten aldığım kendi küçük ama çok işe yarar bi üründen bahsetmek istiyorum;
bildiğiniz led ışık aslında. fakat benim çok hoşuma gitti. 1.49 $ olan fiyatı bence bu ürün için gayet makul.
içinde pil yok, şarjlı. herhangi bir android telefon şarjı ile şarj edebilirsiniz. ben evde tam 5 saat açık bıraktım ve şarjı bitmedi. 4 farklı modu var. sabit, ileri geri, karışık ve çakar şeklinde. karanlıkta verdiği ışık çok yüksek. herkese tavsiye ederim. 187299

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve Şeffaf
Linkini koysaydınız iyi olurdu...

@C.Koc
Aynı üründen satan birkaç firma olduğu için link vermedim, bisiklet aksesuarları başlığının altında bulabilirsiniz

Buyrun link... (link)

Ben de kullanıyorum bunlardan. Bütçesi kısıtlı olanlara tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
merhabalar ön far arayışı içine girdim
usbli sök tak kolay olan görünülürlüğü orta yüksek seviyede olan fiyat performans aliexpress ya da tr den alıp memnun kaldıgınız urunlerı söyler misiniz?

TRY 71.13 49%OFF | BATı BISIKLET Bisiklet Ön Işık Indüksiyon Bisiklet Parlak Işık USB Şarj El Feneri Bisiklet Su Geçirmez Torch Bisiklet Far (link)

@amd

Bende bu üründen aldım ama bisiklete sabitledikten sonra sadece far kısmını nasıl çıkaracağız. Fazla da zorlamak istemedim. Bilginiz var mı?

eğer powerbank iniz varsa bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim (link) farı sküp şarja takma derdi yok zaten powebank arka ışıklandırma için (eğer şarjı azalırsa) ya da telefon için lazım oluyor ben de powerbank ile çalışan bir model arayışına girdim bu model gayet iyi tavsiye ederim gece bu ışığı çoğu sürücü rahatlıkla farkediyor çünkü baya güçlü ve 2. powerbank taşıyarak ya da yüksek kapasiteli powerbank larla uzun turlar bile yapılır kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Bunu aldım bende gelince paylaşırım.
US $12.73 50% İndirim | 4000 mAh Indüksiyon Bisiklet Ön Işık Seti USB Şarj Edilebilir Akıllı Far Boynuz Ile 800 Lümen led bisiklet Lambası Döngüsü Fener
(link)

• Beğen
Tepkiler: xeqepex
@Heisenberq

Bağlantıyı yaptığınız parçadaki mandala basarak ışığı öne doğru çekip çıkaracaksınız.

@5ef

Bu akıllı feneri bende sepette bekletiyorum, tek çekincem şarj edilebilir pilin ömrü ne kadar olur???

@amd
İçinde bir şey sallanıyor gereksiz değilmiş. Tam olarak ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor?

@xeqepex
Bir yıla yakın performans verecektir bu süre içinde bir şey olursa zaten pil 25 lira problem yok yani

Geri