Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Feneri, sürerken erişemeyeceğiniz fantastik bir yere takarsanız neden olmasın :)
120 lümenlik mode2 kullanıyorum. Kullan kullan bitmiyor maşallah.
Bu modelde ışık şiddetini modlarda manuel tayin edebiliyorsun. 20 - 700 arası istediğin değere ayarlayabiliyorsun. Müthiş bir özellik.

Bana tavsiye eden @Abdülkadir Ergin kardeşime buradan teşekkür ederim :)
Bu modlara nasıl tayin ediliyor ? atıyorum çakar modunu en yüksek lümende ayarlayabiliyor muyuz ?

Scudo
Bu modlara nasıl tayin ediliyor ? atıyorum çakar modunu en yüksek lümende ayarlayabiliyor muyuz ?
modlar sabit arasında seçebiliyorsun. Benim çakar mod favorim sürekli yanan hafif ışık var ama saniyede 1-2 kez hayvan gibi çakar yapıyor. Tırmanışlar için bire bir.

modlar sabit arasında seçebiliyorsun. Benim çakar mod favorim sürekli yanan hafif ışık var ama saniyede 1-2 kez hayvan gibi çakar yapıyor. Tırmanışlar için bire bir.
Evet bahsettiğiniz bu mod bayağı hoşuma gitti üstelik sabit düşük modda bile gayet yeterli önümü gösteriyor.

Sırf o modun hatrına aldım bende ışığı :) Trafikte selektör gibi iş görüyor, çoğu araç yol veriyor sayesinde :harika:

Evet bahsettiğiniz bu mod bayağı hoşuma gitti üstelik sabit düşük modda bile gayet yeterli önümü gösteriyor.
ben hayvan gibi açıp önümdeki bisikletlileri galeyana getirmeyi seviyorum. Araba falan geliyor zannediyorlar.

Kablolar denk geliyor, her iki tarafta da denedim ama güzel olmadı ne yapsam acaba?
IMG_20191018_110446.jpg

Güzel olmadıysa eski haline geçin benim ışığım farklı model 1571386041952.pngonun için oluyordu sizin ki biraz daha bağlantı yerinden uzak kablolar aydınlatmayı çok engellemiyor.

Işığı açtığımda bir engel teşkil etmiyor sanki bu şekilde kullansam dediğiniz gibi daha estetik ve göze batmıyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Moon meteor storm lite kullanıyorum.
Bence avantajları
-Değitirilebilir lityum ion bataryası olması
-Bataryası çok uzun dayanıyor
-Malzeme kalitesi iyi
-Estetik
-Gündüz flash modu çok iyi
-Lümen değerleri çok iyi
-Gidona sabitlenince çok sıkı,kesinlikle kıpırdamıyor
-Kaska sabitleme aparatı var
-Uzaktan kumandası ile modları değiştirebiliyorsun.
-Şarj doluluk göstergesinin olması

Dezavantajları
-Ağır (özellikle de yol bisikleti için)
-Accuk fiyatı yüksek

Temsili fotolar
moon-meteor-storm-lite.jpg

moon-meteor-storm-lite-top.jpg

Bir de bu aparat sayesinde modları değiştererek selektör yapabiliyorsunuz.Hoodlara takıp kullanıyorum, kolaylık sağlıyor.

3430-0-full-moon_remote-167.jpg

merhaba,
şehir tur bisikletim için akşamlarda yararlanırım diye bütçem dahilinde aşağıda ki ürünü düşünüyorum.
lümen kısmı abartılı gibi geldi bana ama diğer durumlar iyi gibi mi,
koyu turuncu renk cube sl touring renge uygun bir de bu açıdan da baktım
teşekkürler
(link)

35 TL'ye almıştım 10 binlik powerbank ile 1 senedir kullanıyorum çok memnunum haftada 1 gün gece tırmanış antrenmanımız oluyor çok iyi aydınlatıyor. Çok pahalı ürün almaya gerek duymuyorum.
rBVaHVWBN4uAUWAaAAEOjFtdVJs761.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@jettthasan 3 arkadaşım bu farlardan kullanıyor. Onlar gerek sarj süresi olsun, gerek aydınlatması olsun memnunlar bu sensörlü model mi bilmiyorum. Sensörlü model gündüz kapanıp karanlıkta çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
Daha önce yazmıştım ama 22 yıldır sorunsuz kullanıyorum birkaç arkadaşım da beğendi aldı kesinlikle tavsiye ederim ... :harika:
(link)

Pardon 2 yıl olcaktı ... :ssrtcbya:

Beyler selâmün aleyküm bende bir on aydınlatma alicam yol bisiklet için önümüzdeki en az 15-20 metre aydınlatmasıni istiyorum nasıl bir şey onerirsiniz uygun fiyatlı yurtdisindan almicam

@Hakan.16
Plus 6207 Usb şarjlı ve pili bittiğinde degistirilebilir ozellikte.
3 düz, 3 de cakarli yanma özelliği mevcut. Aydinlatmasi çok iyi, cok memnunum.
Tek handikapı baglanti yerinin zamanla kopmasi.

• Beğen
Tepkiler: Hakan.16
Ugoe 1000

Bir arkadaşım.kullaniyordu. Yolda arkamda açtı da araba geliyor sandım. Gerçekten güçlü aydınlatması var, ön görmek için ideal. 350 lira da fiyatı vardı n11'de.

• Beğen
Tepkiler: Hakan.16
Merhabalar, 50tl civarına fiyat performans ürünü arıyorum. Karanlıkta çok fazla akşam sürüşü yapmıyorum. Gittiğim yollarda genel olarak idare edecek biçimde ışıkta mevcut fakat güvenliği arttırmak için usb şarjlı ön ışık arıyorum.
Ön ışık için benim bulduğum; (link)
Arka stop; (link)

Geri