Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Nispeten (Rockbros özelinde) katılmakla beraber Moon ürünlerinin kutularını da incelerseniz, altında Made in China yazar, yanda da Designed in Hong Kong :) Marka değerine bakmak lazım keza Iphone'lar da Çin'de Foxconn fabrikasında üretiliyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Nispeten (Rockbros özelinde) katılmakla beraber Moon ürünlerinin kutularını da incelerseniz, altında Made in China yazar, yanda da Designed in Hong Kong :) Marka değerine bakmak lazım keza Iphone'lar da Çin'de Foxconn fabrikasında üretiliyor.
Kast ettiğim çin o çin değil zaten o algı bu ülkede farkedileli en az15 sene olmuştur ucuz iş gücü sebebiyle üretim vs.

Aliekspres vari çin mallarını kastettim reklamları yapılan şişirilmiş yoksa made in china olmayan ürün yok 😁

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
arkadaslar on arka far takimi almak istiyorum.ayri ayrida alabilirim.

soyle bir urun dikkatimi cekti

dansi 44001 modeli amazon germany saticisinda 200 tl..

21500 yorum..hemde amazon uzerinden..yurt disi fiyati bile 10 euro civarinda..

ne dersiniz almaya deger mi ?

arkadaslar on arka far takimi almak istiyorum.ayri ayrida alabilirim.

soyle bir urun dikkatimi cekti

dansi 44001 modeli amazon germany saticisinda 200 tl..

21500 yorum..hemde amazon uzerinden..yurt disi fiyati bile 10 euro civarinda..

ne dersiniz almaya deger mi ?

Bizde zincir marketlerde ya da yerel bisikletçilerde çok karşılaştığımız blister pakette ya da basit karton kutuda satılan setler gibi farklı ürünlerle paket şeklinde orada marketlerde satılan ürünlerden. Yakından, yayalara görünür olmaya yarar, yol güvenliğine ya da görmeye yaramaz. Kalem ya da zayıf Li-Ion pil, düşük ışık, vasat altı plastik malzeme v.b. Toplam maliyetine burada daha iyi ürünler var.

Şu nasıldır peki sizce?

450 tl ye gelmekte

Şarj Edilebilir Bisiklet Işıkları Seti, 3000 Lümen Bisiklet Farı 【Yükseltme Montajı】, Süper Parlak Ön Far Ön Işıkları, 3 Işık Modu Tüm Bisikletlere Uyar, Dağ, Yol (şarj edilebilir arka lambalı 3 LED) www. amazon.com.tr/dp/B081SPFP5L/ref=cm_sw_r_cp_api_i_TXRTY2459TMYEF7FYTBC?_encoding=UTF8&psc=1

Www. Dan sonra amazonu birleştiriniz

Şu nasıldır peki sizce?

450 tl ye gelmekte

Şarj Edilebilir Bisiklet Işıkları Seti, 3000 Lümen Bisiklet Farı 【Yükseltme Montajı】, Süper Parlak Ön Far Ön Işıkları, 3 Işık Modu Tüm Bisikletlere Uyar, Dağ, Yol (şarj edilebilir arka lambalı 3 LED) www. amazon.com.tr/dp/B081SPFP5L/ref=cm_sw_r_cp_api_i_TXRTY2459TMYEF7FYTBC?_encoding=UTF8&psc=1

Www. Dan sonra amazonu birleştiriniz

3000 lümen kısmı doğru değil. Çin markaları öyle yazıyor. Benim trekking bisikletine aldığım farı 15000 lümen diye satıyorlardı, şimdi 800 lümen diye satıyorlar.

Önceden:
unknown.png

Şimdi:
(link)
unknown.png

Lümen kısmı aldatmaca, çok memnunum o ayrı.

Daha ucuza buradan Moon Meteor (link), (link) ya da az daha ekleyip Moon Meteor (link) alırsınız (biraz daha çıkınca da zirvedeki (link)'ü tabii)

Eğer ışık gücünden çok pil dayanımı önemliyse yukarıdaki gibi bir model alabilirsiniz. Bu model de Türkiye'de bulunur, iki ledli olanını da başka bisiklet için HepsiBurada'dan almıştım, o çok daha hesaplı ama şarjı daha az gidiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasanben ve MakRo
Ben gece sık kullanmadığımdan kendi bataryası olan farlardan almadım kullanılmayan lityum ion pillerde hızlı çöküş oluyor.
Ben sadece far powerbank şeklinde kullanıyorum.D7265124-9A2A-4C2F-ADB8-B0B84D50EDF7.png
En yüksek kademede baya tepki aldım. Arabalar ve yayaları rahatsız etti bende baya burnunu indirdim ve 2. kademede kullanıyorum powerbank ımdan alıyor enerjisini.

Son düzenleme:
Grubunda bulunduğum bir arkadaş kullanıyor, hatta dün akşam kullandı kendisi. Benim gözlemlediğim kadarı ile sadece kendi çevresini aydınlatabildi, uzun mesafeyi göremiyorsun bunun ile.
Kamera aparatına bağlantılı olması beni cezbediyor. 1000 lm zor pek inandırıcı değil tabi

Kamera aparatına bağlantılı olması beni cezbediyor. 1000 lm zor pek inandırıcı değil tabi
Benim kullandığım moon meteor vortex pro 1300 lm kutunun içerisinden kask aparatı çıktı veya kamera aparatı tam olarak bilemiyorum.

images.jpeg
Ben gece sürmeyi çok sevdiğimden ben de bundan var bisiklet aparatını da haricen almıştım powerbank ile kullanıyorum wifi kumandası da mevcut 1600lm en sevdiğim yanı diledigim ölçüde ileri ve çevreyi aydınlatması oluyor ayrıca kafa bandıyla başka aktivitelerde de kullanıyorum çekik gozlulerden almıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve ugurus
287949 dosyayı görüntüle
Ben gece sürmeyi çok sevdiğimden ben de bundan var bisiklet aparatını da haricen almıştım powerbank ile kullanıyorum wifi kumandası da mevcut 1600lm en sevdiğim yanı diledigim ölçüde ileri ve çevreyi aydınlatması oluyor ayrıca kafa bandıyla başka aktivitelerde de kullanıyorum çekik gozlulerden almıştım :)
Çok güzelmiş. Beğendim ama benim bulduğum 56$ + masraf.
sizdeki kaç para. ?Link atabilir misiniz ?

wireless ne işe yarıyor ?

Kendi kumandası var wireless kontrol etmek için şart mı değil ama var :) aliexpressten aldiydim link paylaşmak için kidemim yetmedi ama nitecore hu60 yazarsanız çıkar nitecore markasının birçok ürünü var bende pil şarj aleti felan da var kalite anlamında bence çok başarılı fiyat noktasında göreceli ama pahalı değer mi ihtiyaç ise değer :)

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Kendi kumandası var wireless kontrol etmek için şart mı değil ama var :) aliexpressten aldiydim link paylaşmak için kidemim yetmedi ama nitecore hu60 yazarsanız çıkar nitecore markasının birçok ürünü var bende pil şarj aleti felan da var kalite anlamında bence çok başarılı fiyat noktasında göreceli ama pahalı değer mi ihtiyaç ise değer :)
Bende pil şarj aletinden severim O yüzden dikkatimi çekti. Birde kafa lambası alma fikrim vardı. Teşekkürler.

Gaciron V9F-600 kullanıyordum çok memnun olduğum bir ürün. (İlan vereceğim düşünen olursa iletişime geçebilir 2 adet )

Hocam merhaba, satınalmak istiyorum fakat fatura adresi kısmında türkiye seçemiyorum. UK seçsem sorun olur mu?
Merhaba. Bir sorun olmaz, şimdi ben de hesabı kontrol ettim, benim fatura adresi de UK .

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Gaciron V9F-600 kullanıyordum çok memnun olduğum bir ürün. (İlan vereceğim düşünen olursa iletişime geçebilir 2 adet )
Bundan ben de kullanıyorum. Şehir kullanımı için çok uygun, karşıdan gelen yaya ve araçların gözünü almayacak şekilde sadece yolu aydınlatacak optik lense sahip. Hemen önünüzü geniş olarak ilerisini de ışığı toplayarak olabildiğince uzağı gösterecek şekilde aydınlatıyor. 600 lümende kullanım süresi çok uzun olmasa da şarj olurken düşük ışık modunda kullanılabiliyor. Yanınızda power bank varsa uzun sürüşlerde gece karanlıkta kalmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Geri