Peregrine
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 758
- İsim
- Peregrine
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kast ettiğim çin o çin değil zaten o algı bu ülkede farkedileli en az15 sene olmuştur ucuz iş gücü sebebiyle üretim vs.Nispeten (Rockbros özelinde) katılmakla beraber Moon ürünlerinin kutularını da incelerseniz, altında Made in China yazar, yanda da Designed in Hong Kong Marka değerine bakmak lazım keza Iphone'lar da Çin'de Foxconn fabrikasında üretiliyor.
arkadaslar on arka far takimi almak istiyorum.ayri ayrida alabilirim.
soyle bir urun dikkatimi cekti
dansi 44001 modeli amazon germany saticisinda 200 tl..
21500 yorum..hemde amazon uzerinden..yurt disi fiyati bile 10 euro civarinda..
ne dersiniz almaya deger mi ?
Şu nasıldır peki sizce?
450 tl ye gelmekte
Şarj Edilebilir Bisiklet Işıkları Seti, 3000 Lümen Bisiklet Farı 【Yükseltme Montajı】, Süper Parlak Ön Far Ön Işıkları, 3 Işık Modu Tüm Bisikletlere Uyar, Dağ, Yol (şarj edilebilir arka lambalı 3 LED) www. amazon.com.tr/dp/B081SPFP5L/ref=cm_sw_r_cp_api_i_TXRTY2459TMYEF7FYTBC?_encoding=UTF8&psc=1
Www. Dan sonra amazonu birleştiriniz
Kamera aparatına bağlantılı olması beni cezbediyor. 1000 lm zor pek inandırıcı değil tabiGrubunda bulunduğum bir arkadaş kullanıyor, hatta dün akşam kullandı kendisi. Benim gözlemlediğim kadarı ile sadece kendi çevresini aydınlatabildi, uzun mesafeyi göremiyorsun bunun ile.
Benim kullandığım moon meteor vortex pro 1300 lm kutunun içerisinden kask aparatı çıktı veya kamera aparatı tam olarak bilemiyorum.Kamera aparatına bağlantılı olması beni cezbediyor. 1000 lm zor pek inandırıcı değil tabi
Tecrübelerinizi merak ediyorum ulaşınca bilgi verebilirseniz memnun olurum fiyatı makul değerlendirilebilir gözüküyorben bunu sipariş verdim. Zozo JY 7029 Muş 700 lümenmiş. yorumlarda vortex pro 600 emsali yazmışlar.
287812 dosyayı görüntüle
Çok güzelmiş. Beğendim ama benim bulduğum 56$ + masraf.287949 dosyayı görüntüle
Ben gece sürmeyi çok sevdiğimden ben de bundan var bisiklet aparatını da haricen almıştım powerbank ile kullanıyorum wifi kumandası da mevcut 1600lm en sevdiğim yanı diledigim ölçüde ileri ve çevreyi aydınlatması oluyor ayrıca kafa bandıyla başka aktivitelerde de kullanıyorum çekik gozlulerden almıştım
Bende pil şarj aletinden severim O yüzden dikkatimi çekti. Birde kafa lambası alma fikrim vardı. Teşekkürler.Kendi kumandası var wireless kontrol etmek için şart mı değil ama var aliexpressten aldiydim link paylaşmak için kidemim yetmedi ama nitecore hu60 yazarsanız çıkar nitecore markasının birçok ürünü var bende pil şarj aleti felan da var kalite anlamında bence çok başarılı fiyat noktasında göreceli ama pahalı değer mi ihtiyaç ise değer
Hocam merhaba, satınalmak istiyorum fakat fatura adresi kısmında türkiye seçemiyorum. UK seçsem sorun olur mu?(link)
Ben buradan aldım
Merhaba. Bir sorun olmaz, şimdi ben de hesabı kontrol ettim, benim fatura adresi de UK .Hocam merhaba, satınalmak istiyorum fakat fatura adresi kısmında türkiye seçemiyorum. UK seçsem sorun olur mu?
İnşallah yazacağımTecrübelerinizi merak ediyorum ulaşınca bilgi verebilirseniz memnun olurum fiyatı makul değerlendirilebilir gözüküyor
Bundan ben de kullanıyorum. Şehir kullanımı için çok uygun, karşıdan gelen yaya ve araçların gözünü almayacak şekilde sadece yolu aydınlatacak optik lense sahip. Hemen önünüzü geniş olarak ilerisini de ışığı toplayarak olabildiğince uzağı gösterecek şekilde aydınlatıyor. 600 lümende kullanım süresi çok uzun olmasa da şarj olurken düşük ışık modunda kullanılabiliyor. Yanınızda power bank varsa uzun sürüşlerde gece karanlıkta kalmazsınız.Gaciron V9F-600 kullanıyordum çok memnun olduğum bir ürün. (İlan vereceğim düşünen olursa iletişime geçebilir 2 adet )
Mail atmıştım. Cevap gelmedi. Ama yarın sipariş geçeyim. Teşekkür ederimMerhaba. Bir sorun olmaz, şimdi ben de hesabı kontrol ettim, benim fatura adresi de UK .