sugosu
Üye
- Tepki
- 59
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Diğer
Bu fiyatlara çıkmışken neden Moon tarikatina katılmıyorsunuz? Moon Vortex Pro 1300 lm öneririm. Ben bir önceki 1100 lm versiyonundan çok memnunum.Aliexpress'ten bir ön far almak istiyorum. 2 ürün arasında kaldım. Kupon kodu kullanarak alacamğım.
10000 mah çok mu gereksiz olur ? 850 lümen yeterli olur mu ? 4800 mah az gelir mi ? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
R3-1000 Lümen - 4800 mah ön far + sele altı arka ışık vergi ve kargo dahil 536 TL
BC-29 850 Lümen - 10000 Mah ön far + sele altı arka ışık vergi ve kargo dahil 640 TL
Ürün linki: (link)
Arka ışık ta dahil fiyata 2 üründe de, 650 lira olan pil kapasitesi olarak 2 katından fazla diğer ışıktan, fiyatı o yüzden biraz daha fazla. Moon ayarında olanı 450 lira gibi bir fiyata geliyor arka ışığı çıkartınca. Ama dediğiniz gibi bu fiyatlara çıkınca moon almak ta makul görünüyor.Bu fiyatlara çıkmışken neden Moon tarikatina katılmıyorsunuz? Moon Vortex Pro 1300 lm öneririm. Ben bir önceki 1100 lm versiyonundan çok memnunum.
(link)
Evet doğru, ben dikkat etmedim kusura bakmayın. Yine de bütçeniz uygun olursa arka ışık olarak Moon Comet X'i tavsiye ederim.Arka ışık ta dahil fiyata 2 üründe de, 650 lira olan pil kapasitesi olarak 2 katından fazla diğer ışıktan, fiyatı o yüzden biraz daha fazla. Moon ayarında olanı 450 lira gibi bir fiyata geliyor arka ışığı çıkartınca. Ama dediğiniz gibi bu fiyatlara çıkınca moon almak ta makul görünüyor.
Hangi Moon ışığı kullanıyorsunuz?Özellikle mtb, gravel yada bozuk asfaltta kullananlar için malzeme kalitesi ve bisklete montaj kısımlarının kalitesine çok dikkat etmenizi öneririm. Aldığım ilk ışık muhteşem aydınlatmasına ve pil ömrüne rağmen asfaltta hafif bir çukura girip çıktığımda montaj noktasından kırıldı ve artık ömrünü kamplarda el feneri olarak devam ettiriyor. Bu anlamda 1.5 yıldır kullandığım moon ışıktan çok memnunum.
Daha hiç şarj etmedim. Kutudan çıktığı gibi bir 3-4 saat kullanmışımdır.Hangi Moon ışığı kullanıyorsunuz?
@sugosu Hocam ürünün fiyatı iyiymiş, zaten amazon yorumlarında video da paylaşmışlar baya iyi aydınlatıyor. Peki şarjı ne kadar gidiyor?
Vortex prolar powerbank tan şarj olurken çalışıyor olması lazım. Bende ki moon 1100 hem şarj oluyor hem çalışıyor.Moon meteor vortex prodan memnunum ancak 10 saat ve üzeri gece sürüşlerinde full lumen şehirlerarası yolda tek moon far yeterli değil ikincisinin olması şart...sebebi aydınlatma değil şarj süresi.
Hangi Moon ışığı kullanıyorsunuz?
@sugosu Hocam ürünün fiyatı iyiymiş, zaten amazon yorumlarında video da paylaşmışlar baya iyi aydınlatıyor. Peki şarjı ne kadar gidiyor?
Merhaba, hem şehir içi ama daha çok şehir dışı ışıksız yollarda kullanmak üzere ön ve arka aydınlatma bakıyorum. Benim için şarjlı olması daha iyi olur. Ön farda Moon Meteor C3 400 ve Epic Double-B 1000 modeli dikkatimi çekti ama Moon'un Lümen'i daha düşük olunca şehir dışında beni sıkıntıya düşürür mü diye endişelendirmiyor değil. Ön farda daha fiyat performans bir ürün varsa onu da paylaşabilirsiniz.
Arka aydınlatmada ise Moon Comet X-50 modelini gördüm, sizce bu ürünler yeterli olur mu?