Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
Arka taraf için bence gereksiz o kadar ışık filmde koysaniz ışık yinede güçlü olacaktır

@obezkirpi
Denenecek gibi görünüyor ,on lambalarda ışık fazla dağılmadan aydınlatıyor fakat da ka lambalarin Işığı daha geniş bir açıdan görünmesi için camları biraz daha desenli ama deneyip sonucuna bakmakta gerekebilir.

Konuda mesajım bulunsun takipçiyim :) Ben de aydınlatma araştırıyorum şu an önerilerinizi beklerim

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
İstanbul içinde dahi arkanın yanında ön ışıklandırmaya fazlaca gerek duyuluyor, bazı yerlerde gece ışıklandırma yok. (Örneğin Yeşilköy - Cennet Mah. arasında havaalanı yanındaki caddede bir bölümde ışık yok)
Yeni aydınlatma alacaklar için kullanım sıklığınız ve nerede kullanacağınıza uygun olarak alın derim, fiyat farkları çok fazla, ne kadar para o kadar ışık :)

@tanchu bu arada gelen fenerler xml2 değil xml geldi u3 yazıyodu T6 gelmiş :D neyse gene iyi yani 14 dolara set olarak aldım sonuçta.
seninkinden tek farkı pil şarj aletide evrensel girişli. yani topraksız pirize giriyo. topraklıya yetmiyo aparat gerekiyo onda.

uploadfromtaptalk1432792796839.jpguploadfromtaptalk1432792811601.jpg

Topraklı prize sığıyor sıkıntı yok

@chnkrmz kafalarına göremi gönderiyorlar yoksa :)

@tanchu benimkinde XML yazıyo sadece :snzdglsn: aparat ile benimkide sığıyo ama aparatsız da topraksız pirize giriyo. seninki aparatsız kare gibi bişe ya onu diyom.

• Beğen
Tepkiler: tanchu
@chnkrmz prizler süper zaten avrupa başka amerika başka ingiltere başka 3-4 çeşit priz var bide 110-200 derdi var neyseki çoğu cihaz artık voltaj ayırt etmeden çalışıyor zaten yanlış voltaja taktınmı el sallarız cihaza

zaten bende daha önceden sipariş ettiğim şarj aleti vardı. bu yeni gelenin arkadsında 450mah yazıyo. yani anladığım kadarıyla saatte 450 mah yüklüyo
bende ikili var onda 700 yazıyo. ben onu kullanıyorum gene

• Beğen
Tepkiler: tanchu
@chnkrmz 10 saat gibi bir sürede şarj olur iyi yine değer çok lazım olursa AAA pille devam edilir.

5 saattir yanıyor lamba ışık şiddetinde azalma var ama hala yeterli bakalım daha ne kadar dayanacak 4000mah lık batarya ile

@tanchu 5 saat en düşük ayarda mı yandı. ben benimkini test etmedim ara sıra en yüksek ayarda bazen düşükte genelde çakarda kullandım 3 saat falan eve geldiğimde hala iyi yanmaya devam ediyordu.

@chnkrmz
Ayar yok bendekinde direk max yanıyor 5saat sonunda kapadım ama daha idare ederdi

u2 t6 ya göre iyidir.l2 ile t6 aynı ayarda değildir sıralama u2>t6>l2 şeklindedir.
18650 batarya çinden alınmışsa 2-3 saat işinizi görür(ultrafire muadilleri) ondan sonra yanmaya devam etsede şiddeti önünüzü aydınlatmaz

Mesajım bulunsun

Mesajım bulunsun,
(link)
Bu siteden ürün kaç günde gelir arkadaşlar?
(link)

Geri