Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

18650 3.7V AAA pilden 3 tane takınca 4,5V oluyor bir sure daha yuksek ışık verebilir en kısa zamanda denemeye calisirim

Scudo
Bu arada alacağınız 18650 pillerin çin sitelerinde satılanların çoğunun kalitesi çok düşük. Kalite olan pilin tanesi 5-6 dolardan aşağı değil. Onun yerine cep telefonları için yapılan powerbank lardan almanızı öneririm. Fiyat performans olarak benim gözüme çarpan (link) linkteki üründür. 20 ve daha üstü siparişte satıcıyla görüşüp kargo ücretinde bişeyler yapılabilir diye düşünüyorum. Bu arada yurt dışı ile işim olmaz diyenler için gittigidiyorda fiyat performans ürünü bulunmaktaydı sanırım tükendi. Bu arada cree t6 gibi bir ürün alacaksanız ormanlık alan içinde kullanmadıkça tek ledli olanlara yönelin. Fazlasıyla yeterli gelecektir.

@chnkrmz

Ben bunlardan birisini alacağım da bisiklete takmak için aparatı yok. Bulabilir miyim?
ImageUploadedByTapatalk1433315160.392370.jpgImageUploadedByTapatalk1433315170.980458.jpg

@@rif
Tek pil 18650 model yazıyor. Dediğiniz de böyle galiba.

54 liramı naptın sen aliexpresten al 15 dolara pili şarj aleti bisiklete takma aparatı herşeyi içinde. sadece biraz gelmesini beklicen

Bekleme süresi oldukça uzun , 15 Dolar 40 TL. Bence bekleme süresi çok uzun o yüzden 15 lira çöpe atılabilir de. Bisiklet aparatı bulabilirsem alırım yoksa işe yaramaz..

gene sen bilirsin. sirkeciden pili şarj aletini de alman gerekicek. fiyat baya bi yükselicek galiba.

@Silmarillia
Av malzemesi satan dükkânlarda bakabilirsiniz el lambası şeklinde alacaksaniz yapi malzemesi satan yerlersede 50 TL den daha uyguna alabilirsiniz illa yurtiçi alacaksaniz

Çabuk elime geçsin istiyorum o yüzden böyle yapmayı düşünüyorum, hepsinde şarj cihazı varmış. Tek sorun bisiklet aparatı.
Onu bulabilirsem alacağım birisini.
@tanchu hocam Silivri'deyim buradan şehir içine inmek için 20 tl en az yol parası vermem gerek, bu yüzden gittigidiyor gibi siteler avantaj benim için. Ama bisiklet aparatı onu bulmam gerek.

Aparat fiyatlarına baktım 20-30 arası değişiyor :D Aparat yapma sitesi buldum :d (link)
Bundan yaparım :))

cree ikilinin videosunu çektim, görüntü kaltesi rezalet ama yine de ilgilenenlerde bir fikir oluşturur

Öncelikle merhaba.İyi aydınlatacak ön-arka ışık arıyorum.Türkiye'den almayı düşünüyorum. Ebay vs. sitelerden sipariş vermek istemiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: EmirSen
Geçen hafta Caddebostan sahilde gezerken karşıdan bisiklet geliyordu ve ciddi anlamda Honda Pcx'in led beyaz farı gibi yolu aydınlatan farı vardı direksiyonunda.

Gördüğüm diğer bisiklet farlarindan çok kuvvetliydi ve motor farınin kısası gibi aydınlatıyordu.

O tarz güçlü ışık veren ürün tavsiyesi alabilirim ben de.

solarstrom x2.
pil olarak sanyo 2500 ya da panasonic 3400.

Ben de araştırıyorum şu sıralar ön ve arka ışık bir SolarStorm markasını buldum 1-2 modeli var nasıldır,kullanan varmı,Alınır mı acaba??

@Mustafa Kocabaş
Tam da ben de solar strom nasıldır yazdım siz de yazmışsınız.bunlar bataryalı değil mi?Bir de nereler den satın alabiliriz acaba

fasttech'den alabilirsiniz. Bataryalı fakat beraber gelen piller üzerinde 2500Mah yazsa da kısa süre sonra 1000Mah civarına düşen kalitesiz piller. O yüzden f/p ürünü olarak dört adet sanyo pil almanızı öneririm.
(link)

lightmalls'da daha ucuz.
(link)

iki siteden de alışverişim oldu. biri bir buçuk haftada öbürü yirmi beş gün içinde elimde oldu. hangisi hangisiydi hatırlamıyorum :D

Edit: Fasttech'de sadece US fişli var. Lightmalls'daki linkte euro fiş seçme imkanı var. Türkiye prizleri euro diye geçer.

• Beğen
Tepkiler: poet
@Mustafa Kocabaş saolasın da yurt dışından değil de buralarda satan yer varmı?Ben bir kaç ilan gördüm internette ama güvenilir mi onu da bilmiyorum.Olmadı son çare sizin verdiğiniz siteler.Bu verdiğiniz linklerde ki siteler güvenilir mi bir de?
Bir de pil sanyo önermişsiniz ben de mevcut var Sanyo Eneloop modeli iş görürmü?

ben cateye volt 700 kullanıyorum aydınlatması baya tatmin edici usb şarz ve boyutu gibi avantajları var tavsiye ederim tek eksisi biraz pahalı olması

• Beğen
Tepkiler: ercankutluca
Güvenilirdir merak etmeyin. Olsa olsa en kötü ihtimal şu olur, ürün size ulaşmaz siz de paranızı geri alırsınız sadece zaman kaybı olur. Bana şu ana kadar sadece iki kere oldu, biri aliexpressteki bir satıcıda diğeri evansta.

Bahsettiğiniz pil AA. Bu fenerler daha büyük olan 18650 standartını kullanır. Laptop bataryalarının içinde bu 18650 piller vardır. AA enerji bakımından oyuncak gibi kalır bu pillerin yanında.
Batarya paketi gelecektir fenerle beraber. Siz de içindeki dandik pilleri çıkarıp beraber sipariş ettiğiniz pilleri takacaksınız sadece. Kutuplarına aman dikkat!
(link)
http://api.ning.com/files/wxCEbQY1djrwsi6x7IqCN1i0vhDX1qYfSWff0LxULUKUu*U8z*f3EhUtCmM0L3WMJrww4LUOTUP7I*2wSypVv6RqhBj3xdYj/BatteryComparison1.JPG

• Beğen
Tepkiler: poet
moon 330s kesinlikle tavsiye ederim rakiplerinden çok daha güzel bir aydınlatmaya sahip eminim memnun kalırsın.

Geri