Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Siparişi verdim bugün. Biraz araştırdım ve bu fiyat aralığında daha iyi bir seçenek yok gibi. Teşekkürler bilgilendirme için.
Hayırlı olsun , eastpower nalları iyice dikerse alacağım ürün bu olur benim de muhtemelen. Giant Recon HL1600 bulamadım yurtiçinde satan biryer.

Scudo
Hayırlı olsun , eastpower nalları iyice dikerse alacağım ürün bu olur benim de muhtemelen. Giant Recon HL1600 bulamadım yurtiçinde satan biryer.
Teşekkür ederim. Bu ara hangi bisikletçiye sorsam ''1 haftaya yeni ürünler gelecek'' diye cevap alıyorum. Stok yenileme mevsimi olabilir :) Çevredeki bisikletçileri bir yokla derim bu aralar.

ön farla alakalı bir sorum var aslında, doğru yere mi soruyorum bilmiyorum ama zaten aktif olan az konu var. o yüzden buraya yazayım diye düşündüm.

garmin ve garminin tam altında olacak şekilde de far takılan aparatlardan düzgün olanı var mıdır? bir de, fotoğraflarına bakıyorum o tarz aparatların ama mesela ön far nasıl yerleştirilir fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kafama hiç yatmıyor. konuyla alakalı bilgisi olan biri varsa, paylaşırsa çok sevinirim. konuda kirlilik yapmamak adına özel mesaj da atabilirim istenirse.

Merhaba.
Aşağıdaki iki ürün görüşünüze ihtiyacım var. Forumda konuları okudum; ama kararsız kaldım.

Ön far: (link)

Arka lamba: (link)

Aslında öncesinde EastPower marka ön lambaya da baktım. Ancak @TatanQa_tr sorun yaşadığını yazınca ve bisiklet sürüş videosunda da dile getirince vaz geçtim.
Zozo marka ön far ve arka lamba kullanıyorum. Kötü ürün değiller. Ancak gündüz de lambaları açtığım için çabuk tükeniyorlar.
Ön lamba şarjlı; ama bitince powerbank takılı iken kullanılamıyor. Arka lamba ise pilli. İki adet 2032 pil ile çalışıyor. Bu sebeple şarjlı, uzun ömürlü ve iyi ışık veren bir model almak istiyorum. Farklı ürünler kullanmadığım için yukarıdaki ürünler hakkında da bilgi sahibi değilim.

Merhaba.
Aşağıdaki iki ürün görüşünüze ihtiyacım var. Forumda konuları okudum; ama kararsız kaldım.

Aslında öncesinde EastPower marka ön lambaya da baktım. Ancak @TatanQa_tr sorun yaşadığını yazınca ve bisiklet sürüş videosunda da dile getirince vaz geçtim.
Zozo marka ön far ve arka lamba kullanıyorum. Kötü ürün değiller. Ancak gündüz de lambaları açtığım için çabuk tükeniyorlar.
Ön lamba şarjlı; ama bitince powerbank takılı iken kullanılamıyor. Arka lamba ise pilli. İki adet 2032 pil ile çalışıyor. Bu sebeple şarjlı, uzun ömürlü ve iyi ışık veren bir model almak istiyorum. Farklı ürünler kullanmadığım için yukarıdaki ürünler hakkında da bilgi sahibi değilim.
Ön far olarak Moon Vortex 1100 kullaniyorum. Sabahın köründe surerken 1100 lumen kullaniyorum. O durumda surus sonrasi ssrj etmem gerekiyor. 1100 lumen disinda ne kullanirsam kullanayim min 7-8 saat sure sarji bitmiyor.
Arka icin Epic Aero 60 lumen sarjli kullaniyorum. Cakarli modda en dusukte kullaniyorum. Rahatlikla 5-6 saat sarj suresi veriyor. En ust modda kullandigimda 2-3 saat arasi diye düşünüyorum, tam olcmedim.

@Bıyıkov
1100 lümenin fiyatı benim için biraz yüksek. 600 lümen de yeterli olacak düşüncesindeyim. Ön farı şarjdayken kullanma imkanınız oluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bıyıkov
1100 lümenin fiyatı benim için biraz yüksek. 600 lümen de yeterli olacak düşüncesindeyim. Ön farı şarjdayken kullanma imkanınız oluyor mu?
Öyle bir ihtiyacim olmuyor. Sabah suruslerim 2 saati gecmiyor. Gun icinde de kullandigimda ssrji bitmiyor. Zifiri karanlikta onunuzu gormek amaciyla kullanacaksaniz 1100 daha iyi olur ama diger her koşulda 600 işinizi görür.

Öyle bir ihtiyacim olmuyor. Sabah suruslerim 2 saati gecmiyor. Gun icinde de kullandigimda ssrji bitmiyor. Zifiri karanlikta onunuzu gormek amaciyla kullanacaksaniz 1100 daha iyi olur ama diger her koşulda 600 işinizi görür.
Yüksek lümen,en çok da yağmurlu havalarda iyi oluyor. Islak asfaltı aydınlatmak daha zor çünkü.
Merhaba.

Gemini kullanıyorum. Pilin doğası gereği,soğuk havalarda süre daha da azalsa da yavaş çakar modunda 4-5 saat gidiyor ama şimdiki aklım olsa (link) alırdım :)

@serdarvekedisi Aslında eastpower ın sorunu içindeki pil ve bağlı yassı şeklindeki kutup bağlantılarının sürekli titreşime maruz kalması ve sonucunda kopması ile meydana geliyor. İçini açıp elektrik bandıyla sıkı sıkıya yapınca şu an bir sorun yaşamıyorum ama para verecekseniz bu zahmete değmez tabii ki. Özcan Güler ‘in tanıtımında kullandığı Rockbros 400 model lambasından memnun olduğunu söylüyordu.
Ben de ikinciyi almayı düşünüyorum yedekle mek amacıyla ; vortex pro 1100 ve rockbros şarj ederken kullanılabiliyor ve bu büyük bir avantaj.

Bu moon 600 lümen için garmin aparatı kullanan var mıdır? Biraz araştırdım ama bulamadım.

@trainspotting35 aynısından kullanıyorum , igpsport ile birlikte almıştım birinden ama linkini bulamamıştım. Almak isteyen için çok iyi ürün , ışığı biraz McGyver işiyle takabiliyorsunuz. Hatta ben lastikle değil, cırtlarla yaptım yolda düşmesin diye.
Aslında far satıcılarının bu gopro mount için de kit vermesi gerekli artık. Öyle monte edebilinse tertemiz ve sağlam olur.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
buradaki tavsiyelerle east power almıştım dağda bayırda gezmeme rağmen sorun yaşamadım...
Benim eastpower da çok iyi. Elektronik işi biraz da şans işi. Yoksa debelenip durursun. :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
buradaki tavsiyelerle east power almıştım dağda bayırda gezmeme rağmen sorun yaşamadım...
evet bende ilk aldığımdan son 3-4 haftaya kadar bir sorun yaşamadım , yolda bir sürü tümsek vs geçmiştim , sonradan oldu ne olduysa , belki zaman alıyordur belki de @necmeddin söylediği gibi şans işinden bana denk gelen budur .

Bir ekleme daha yapayım belki de sorunun kaynağı budur ; ilk aldığımda bisikletin gidonu üstüne monte ediyordum , sonra yol bilgisayarına geçince altına aparat ile yere ters bakacak şekilde bağladıktan bir süre sonra oldu. Sanırım bu ışık ters bağlamaya gelmiyor :) (yani aç/kapa düğmesi yere bakmayacak)

Merhaba.

Moon meteor 600 lümen kullanmaktayım. Bir hırsızlık olayında sazlığa saklanan hırsızları bulmak için olay yerinde ışık arayışı içinde olan jandarmaya, simdiye kadar almış oldugum en iyi aydınlatma olan niterider 350 lümen gücündeki farı vermemle birlikte (sonrasında oradan ayrılmış ve almak icin üzerine düşmemiştim) bunu aldım. 600 lümen yazmasına rağmen niteriderin 10/7-8 i oranında ışıma yapıyor. İsini görür mü evet sehir ortamında görür. Ama kör karanlık bir kırsala gidecegim dersen su an piyasada en iyisi olan vortexi öneririm.

Geri