Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

2 senedir hemen her gün, gündüz - gece kullandığım moon vortex 900 ışığın pili ansızın bitti. (Ömrü azala azala değil bir günde)
Karaköyde Birikim pilleri adlı bir dükkanda, aynı değerde pili buldum. Moon'un pilin üzerine yaptığı devreyi ve kaplamayı yeni pile aktardılar ve pil 60 liraya sıfırlanmış oldu. (Moon pillerin - ve + uçlarını aynı tarafa topluyor bu modelde)
Kullananların ve kullanacakların bilgisi olsun.
Yol bilgisayarinin altina nasil bagladiniz acaba farkli bir aparatla mi? Yoksa biraz yerini ayarlayip ters mi taktınız?

Scudo
Yol bilgisayarinin altina nasil bagladiniz acaba farkli bir aparatla mi? Yoksa biraz yerini ayarlayip ters mi taktınız?
Yol bilgisayarının aparatı altında gopro bağlantısı var. Moon vortex ışığın da içinden kask için çıkan parça gopro parçasına tam oluyor.

(link)

Bu tip bağlantıya moon ışığın şu parçasını (sadece üst kısmı) takıyoruz; (moon-rb-16-helmet-mount-bracket-MLRB16)
moon-rb-16-helmet-mount-bracket-MLRB16.png

@BerkEvren Bu parcalar dışında birseye ihtiyacim var mi? Ben mi beceremiyorum? Resmen aklım durdu.
Edit: Ben Garmin'e takmaya çalışıyorum, sizinki farklı bir tutucuymuş. Şimdi linke ve resme bir daha baktığımda farkettim.

Dosyalar

• 20201111_131605.jpg
    20201111_131605.jpg
    2 MB · Okunma: 42
@BerkEvren Bu parcalar dışında birseye ihtiyacim var mi? Ben mi beceremiyorum? Resmen aklım durdu.
Sizin gidon aparatının altında gopro vs için bir parça yok sanırım. Farklı bir gopro bağlantı parçasını oraya vidalayabilirsiniz (dremel vs ile delik açarak)

10286868365362.jpg enve-computer-mount-combo-for-enve-road-aero-stem_2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Bugün uygun vida(8 cm) alıp daha önce aldığım aparatı bağladım. Düşündüğümden daha yukarıda, gidon çantası takmayı düşünen olursa engelleyebilir.

Piyasada alternatifi olmayan bir parça olduğu için bununla idare edeceğim. Tanıdık usta varsa ya da elden geliyorsa çok daha güzel bir parça yapılabilir.

Daha şık bir ışıkla güzel bir görüntü olabilir ama benim için önemli olan işlevi, şimdilik işimi gördü.
20201120_132132.jpg
20201120_132120.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Asistan parla f1000 kullanıyorum ben 1 aydır ve çok memnunum. En yüksek modu 3,5 saat kullanım sağlıyor ve ortalamaya göre iyi bir rakam bu bence. Linki de şöyle bırakayım.
(link)

Geçmişi okudum ama aradan zaman geçti son durum nedir kullananlar için moon meteor pro 1100 mu east power 100 mi f/p hangisini tavsiye edersiniz

Geçmişi okudum ama aradan zaman geçti son durum nedir kullananlar için moon meteor pro 1100 mu east power 100 mi f/p hangisini tavsiye edersiniz
Erman hocam bende eastpower var. Aydınlatması çok iyi. Tek sorunu şarjı bitince aydınlatma yapmıyor sürüş esnasında. 1 ay önce bir arkadaşa moon al power bank ile kullanırsın dedim. Şu an çok memnun. Pro 600 lümen aldı. 1100 daha iyi aydınlatır.

Selamlar. Eastpower ile basladim. 1 ayda sabitleyici ile aydinlarmanin altini birlestiren parca kırıldı. Işığından cok memnundum aslinda ama asfaltta bile dayanmadi plastik malzemesi cok kalitesizmis. Sonrasinda Moon 1100 lumene gectim. Aydınlatması eastpower kadar genis acili degil ama malzeme kalitesi cok daha yuksek. 600 ysda 1100 ihtiyaciniza gore rahatlikla tercih edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Erman hocam bende eastpower var. Aydınlatması çok iyi. Tek sorunu şarjı bitince aydınlatma yapmıyor sürüş esnasında. 1 ay önce bir arkadaşa moon al power bank ile kullanırsın dedim. Şu an çok memnun. Pro 600 lümen aldı. 1100 daha iyi aydınlatır .

Video dosyasını atayım 600 lümenlik moon.
Abi aradığım şeyin cevabı senden geldi.cebimdeki para east power 1000 ve ya moon meteor 600 için yeterli diğer moon 1000.lik pahalı geliyor.
Moon 600ün performansını merak ediyor dum buda bana hayli hayli yeter bende şuan cat eye var çok yetersiz bu beni uçurur:)
Selamlar. Eastpower ile basladim. 1 ayda sabitleyici ile aydinlarmanin altini birlestiren parca kırıldı. Işığından cok memnundum aslinda ama asfaltta bile dayanmadi plastik malzemesi cok kalitesizmis. Sonrasinda Moon 1100 lumene gectim. Aydınlatması eastpower kadar genis acili degil ama malzeme kalitesi cok daha yuksek. 600 ysda 1100 ihtiyaciniza gore rahatlikla tercih edebilirsiniz.
Bende sürekli tak çıkar yapacağım ondan illaki benimde elimde kalacak moon 600 karar vereceğim teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
moon meteor 250'nin pilini değiştirme imkanı var mıdır? deneyimi olan var mı? baya kısa süre gidiyor, eğer maliyet olarak düşük olacaksa pilini değiştirip kullanmak isterim.

@Bıyıkov
Merhaba. Kullandığınız modelde "usb" ibaresi geçiyor. Üründen pilleri çıkartıp sonra, powerbank ile kullanabiliyor musunuz?

moon meteor 250'nin pilini değiştirme imkanı var mıdır? deneyimi olan var mı? baya kısa süre gidiyor, eğer maliyet olarak düşük olacaksa pilini değiştirip kullanmak isterim.
(link) Şuraya uğramanızı tavsiye ederim. Her tür şarjlı alet için pil mevcut. Gerekli montaj işlemleri için de yardımcı olurlar :harika:

@Bıyıkov
Merhaba. Kullandığınız modelde "usb" ibaresi geçiyor. Üründen pilleri çıkartıp sonra, powerbank ile kullanabiliyor musunuz?
Açıkçası oyle bir ihtiyacim olmadigi icin denemedim. Uygun bir zamanda denemeye calisir bilgi veririm.
Edit: Denedim, calisiyor.

Son düzenleme:
Merhabalar. Cateye volt 100 arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Geri