Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

@berke2002 Otomatik mod dediği nedir tam anlamadım bende vortex pro 1100 var onda basılı tutunca sos modu dışındaki tüm modların ışığının şiddetini ayarlayabiliyorsunuz. Mesela Çakar modunu yanlış hatırlamıyorsam 50 lümenden 800 lümene kadar ayarlayabiliyorsunuz.

Scudo
@undefined
bu videoyu 1.15'den itibaren izlemenizi rica edeceğim. Bahsettiğim şeyi gösteriyor. Bu mod kullanım esnasında da düzgün çalışıyor ise harika olur.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@berke2002 Otomatik mod dediği nedir tam anlamadım bende vortex pro 1100 var onda basılı tutunca sos modu dışındaki tüm modların ışığının şiddetini ayarlayabiliyorsunuz. Mesela Çakar modunu yanlış hatırlamıyorsam 50 lümenden 800 lümene kadar ayarlayabiliyorsunuz.
Karanlığa göre otomatik yanan modu var ama bekleme durumunda arka planda elektrik harcadığı için şarj süresini kısaltıyor.

@Burak Altaç Vortex 1100 de yok yani anladım teşekkürler.
@berke2002 Auto eki buradan geliyor demek ki. Büyük ihtimalle iyi çalışıyordur.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@undefined Keşke onu alabilecek kadar param olsa. Bütçem 300 lira. Moon C3 hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Tam güçte şarjı ne kadar gidiyor ? İyi aydınlatıyor mu ?
C3 400 lümen kullanıyorum.Daha doğrusu aldım ama daha karanlıkta kullanmadım .Önceki sayfalarda resim de var eklemiştim.Moon ürünleri kaliteli diye yorumlar vardı ondan aldım.Işığı evin içinde karanlıkta açıp denedim gayet iyi .USB ile şarj oluyor .Şık pişman olmazsınız alın bence .Farklı modlarda ve farklı seviyelerde ışığın yanma özelliği var.Ön ceki sayfalardan resmine bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: dgny.berke
@ghostt Karanlık odada ışık gücünü göstermek için bir fotoğraf atabilir misiniz ?

@trainspotting35 selam, Işık açıkken 3-5 saniye basılı tutarsanız düğmeye sensör modu açılıp, kapanıyor. Bendeki 600 bu şekilde çalışıyor. Belki sizde de vardır.

Ben de bu özelliği sonradan öğrenmiştim. Işık gündüz çalışmıyor diye geri götürecektim neredeyse.:koptum:

Epic 1000 lümen tavsiye ederim. Pil şarj ömrü itibariyle de uzun soluklu götüren bir ürün oldu benim için. Dağlık karanlık arazi de maksimum seviyede ışıkla performansı harika. Şehir içerisinde o kadar yüksek ışığı karşımdaki yaya, bisikletçi, şoförleri rahatsız ettiği için kullanmaya gerek bile duymuyorum, en düşük seviyede de iş görüyor.
257726 dosyayı görüntüle
hocam bu ışığın şarjı ne kadar dayanıyor bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Kullanıcı olarak tecrübenizi aktarırsanız sevinirim.

Moon Meteor-X Auto Pro 600 almaya karar verdim yanına da yedekte durması için pil almak istiyorum ama ne alacağımı tam olarak çözemedim. (link)

@berke2002 selam, bence pil için acele etmeyin. Yedek aldiklariniz kenarda eskimesin. Ihtiyacınız olduğunda alırsınız. Yolda tak çıkar yapacağım diyorsanız bilemem tabii. Sanırım şarj ederken de kullanılabiliyordu bu model.

@_Madmexx _internette dakikalardır arıyorum ama bu ürüne uygun pil bulamıyorum, şimdiden alıp kutusunu açmadan kenarda bekletmek istiyorum. Anladığım kadarıyla bu tarz pillere erişmek biraz zor.

Moon Vortex serilerine uyumlu modelin adı LX-3350
(link)

Bu kodla aratırsanız çok yerde bulabilirsiniz. Örneğin:
(link)

@Özcan fiyatı 30 dolar, yani neredeyse lambanın kendisiyle aynı fiyatta. Üzüldüm :(

@undefined stokta kalmamış, zahmet edip baktığınız araştırdığınız için çok teşekkür ederim.

@berke2002 Yaklaşık 4 aydır kullandığım bir ürün 2 kez şarj etmişimdir. Hemen hemen her gün akşamları sürüşte kullanıyorum. Ortalama bir döngü hesabı veremedim kusura bakmayın.

Geri