Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Ön çamurluğun üstten maşaya montaj noktası mı? Yani şunlar gibi mi:
(link)
(link)
(link)
(link)
Öncelikle teşekkür ederim. Evet, bağlantı noktası olarak buna benzer bir şey arıyorum ama daha fonksiyonel bir far istiyorum.
(link)

Ben AliExpress üzerinden bu aparatı aldım taktım ama bir ön ışık parası verdim. Daha işlevsel olanları da var bir araştırırsanız.

@ufuq81 benim de ışık düzeneği aynısı oldu. Deneyimlemiş birinden pozitif geribildirim almak iyi oldu. Teşekkürler.
Öneriniz için teşekkür ederim. İşe yarar bir ekipman gibi görünüyor.

Scudo
Rockbros 1000 lümen ve moon meteor vortex pro 1300 seçeneğim var, sizce hangisini almam daha iyi olur?

Rockbros 1000 lümen ve moon meteor vortex pro 1300 seçeneğim var, sizce hangisini almam daha iyi olur?
Sizide Moon tarikatına katalım diyorum:komik: şaka bir yana moon sağlamlığı ile beni mutlu etti rockbros kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.

herkes kendi nezdinde kullandığı ürünleri met ediyor normal olarak ama moon çok iyi bir marka olmasına rağmen genelde herkes kullanım süresinden şikayetçi.Plus 7607 yeni adı ile epic double-b kullanıcı olarak fazlasıyla memnunum ki istanbul anadolu yakasında kartal kadıköy arasında her gün kullanıyorum her açıdan muhteşem,aydınlatma performansı olarak fazlası ile memnun ediyor ve 2 gün kartal kadıköy turunu rahat çıkardı şu zamana kadar moon un tek avantajı pilinin değiştirebilir olması.Epic markasının pazarlamacısı veya sahibi değilim ama tavsiye ederim :)

@Gürkan Baş Sonunda Epic tarikatından biri geldi. :harika: Epic; muhteşem bir fiyat/performans ürünü.. Alalı çok uzun zaman oldu, aydınlatma ve şarj süresi için çok iyi diyebilirim.

@Gürkan Baş Sonunda Epic tarikatından biri geldi. :harika: Epic; muhteşem bir fiyat/performans ürünü.. Alalı çok uzun zaman oldu, aydınlatma ve şarj süresi için çok iyi diyebilirim.
ben plus marka adı ile satıldığında almıştım o zaman bu zamana gayet memnunum hatta bir kaç kişiyede aldırdım onlarda gayet memnun gayet kuvvetli ışığı var :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bende plus iken alanlardanım ,4 sene oldu 100 TL ye almıştım hala şarj süresi harika,bu arada merak edip içini açtığımda 18650 serisi 4000mah 2 adet bataryası var,yani pekte tedariği ve montajı zor değil, gerçi pil fiyatlarıda öyle 5 yada 10 lira değil..ama en azından aydınlatma fiyatlarına bakarsak kıyasen yine de iyidir....

• Beğen
Tepkiler: madao
Oha başlığa bak.

3 gündür ön far araştırıyorum.
Moon Wortex'i geçen gün duydum, çokça pahalı ama bunu alırım diyordum. Şimdi Epic diyenler var. Ben baya ortada kaldım.

Almak istediğim bir marka vardı ugoe 1000 Lm. Bir arkadaşımda görmüştüm çok iyiydi ama onu artık piyasada bulamıyorum.
Geceleri görmekte zorlanıyorum ve bu yüzden gece yanımda iki kişi olmadan süremiiyorum. Bu yüzden kuvvetli bir ışığa ihtiyacım oluyor. Aliexpress'ten bilmem kaç bin lümen şeyler aldım bi halta yaramadı.

Son düzenleme:
herkes kendi nezdinde kullandığı ürünleri met ediyor normal olarak ama moon çok iyi bir marka olmasına rağmen genelde herkes kullanım süresinden şikayetçi.Plus 7607 yeni adı ile epic double-b kullanıcı olarak fazlasıyla memnunum ki istanbul anadolu yakasında kartal kadıköy arasında her gün kullanıyorum her açıdan muhteşem,aydınlatma performansı olarak fazlası ile memnun ediyor ve 2 gün kartal kadıköy turunu rahat çıkardı şu zamana kadar moon un tek avantajı pilinin değiştirebilir olması.Epic markasının pazarlamacısı veya sahibi değilim ama tavsiye ederim :)
Epic-Double B'nin de değişiyor pilleri no problem :) Ben de çok memnunum.

ucuz / orta sınıf bayağı ön far denedim. Moon meteor 600 lümen aldım rahat ettim. Şarjı iyi gidiyor ışığı güçlü kolay sökülüp takılıyor. Ön fardan memnun kalınca arkayı da moon comet x pro aldım, ondan da memnunum bir tek eksisi (arka farın) yerinden zor çıkıyor.

Tadına bir varsanız sürekli gece sürmek istersiniz.
Bugün 20.10 gibi çıktım 21.40 gibi geldim . Normalde hava kararırken yada hava kararınca dönüşüm olurdu bu sefer gece çıktım .
daha keyifli oldu benim için. Daha az insan daha az araba vardı Bisiklet işine girince hiçbirşey almayacaktım ama ışık olayına bulaşınca hoşuma gitti . Profesyonel pahalı lambalarım yok ama şu hali hoşuma gidiyor bana keyif veriyor .

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Dinamo ile led ampul çok güzel sonuçlar veriyor 2w bir led yaklaşık 200lumen gücünde yola iyi odaklanırsa yeterli aydınlatma sağlayabiliyor ama patlamaması için bir regülatör devresi yapmak şart ben regülatörün yanına bir de kapasitör ekledim. Böylece durduğumda da farların bir süre ışık vermesini sağlayabiliyorum.IMG_20220324_222113.jpg

Dün (link) üzerinden sipariş verdim bugün elime ulaştı, gerçekten çok güzel bir malzemeden üretilmiş bir far.

285682 dosyayı görüntüle
Ben de bundan almayındüşünüyorum. 700 800 neyse artık. Hakkında kötü hiç yorum duymadım.
En taze alıcı sizsiniz. Son deneyimleriniz nasıl acaba?
Ben bir de gece görmekte zorlanıyorum. Ondan kaliteli ve güçlü bir aydınlatma bana şart.

Ben de bundan almayındüşünüyorum. 700 800 neyse artık. Hakkında kötü hiç yorum duymadım.
En taze alıcı sizsiniz. Son deneyimleriniz nasıl acaba?
Ben bir de gece görmekte zorlanıyorum. Ondan kaliteli ve güçlü bir aydınlatma bana şart.
Ürünü sipariş vermeden önce efe bisikleti detaylı bir şekilde araştırdım internet üzerinde. Google da efe bisiklet yazınca pek bir şey çıkmasa da, (link) (efe bisikletin sahibi) (link) ve (link) üzerinde dükkanı mevcut efetelekomtic diye aratırsanız bulabilirsiniz, kendilerinin bu siteler üzerinde ki bulunan dükkanın puanları oldukça yüksek ve bende buna güvenerek kendi sitesi olan efe bisiklet üzerinden alışverişimi gerçekleştirdim. Hepsiburada ve n11 üzerinden satın almak istemedim çünkü bu tarz siteler kar payı koyduğu için satıcıyı zor durumda bırakıyor ve doğal olarak satıcının bir ürünü pahalı satmasına sebep oluyor. Adem bey ile telefonda görüştüm kargo hakkında bilgi almak için, kendileri nazik ve nezih bir şekilde yardımcı oldular. Tek sevmediğim kısım ürün paketi tozlu idi ve örümcek ağı vardı, muhtemelen rafta uzun süredir duruyordu.

Dün gece sürüş yaptım ışık ile, en son seviye de ışık ile sürüş yapmak benim gözümü aldı diyebilirim ve ayrıca karşımdan gelen araçların da gözünü alabileceğini düşünerek çakarlı moda aldım, 1,5 saatlik bir sürüş sonrasın da pilin seviyesinin düştüğünü göremedim. 1300 LM de sürekli açık sürerseniz aşırı derecede ısınıyor ışık ve el ile tutulamayacak hale geliyor, ben 1300 LM yi anca zifiri karanlıkta kullanıyorum onun harici çakarlı moda alıyorum fark edilmek için. 1300 LM zifiri karanlığı ak gandalf gibi çok iyi bir şekilde aydınlattığını söyleyebilirim. Bir den fazla çakarlı modu bulunuyor, benim en çok sevdiğim iki düşük bir yüksek çakarlı mod hem yakın hem de uzakta ki kişilerin sizi görmesinde epey yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Yarın akşam sürüşe çıktığımda video çeker burada paylaşırım, bu akşam yüzmem olduğu için sürüşe çıkamayacağım.

Geri