Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Ya evet deneme yaparken baya bi ısındı. Koydum şimdi kenara ama arkamı bile aydınlatıyor 😀
Gidon aparatından da kolay çıkardım. Hiç bir sorun olmadı. Çıkarıp takması çok kolaymış. Tank gibi mübarek..

Scudo
Herkese merhaba.
Şehir içi aydınlatılmış yollarda kullanacağım f/p ürünü bir ön/arka far takımı almak istiyorum. (Sadece yerimi belli etse ve önümdeki engelleri gösterse yeter.)
Amazon.com.tr'den iki ürün sipariş ettim ikisi de gümrükten geri döndü. 500 lira altı öneriniz olur mu?

Herkese merhaba.
Şehir içi aydınlatılmış yollarda kullanacağım f/p ürünü bir ön/arka far takımı almak istiyorum. (Sadece yerimi belli etse ve önümdeki engelleri gösterse yeter.)
Amazon.com.tr'den iki ürün sipariş ettim ikisi de gümrükten geri döndü. 500 lira altı öneriniz olur mu?
DAOVEYI almıştım. 2 sefer ikisi de gelmedi. Ücret iadesi aldım.

Herkese merhaba.
(link)
(link)

su moon isiklari garmin edge aparatinin altina takmak icin bir yol bulan oldu mu acaba?

su moon isiklari garmin edge aparatinin altina takmak icin bir yol bulan oldu mu acaba?
Evet ama garmin değil farklı bir aparat kullandım.
FLNQ9082.JPG

(link)

Arkadaşlar şu ışığı kullananlar varsa güncel yorumlarını belirtebilir mi?

Merhabalar eastpower ebl-3604 600 lümen ön farım dün elime ulaştı gece yaptığım sürüş te çok memnun kaldım. Şarj net süre tutmadım ama 1 saat kadar sürüş yaptım, sorunsuz ve aydınlatması fazlasıyla yeterli geldi bana göre fiyatı uygun çok ağır olmayan değerlendirilebilecek bir ışık.

(link) bunu aldım ben. gayet de güzel çıktı. tavsiye ederim.

Ben oradan almıştım, şu an denediğimde de kredi kartı bilgilerimi girip ödemenin onaylanacağı yere kadar geldim hatta
Nasıl ya. Ben alamıyorum. Benim için alır mısınız :)

Nasıl ya. Ben alamıyorum. Benim için alır mısınız :)
Ben de isterim

Tanesi 7.48 Pounda geliyor, buna %30'da kapıda ödenecek vergi var. Tutarları bana yollarsanız alırım tabii ki de. İstanbul'dan tekrar alıcı ödemeli kargo yaparım. Size uyarsa hallederiz çünkü başka hiç bir yerde bulamamıştım, hâlâ da yok.

Dosyalar

• IMG_20220824_104606.jpg
    IMG_20220824_104606.jpg
    105,9 KB · Okunma: 49
Tanesi 7.48 Pounda geliyor, buna %30'da kapıda ödenecek vergi var. Tutarları bana yollarsanız alırım tabii ki de. İstanbul'dan tekrar alıcı ödemeli kargo yaparım. Size uyarsa hallederiz çünkü başka hiç bir yerde bulamamıştım, hâlâ da yok.
Özelden yazdım.

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Havale geçtim.

DAOVEYI almıştım. 2 sefer ikisi de gelmedi. Ücret iadesi aldım.

Bir de şu daoveyi'den aldım bu da gelmezse aliexpress ten bir model kestirdim onu alacağım. 400 civarına ön arka far işini halletmek istiyorum.

Geri