Taygun Kon
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.486
- İsim
- Taygun K.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hocam parçayı bulabildiniz mi?Moon ön ışık için bu adaptöre ihtiyacım var. Model numarası RB-28. Gören duyan alıntılarsa sevinirim. Bikeinn sitesinde mevcut ama 60 liralık ürüne 140 lira kargo istiyor. Daha makul arıyorum
286549 dosyayı görüntüle
DAOVEYI almıştım. 2 sefer ikisi de gelmedi. Ücret iadesi aldım.Herkese merhaba.
Şehir içi aydınlatılmış yollarda kullanacağım f/p ürünü bir ön/arka far takımı almak istiyorum. (Sadece yerimi belli etse ve önümdeki engelleri gösterse yeter.)
Amazon.com.tr'den iki ürün sipariş ettim ikisi de gümrükten geri döndü. 500 lira altı öneriniz olur mu?
(link)Herkese merhaba.
Şehir içi aydınlatılmış yollarda kullanacağım f/p ürünü bir ön/arka far takımı almak istiyorum. (Sadece yerimi belli etse ve önümdeki engelleri gösterse yeter.)
Amazon.com.tr'den iki ürün sipariş ettim ikisi de gümrükten geri döndü. 500 lira altı öneriniz olur mu?
Evet ama garmin değil farklı bir aparat kullandım.su moon isiklari garmin edge aparatinin altina takmak icin bir yol bulan oldu mu acaba?
su moon isiklari garmin edge aparatinin altina takmak icin bir yol bulan oldu mu acaba?
Ben oradan almıştım, şu an denediğimde de kredi kartı bilgilerimi girip ödemenin onaylanacağı yere kadar geldim hattaBurası gönderim yapmıyor.
Nasıl ya. Ben alamıyorum. Benim için alır mısınızBen oradan almıştım, şu an denediğimde de kredi kartı bilgilerimi girip ödemenin onaylanacağı yere kadar geldim hatta
Ben de isterimNasıl ya. Ben alamıyorum. Benim için alır mısınız
Nasıl ya. Ben alamıyorum. Benim için alır mısınız
Ben de isterim
Özelden yazdım.Tanesi 7.48 Pounda geliyor, buna %30'da kapıda ödenecek vergi var. Tutarları bana yollarsanız alırım tabii ki de. İstanbul'dan tekrar alıcı ödemeli kargo yaparım. Size uyarsa hallederiz çünkü başka hiç bir yerde bulamamıştım, hâlâ da yok.
DAOVEYI almıştım. 2 sefer ikisi de gelmedi. Ücret iadesi aldım.