2 veya 3 yıl önce, kuzenimle bir kaç video çekmiştik. Çok basit ön kaldırmalar, arka kaldırmalar vs vs
Aslında gereksiz ve basit şeyler. Hatta o kadar az çeşit ve benzer hareket vardı ki, geçen sene de bunlardan minik ve kısa bir derleme yaparken 1 buçuk dakikayı zor doldurmuştum, o kadar boş sayılır yani
. Buyrun izleyin
(link)
Yalnız aman diyim bunları kasksız denemeyin, bizimkisi cahillik bile değil, aptallıkmış. Ben orada 17-18 yaşımdayım, kuzenim de 13 falan.
Belki dikkatli izlerseniz videoda ön kaldırma veya arkayı kaldırıp savurma, atma, kaldırıma çıkarma gibi bir iki hareketin püf noktasını yakalayabilirsiniz.
Videodaki bisiklet şu anda kadrosu bende olan ve "speed bike" yapmaya çalıştığım Bianchi Orion. SPD, kask, eldiven, tayt ve benzeri modern, çağdaş bisiklet aksesuarlarının tamamından uzak koşullarda çekilmiş videolardır
.
Bu videonun ardından;
Her ne kadar üzerine daha artılar koyduysak da hiç video çekmedik. Çok düşüş oldu tabi, beni önce daha uzun mesafe katetme arzusu sardı, kuzenim de "Ben artık çocuk muyum? Binmiyorum bisiklete" tripleri içerisinde boğulup bisikletten koptu gitti. Ben de günlük 125 KM'ye ulaştıktan sonra kendi kendime "Git git nereye kadar Halil, bu yolun sonu yok hep aynı şey." dedim. Ancak bisikleti de bırakmak istemiyordum. Sonra baktım ki insanlar arazilerde cirit atıyor. Uçmalar, düşmeler tırmanışlar inişler
. Dedim ki; Sen doğru yolu buldun. O gün bu gündür dağ bisikletçisiyim diye geçiniyorum. Bir ara arazide de bir kaç video çekme şansım olursa, onları da sizlerle paylaşmaya çalışırım
. İyi seyirler...
Link çalışmazsa diye; (link)