Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ordu

Scudo
25 ocak cumartesi saat 7.30 da teleferik önünden hareketle perşembe yolu üzerinden Fatsa turu yapılacak. Fatsa da denize nazır belediye çay bahçesinde manzara eşliğinde çay içilecek, fırından taze simitler yenilecek keyf kahvesinin ardından son temizleme için sade soda içilecek. Ardından Perşembe yolu üzerinden dönüş yapılacak. Gezi takriben 110 km + olacaktır. Ortalama hız zannımca 22-23 olur. Yol slalom yapmaya müsait inişlere ve ter döktürecek kadar çıkışlara sahiptir. Yani tam bisiklet yolu ha manzarayı söylemeye gerek var mı. Her şey Allah'ın takdiri hava durumu yağış olabilir. Bu durumda gezi iptal.;) Yok yağış yok ise Allah'ın izni ile yoldayım.:)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
@bisikletseven
.
.
Fatsa turu yapıldı. Bu tur prerformans turu oldu. İlk kez ortalama hız 25,30 km ya ulaştım perşembe üzerinden. inişler çıkışlar bir harikaydı. Yolda bisiklet severleri gördüm. İsimlerini bilmiyorum sadece merhabamız oldu ama böylesi güzellikleri görmek insanı sevindirmiyor değil. Ayrıca bu yolda hiç taciz edilmedim. Allah a şükür. Gezi performans olduğu için hiç foto çekmedim. Bir laylaylommm gezimde foto çekerim.:cool:
..

....

Fatsa belediye çay bahçesi önü

Bende kadro mevcut hem yanında amortisör,gidon ve gidon bogazınıda vericem uygun fiyata... isterseniz resmini yollayabilirim

16,inc kadro boyu sedona marka

@BAHADIR AKTAŞ
şuan yalikoydemisiniz ayrıca yaşınız kaçtı?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@F.Can Şahin

Hayır değilim uzun zamandır da gidemedim ama dedem devamlı orada kalıyor artık. Yaşım 34.

Eşref aktası taniyormusnuz?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çambaşına bisikletle tırmanış yaptım gezi yazısını müsait olunca yayınlayacağım.:) Yaşımın 91 olması tamamen felsefik

Ramazan dolayısıyla gündüzleri kapalıyız

Merhaba, değerli bisiklet forum yönetimi ve üyeleri. Foruma ilk iletim. Fatsa / ORDU'da yaşıyorum. Tutkulu bir bisikletseverim. Bisikletim GHOST SE 8000'e aşığım (2014 model). Birlikte nice güzel paylaşımlar, sohbetler ve yeni dostluklar diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Yener ÜSTÜN

Fatsa / ORDU

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yenerustun

Merhaba. Foruma hoş geldiniz. Güzel Fatsa' lı arkadaşım.. :) Tekrar gelmek isterim oralara.. :)

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Geri