Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ordu

Hoş geldin.Sizin oralar yağışlı geçer.Anlat bakalım giyimin,lastiklerin vs.nasıl baş ediyorsun oralarda.Bilgimiz arttsın.

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Scudo
@Serkan HODANCI

Teşekkür ederim. Bekleriz yolunuz düşerse Fatsa'ya :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
oralarda ne güzel yerler vardır bisiklet sürecek. biz de istanbul gibi beton bi yerde yaşamaya çalışıyoruz

• Beğen
@volkan Öz

Hoşbulduk :) Fatsa / ORDU, Doğu Karadeniz gibi çok yağış alan bir yer değil. Ben sadece MTB ve de tepe inişi (downhill) bisikletlerini seviyorum. Ben genelde Hummel ve Adidas eşofman ve ayakkabı giyiyorum. Kask BTWIN'in kırmızı beyaz, şık ve kaliteli bir ürünü. Ghost'un iki adet formasını ve eldivenlerini de aldım. Uzun turlar için kaliteli ekstra jel takviyeli, kısa, içe giyilen tayt (Decathlon'un ürünü) dışında, tayt türlerinen hoşlanmıyorum ve giymem. Tişört, eşofman veya tişört, şort ile turlarım havaya göre. Lastikte daima Schwalbe kullanırım. 2.5 Hans Dampf, 2.5 Muddy Mary kullandım ama ikisi de kadroma sürttü. Şu an Crazy Bob kullanıyorum ve memnunum. Bundan sonraki Magic Mary 2.35 olacak. Zamanla burada bisikletimin fotoğraflarını paylaşmayı düşünüyorum.

@chn krmz

Evet, sahil ve de köy turları her zaman keyifli. Doğası harika Fatsa'nın. Umarım bir gün yolunuz düşer :)

Hoşgeldin Yener kardeş mi desem abi mi desem bilemedim şimdi...Ama hoşgeldin.
Ordu-Fatsa deyince aklıma Nefise Akçelik Tüneli gelir; ürkerim, gerilirim, içime kapanırım.Ama yine de şu an yüklü bisikletimle o tünelin tam ortasında olmayı ne kadar isterdim anlatamam.Bilirim ki o tünelin ucu dünyadaki cennete çıkar.Sözün özü oralarda bisiklet sürme imkanın olduğu için çok şanslısın.
Bi de o uzun saçlıya gidip çay içsene.Bana da söyle ama :(

Hoşbulduk :) 34 yaşındayım Bilal Bey. O tünelden bir kez geçtim ama unutamam. O ne gürültü aman Allah'ım. Artık sahil yolunu tercih ediyorum güvenlik nedeniyle. Ben Fatsa'lıyım ve Fatsa'yı çok seviyorum. Uzun saçlı, babamın köyü olan Medreseönü'nde. Ben Fatsa merkezde yaşıyorum. Çayı güzeldir uzun saçlının ama oldukça pahalı ve verilen paranın kalanı varsa onu geri verme adeti yok. O kalıyor onda :) Ben iki kere gittim. Daha gitmem. Aynı çayı ben Çaykur Organik (teneke kutuda) kullanarak evimin önünde, köyümün harmanında demliyorum. Yolunuz düşerse ikram ederim memnuniyetle :)

• Beğen
Tepkiler: Balık Adam
Hoşbulduk İlker Bey. Teşekkür ederim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ogün Doğanay
Hoşbulduk Ogün Bey :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordu 'ya selam olsun. Ordu 'dan forumda sanırım çok az kişi var.

as ordulu yalnız deilsin :rolleyes:

Kırmızı beyaz Salcano Insomnia kadro ve maşası var. Satabilirim.

Salcano İstanbul M kadrosu
Alüminyum
Renk gri
Boy 51 cm
Garantisi devam ediyor
İlgilenirseniz özelden yazınız.

@osmankitay

Belirttiğiniz kadroya ait ilanı bulamadım. Fren seti ilanı var ama kadro ilanı yok sanki... neyse özelden kendisine bi sorayım

Nisan ayı ilanıydi. Tarihlere biraz dikkat :)

Ameoba scud kadro isterseniz haberleşelim.

@Yusuf'san

Fiyat ve resim atarmisiniz özelden veya watsapp tan 05335766958

Selamlar arkadaşlar, Ordu Korgan'da bisiklet sürüyorum. Bir kaç arkadaşım daha var. Grubu çoğaltmaya çalışıyoruz Korgan'da.
Mesleğim öğretmen. 28 yaşındayım.
Buralar oldukça dik, virajlı ve rampa yollar mevcut (Rakım 850 m civarı). Korgan'ın beldelerine turlar düzenliyoruz güzel günlerde.
Perşembe yaylası yapmıştık geçtiğimiz baharda. Fatsa'ya in-çık yaptık (96 km). Korgan'dan Fatsa'ya iniş çok güzeldi. 18 km Rampa aşağı sürüyorsunuz.
Korgan-Kumru-Fatsa yaptmıştık bir seferinde, Korgan'a geri çıkışımız Minibüs ile olmuştu.
Sis'e ve yağmura yakalanırsanız baya zorlanıyorsunuz.

• Beğen
Geri