Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ordu

Fatsa'ya selamlar. Fotoğraftaki bisikleti gören, sahibini tanıyan var mıdır.?

Dosyalar

• PB030018.JPG
    PB030018.JPG
    137 KB · Okunma: 29
Scudo
Merhaba sevgili ordulular. Ben de yazın otobüsle Samsun'a kadar gelip sonrasında bisikletle devam etmek niyetim var bakalım olacak mı?
(link)

Bu kısım tek günde değil tabii. Çarşamba da dayım Terme'de halam var. Uğramadan geçilmez.

Fatsa'ya kadar yollar düz lakin Fatsa'dan Korgan sonra da Tepealan'a oradan bizim mahalleye kadar çok sert bir tırmanış etabı var. Ciddi kondisyon gerekir.
(link)

Bir kaç hafta içinde bisiklet sezonunu kendim için açıyorum. Pasları silelim...

• Beğen
Tepkiler: emrehan.
@Ömer ÇOLAK Ben korganda oturuyorum. Tepealan ÇPL 'de öğretmenim. Hangi mahallede oturuyorsun? Haritada Orta Mahalle civarı gibi geldi.
Eğer senin geleceğin tarihte burada olursam sana eşlik etmek isterim. Daha önce çıktım korgan a aynı gün fatsaya inmiştim. 4.5 saat sürmüştü. Sise yakalanmıştık. Açık bir havada tekrar fatsaya inip korgan'a çıkmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ömer ÇOLAK
Ömer kardeşim orduya gelirsen mesaj at buluşalım bende merkezdeyim olduğun yere 10 dakikada gelirim kardeşim :)

• Beğen
@emrehan. Tepealan Yazlık Mahallesi, Yayladan önce son durak. Ben de İstanbul-Kartal'da Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim. Tepealan İmam hatiple beraber misiniz. Amcam(4 Şubat'da vefat etti)ın oğlu var öğrenci 9.sınıf Beytullah ÇOLAK.
Yazın mutlaka gelicem. Haber veririm hocam. Orada olursanız görüşürüz inşallah.

@Salihcan522 sahil boyunca bütün karadenizi gezmek var içimde duruyor. Lakin her zaman çeşitli engeller çıkıyor veya biz çıkarıyoruz. Bisikletle gelmeye karar verirsem ordu merkeze mutlaka gelirim. Geçen yaz köye yaptığımız evin plan projesi için geldim merkeze. O yollardan geçerken hep buralardan bisikletle gitmek vardı diye içimden hep geçiyor.

Hatta karadeniz boyunca harika bir bisiklet turu olur ama görür müyüz bilemem. Türkiye de Bisiklet turu için en harika yer karadeniz kanaatimce...

• Beğen
Tepkiler: Salihcan522
@Ömer ÇOLAK Başın Sağolsun.
Ben de Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim İmamhatiple beraberiz Çok Programlı Lise burası bilirsin. Perşembe Yaylasına çıkıp Korgan Obasından inmiştik Tepealan'a oradan da Korgan'a bi gezimiz olmuştu. Aynı geziyi tekrar tekrar yapmak niyetindeyim.

• Beğen
Ömer kardeşim sahil cidden basit gibi görünsede güzel bi yer aslında sahilde huzur var gibi sanki ben hiç pedala asılmadan ortalama 30 km hız ile gidiyorum havaların iyi olduğu her akşam gitmeye çalışıyorum hemen hemen kardeşim taşbaşı kilisesine yakın oturuyorum sahil tarafında mesaj atarsan beraber gezebiliriz kardeşim

• Beğen
Hazır böyle bir başlık görmüşken soru sorma fırsatını kaçırmak istemedim :rolleyes: Ordu nasıl bir şehir, sosyal-kültürel yaşam, yol durumu açısından falan? Aslında ben de karadenizliyim ve otobüs yolculuğu sırasında Ordu'dan geçerken sahilini, sokaklarını vs çok beğendim birçok karadeniz iline göre gayet gelişmiş görünüyor. İlerde karadenizde yaşamak istiyorum da ama hep İstanbul'da yaşamış biri olarak bazı şeylerden de vazgeçmek kolay değil. O nedenle bir nebze gelişmiş bir karadeniz ili olarak Ordu'yu seçtim. Özetle Ordu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Ben orduda yaşıyorum. Orduya ne kadar Ordu büyükşehir belediyesi deseler bile aynı küçük şehir gibi :) Çok güzel yerler var sakin bi şehir aslında diğer büyükşehirlere göre Güzel şehir ordu işte ama tek sıkıntısı biraz küçük o kadar eğer orduya bisiklet sürmeye yada otobüsle gelirsen seni memnuyetle gezdirmek isterim :)

@Salihcan522 İstanbul çok güzel ama o kadar yorucu bir şehir ki aradığım şey biraz sakinlik gerçekten. Tek korkum sıkıcı olma ihtimali :) Henüz Ordu'yu gezme gibi bir planım yok, teşekkürler.

Her yıl yaklaşık 1 ay Ordu dayım.Eşim Ordu lu :) Ordu nun ulubey ilçesinin şehler köyünden. Ordunun o dik yollarında bisiklet süren arkadaşları tebrik ederim :) Hastane yokuşu çıkılırmı ya hu :) Ordulu arkadaşlara selam olsun :)

O hastanenin yokuşunu 92 kilo olduğum halde çıkıyorum alıştım kardeşim aleyküm selam bu arada :))

Orduda turlamak, yaylaları, dağları, ormanları birlikte pedallamak isteyen arkadaşları klubumuze bekleriz :)
Bisiklet safari: (link)

@Kübra C.
ordu büyükşehir olarak geçmesine rağmen istanbul gibi sıkıcı değil. çok ta küçük olmasada küçük bir şehir ve bol ormanlara yaylara sahip gezilecek çok yeri olan bir şehir. eğer bisiklet sporunu seven ve profosyonel olarak yapmak isteyen kişiler varsa ORDU'ya yada KARADENİZE gelmeliler :) herkese bol pedallamalar :)

arkadaşlar ünyeiibf mezunuyum bende benim zamanım da yok tu fazla kişi hatta fakülte de doğru düzgün bölüm bile yoktu :D inşallah güzel bir topluluk oluşturursunuz gezmeye gelmek istiyorum ben de en yakın zaman da size bol pedallar ...

yener bey merhaba ; ben ordu merkezden bisiklet severim. gördüğüm kadarı ile bu işten anlıyorsunuz. kendime 1000tl yi aşmayan bir bisiklet bakıyorum. var mı bildiğiniz bir arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Marheart merhaba, benim sana acizane tek tavsiyem en az Deore grupseti olan bir bisiklet alman olabilir. Zamanla SLX veya XT grup setli bisiklete geçersin.

Geri