Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ordu

Scudo
Ordunun Gürgentepe Korgan Ikızce Ulubey Çaybaşı vs çoğu ilcesine bisiklet ile gittim hafta sonu tur planı olursa ortak bir şeyler yapabiliriz

@yenerustun bende ünye de okuyorum yener abi .d :D fatsaya gidip gelmişliğim vardır bi gün buluşmak isterim sizle :D

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
@Bahadır Aktaş

Yalıköy deneyin ya gece gece köfte geldi aklıma , Yalıköyün köftesi müthiş ya , Burhan ustamıydı neydi adamın adı :D

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
@OsmaniyeRehber
Evet. Bolaman'a çok daha güzel, 3 katlı işyeri açtı köfteci Burhan Usta. Bizim hafta içi en sık akşam turu yaptığımız yer Bolaman.

Merhaba arkadaşlar. Batum turuna yeriniz varsa ben de Samsun'dan katılmak isterim..

(link)
(link)
ünye çevresindeki bisikletçilere ya da ünyeye geleceklere tavsiyedir.

konuyu uplatmak hortlatmak gibi olmasın ama:) bisiklet kiralamak için bir yer önerebilir misiniz Fatsada? Bayran tatili için Fatsadayım, bisikletim İstanbulda. Bu gun ufakken çok gittigim bisikletci İbrahim abiden bi tane kiralayip bolaman yaptim ama bisiklet beni kesmedi. tourney vites bana gelmiyor:) 18 vites bana yetmiyor:)

arkadaşlar benim size bir sorum olacak.ben de bisiklet alıp 30km sürmek istiyorum artık.aklımda sedona 410 var ama sabit maşa.orduyu biliyorsunuz sizce sabit maşa kaldırımlardan inip çıkarken yada arnavut kaldırımı yollarda sıkıntı çıkarır mı? çıkarırsa carraro 224 e yönelicem.

ben de vonalıyım ama trabzonda yaşıyorum yaza bisikletle trabzondan vonaya gelmek istiyorum bakalım olursa birlikte süreriz eğer sürerek gelmezsem yine süreriz :)

Selamlar ben de Ordu da yaşıyorum, yeni yeni heves başladı hem sağlıklı olmak hem de stresten uzaklaşmak anlamında merak saldım.Trafik ile ilgili çekincelerim olduğundan daha emniyetli yerlerde takılmaya çalışıyorum (Sahil gibi) düzenli rotalar yapan bir grup oluşturabiliriz diye düşünüyorum.(Bu arada forumda ilk mesajım )

herkese selamlar foruma yeni üye oldum başlıklara bakayım dedim hemşehrilerime rastladım :) yakında bi dağ bisikleti almayı düşünüyorum güzel rotalar var haberleşerek güzel turlar yapılabilir

ordu merkez saraycık köyünden

@tayfun52 biz de Korgan'dayız. Arada orduya tura geliyoruz.

@emrehan. bisiklet almayı planlıyorum umarım önümüzdeki senelerde tur yapma imkanımız da olur

• Beğen
Tepkiler: emrehan.
Geri