AeroKnight
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben de beraber sürecek birilerini arıyordum da duruma göre katılabilirim. Instagram üzerinden bana ulaşabilir misin: lemonperiqMerhabalar ben de Ordu Merkez'de yaşıyorum. Yol bisikletiyle amatör sürüşler yapıyorum Gürgentepe, Gölköy, Fatsa vs. katılmak isteyen olursa yazabilir
Erikliman Mahallesi (Bulancacağa yakınım)@Lelouch vi Britannia giresun vilayetinin hangi kazasında ikamet ediyorsun? Bulancak hudutları içerisinde yaşayan bir bisikletçi tanesi.
İnstagramdan ekle beni. Bisikletmaceram hesabım. Şu aralar süremiyorum bisikletin arızalı bir durumu var. Halledince turlayalım.Erikliman Mahallesi (Bulancacağa yakınım)
Malesef yaşım biraz küçük olduğu için bu teklifinizi kabul edemeyeceğim.İnstagramdan ekle beni. Bisikletmaceram hesabım. Şu aralar süremiyorum bisikletin arızalı bir durumu var. Halledince turlayalım.
Yani yaşım alta yazılanla aynı değil.Malesef yaşım biraz küçük olduğu için bu teklifinizi kabul edemeyeceğim.
Merhaba Giresuna yeni taşındım. Aktif olan bisiklet grupları var mı? Bir de önerebileceğiniz bisiklet tamircisi ?
Çok teşekkür ederim. Shimano'nun global sitesinden baktığımda görememiştim. Çok sevindim buna. sırf onun için gelirim.Ordu'ya yolunuz düşerse Mars Bike (Shimano service center)'ı tavsiye ederim.
2 ay oldu açılalı ondan olabilir.Çok teşekkür ederim. Shimano'nun global sitesinden baktığımda görememiştim. Çok sevindim buna. sırf onun için gelirim.