Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ordu

Merhaba Ordu'da yaşıyorum. Ordu'ya taşınalı 8 ay oldu, yeni sayılırım. 22 Yaşındayım ismim Emre. Şu sıralar yol bisikleti sürüyorum.

Scudo
Herkese merhaba. Uzun aradan sonra tekrar bisiklet almaya karar verdim, aranıza katıldım

Merhaba, Ordu'da yaşıyorum, 19 yaşındayım ismim Buğra. Altınordu yani merkez civarında sahilde falan hava sıcak olduğunda bisiklet sürüyorum. Beraber sürmek isteyenler instagram adresime yazabilir: lemonperiq

Oooo topraklarım buradaymış.. Bilmeyenler için Ordu, Türkiye'nin en uzun ve en kaliteli bisiklet yollarına sahip şehirlerinden bir tanesidir. Özellikle Ünye, Fatsa, Altınordu ve yaylalara yapılan yeni bisiklet yolları zevki kat kat artıracak şehirde. Bir aralar Türkiye'nin en uzun bisiklet rotası Ordu merkezdeydi hatta. Büyükşehir Belediyesi'nin de kent içerisinde kartlı bisiklet sistemi de mevcut. Ben Ordu'nun Türkiye'ye bisiklette rol model olacak şehirlerden biri olarak görüyorum zira yaşadığım yer Ankarada bile bisiklet olayi pert ama Orduya geldiğimde kullanan sayısını gördüğümde ve yollarına kalitesine baktiğımda Ordu ile gurur duyuyorum.

images-1.jpeg

Merhabalar ben de Ordu Merkez'de yaşıyorum. Yol bisikletiyle amatör sürüşler yapıyorum Gürgentepe, Gölköy, Fatsa vs. katılmak isteyen olursa yazabilir :)

• Beğen
Tepkiler: lemonperiq
@cbkarabulut
Merhabalar ben de Ordu Merkez'de yaşıyorum. Yol bisikletiyle amatör sürüşler yapıyorum Gürgentepe, Gölköy, Fatsa vs. katılmak isteyen olursa yazabilir :)
Ben de beraber sürecek birilerini arıyordum da duruma göre katılabilirim. Instagram üzerinden bana ulaşabilir misin: lemonperiq

• Beğen
Tepkiler: cbkarabulut
bende ordudayım trekking bisikletim var ordu merkezde oturuyorum ara sıra uzun turlar yapıyorum genellikle bisiklet yolundayım arkadaş ortamımız var 3 kişilik katılmak isteyen bana ulaşssın yanlız hızlı sürebilecek profosyoneller gelsin ekipmanı tam olsun iyi günler :)
instegram: bbartu19

3 yıl Ordu cumhuriyette yaşadım şu anda Giresun da oturuyorum.

@Lelouch vi Britannia giresun vilayetinin hangi kazasında ikamet ediyorsun? Bulancak hudutları içerisinde yaşayan bir bisikletçi tanesi.

Temmuzdan eylüle kadar Ordu'da olacağım. Fatsa Bolaman taraflarında sürecek olanlar varsa benimle iletişime geçebilir. Yaşım 17 . Maksat tek sürüş yapmak istemiyorum. Yol arkadaşı. Instagram : mertpicakci

Merhaba Giresuna yeni taşındım. Aktif olan bisiklet grupları var mı? Bir de önerebileceğiniz bisiklet tamircisi ?

Merhaba Giresuna yeni taşındım. Aktif olan bisiklet grupları var mı? Bir de önerebileceğiniz bisiklet tamircisi ?

Ordu'ya yolunuz düşerse Mars Bike (Shimano service center)'ı tavsiye ederim.

Ordu'ya yolunuz düşerse Mars Bike (Shimano service center)'ı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim. Shimano'nun global sitesinden baktığımda görememiştim. Çok sevindim buna. sırf onun için gelirim.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri