Merhabalar.bisikletimin orta göbeği chin haur ch-51 bu göbeği Shimano ile değiştirmemde fayda varmı markanın kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var ise memnun olurum.Teşekkür ediyorum.
Gürkan Bey, bahsettiğiniz göbek bizim yerli bisiklet firmalarının başlangıç seviyesi bisikletlerde yaygın olarak kullandığı bir marka. Nasıl olsa görünmüyor ve sorgulanmıyor diye ısrarla bunu yapıyorlar.
Şu an sorunsuz çalışıyordur belki ama eninde sonunda bozulacak. Bisikletinizi kullanmaya devam edecekseniz, vaktiniz ve bütçeniz uygun olduğu bir anda can sıkmasını beklemeden değiştirseniz iyi olur.
100 tl ye shimano marka orta göbek fiyatı aldım bisikletçimden peki onu takdırsam daha garanti ve performans farkı olurmu.
BB Un26 kartuşlu göbek taktırabilirsiniz.Merhabalar.bisikletimin orta göbeği chin haur ch-51 bu göbeği Shimano ile değiştirmemde fayda varmı markanın kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var ise memnun olurum.Teşekkür ediyorum.
uyarınızı belirteceğim.umarım memnun kalırızBB Un26 kartuşlu göbek taktırabilirsiniz.
hem sağlam, hem uzun ömürlü, hem de daha rahat döner. bakım gerektirmez.
doğru mil boyunda olması önemli ama. rastgele bir uzunlukta mil takmamasını önemle belirtin.
Benim yerime soruyu sormuşsun mosso monzada bsa 68mm yatağa hollowtec göbek takınca 1 adet sola 2.5 mm , 2 adet 2.5 mm de sağa konması lazım ön aktarıcın normal olmakoşuluyla. Sola 1 adet koymadığın aynakol arkaya sürtüyor. Sağa koymadığın zaman ön aktarıcı zincirle uyuşmuyor. Ben sola 1 taktım sağa yarım takmak zorunda kaldım çünkü aynakolun sabit şaft borusu(adından emin değilim) ile sol kol girintilere kadar öpüşmüyor. Dün sol kol kapının önünde düştü aşağıElimde deore hollowtech orta göbek var. Üzerinde 2 adet pul var, internetten izlediğim montaj videolarında bisikletin orta göbek kısmı 73 mm ise sağa 1 adet, 68 mm ise 2 sağa 1 sola pul takmanız gerekli diyordu. Bir kaç yabancı video daha böyle olduğunu gördüm. Benim kadroyu ölçtüm 68 mm çıktı fakat elimde 2 adet pul var. Bu durumda nasıl olacak pulun eksik olması bir şey fark ettirir mi? Grup seti aldığım kişide aynı bisikletten vardı, o da bu şekilde kullanmış.
Milin uzunluğu kaç cm bilmiyorum eve geçince ölçeyim. Grup seti aldığım adam böyle kullanıyorum derken 3 tane pulu kast ediyormuş. Göbeği ayrı olarak göndermişti, gönderdiği pakete hiç dokunmadım kenarda duruyordu montaja ufaktan geçeyim derken fark ettim. 2 tane olunca birisi sağa birisi soladır diye düşünüyordum meğersem hiç öyle değilmiş. Ya pul bulacağım, ya da her şeyi uydurduğum gibi buna da bir uydurmasyon yapacağım.Benim yerime soruyu sormuşsun mosso monzada bsa 68mm yatağa hollowtec göbek takınca 1 adet sola 2.5 mm , 2 adet 2.5 mm de sağa konması lazım ön aktarıcın normal olmakoşuluyla. Sola 1 adet koymadığın aynakol arkaya sürtüyor. Sağa koymadığın zaman ön aktarıcı zincirle uyuşmuyor. Ben sola 1 taktım sağa yarım takmak zorunda kaldım çünkü aynakolun sabit şaft borusu(adından emin değilim) ile sol kol girintilere kadar öpüşmüyor. Dün sol kol kapının önünde düştü aşağı
226589 dosyayı görüntüle
226590 dosyayı görüntüle
226591 dosyayı görüntüle
Bende sora fc 3550 34-50t aynakol var şu resimdeki sabit boru bende 11 cm yaklaşık daha uzunumu alcam anlayamadım sendeki Kaç cm ? Normalde satılan monzalarda fc 3300 serisi oluyormuş boru uzunluğu hakkında bişey bulamadım. Pulları takmazsan sol kol cuk diye oturuyor ama sürtüyor.Zaten çok yumuşaktı un kare 53 39 aynakol ve yatak araştırdım dün
Benim yerime soruyu sormuşsun mosso monzada bsa 68mm yatağa hollowtec göbek takınca 1 adet sola 2.5 mm , 2 adet 2.5 mm de sağa konması lazım ön aktarıcın normal olmakoşuluyla. Sola 1 adet koymadığın aynakol arkaya sürtüyor. Sağa koymadığın zaman ön aktarıcı zincirle uyuşmuyor. Ben sola 1 taktım sağa yarım takmak zorunda kaldım çünkü aynakolun sabit şaft borusu(adından emin değilim) ile sol kol girintilere kadar öpüşmüyor. Dün sol kol kapının önünde düştü aşağı
226589 dosyayı görüntüle
226590 dosyayı görüntüle
226591 dosyayı görüntüle
Bende sora fc 3550 34-50t aynakol var şu resimdeki sabit boru bende 11 cm yaklaşık daha uzunumu alcam anlayamadım sendeki Kaç cm ? Normalde satılan monzalarda fc 3300 serisi oluyormuş boru uzunluğu hakkında bişey bulamadım. Pulları takmazsan sol kol cuk diye oturuyor ama sürtüyor.Zaten çok yumuşaktı un kare 53 39 aynakol ve yatak araştırdım dün