@Osener ve Tüm forumdaşlara hitaben bagaj işini 30tlye çok havalı ayna gibi parıl parıl parlayan bir bagajla pendik efor bisiklette mesut ustaya hallettik.Şimdilerde gidon açısıyla oynuyorum ideal bir tutuş belirlemeye çalışıyorum,bunu ayrıca yazayım uzun mevzu.(@Osaner tavsiye için teşekkürler sele borusu işine ısınamadım bir türlü 9kgde bana yetersiz kalırdı,ileriye yönelik olarak.)
Evet,şimdiii...Ver fotoları Numan ver fotoları(ver gazı abi ver gazı repliğine gönderme).
Olurda biri sağıma fazla girerse ekmek çarpar ona göreHemde tam buğday ve kepekli ekmek(Kıh kıh kıh)
Şimdi niye hep bu çanta var diyeceksiniz(demezsenizde;canınız sağolsun,sizlerin mutluluğu önemli
,deyip devam ederim
).Sebebi şu:Anneannem sık sık lafını yapar(komiğine gider bu davranışım),annesi öldüğünde cenazesine dahi bu sırt çantlasıyla gittim(ki şehir dışında uzak bir köydü,ulaşım sıkıntıydı) çünkü bir minumum eşya olayım var,bu minumum bana gideceğim yere katılacağım aktiviteye göre başka seçeneklere sahip olmamı sağlıyor.Bisiklet içinde küçük bir kutu tamir setim var,bu da resimlerde çantanın içinde.Haricen biraz kağıt kalemler acil durum erzağı(çubuk kraker veya yulaf gevreği
) şarj cihazı ve özel bir iş için yoldaysam onun için gerekli şeyler.
Bagaj lastiği aldımdı,esnediğinde çanta yana kaymış dış lastik sürttüğünden(gopek gibi dişliBahçene giremedim gopekten oy oy) bagaj lastiğinin yarısına ahiretetek yönlü bilet kesmiş
,bende bunun üzerine baba aş.'tan ip(modemi hackladiler yeni ip adresi lazımKötü espri) talebinde bulundum,ardından bu fosforlu turuncu sıkı örüm ipi verdi.2parçayı birbirine pağlamak suretiyle istediğim uzunluğu elde ettik.Böylece ip işinide çözdük.
Bugün nasipse hayırlısıysa gidon bandı alacağım.Jant lastik seti için ön ödeme yapacağım.(mavic jant scwalbe lastik yolda
,temizinden 2.el tabiki
)Ardındanda vites sistemi ve bu çalışma tamamdır.Boya işini bir ara yaptıracağım bakalım.:rolleyes:
Not:Bu tip kupon bisikletleriyle tura çıkan varsa bir konu açtım,tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim(konu onaylanırsa linkini vereceğim).Daha önce gördüğüm bir yazı var,onuda yakında paylaşırım.
Cümle forumdaşlara iyi günler dilerim,keyfiniz bol zinciriniz yağlı kayışınız gergin olsun